Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemka panowie, Krzychu wspomnial o Dominiku(zetor65) tosz to ja :D I moge tutaj potwierdzic ze ja jutro tez jade na 100%. Ile osob lacznie jedzie z nami? Mam nadzieje ze pogoda dopisze. Po mnie krzychu chyba podskoczy pod Urzad Celny do Sławkowa i ruszymy na Sosnowiec razem. Ale to jeszcze musze z nim dogadac dokladnie na gg, tak czy tak jutro jade. Mam nadzieje ze wytrzymam to 120km.

Napisano

Ja też się zjawię, chociaż tylko na chwilę. Mam czas do 11 więc zrobię z Wami tylko początek trasy.

Napisano

Z tego co naliczyłem to razem startuje 7 osób całkiem nieźle no chyba że Adam a może Gozdi to będzie więcej

Mam takie pytanie czy ja i Dominik możemy się dołączyć na pogori III ,bo na plac to wyjdzie nam około 15 km więcej i trzeba będzie wstać wcześniej, a moja mama będzie się wnerwiała, że ją tak wcześnie budzę.

Napisano

Z tego co naliczyłem to razem startuje 7 osób całkiem nieźle no chyba że Adam a może Gozdi to będzie więcej

Mam takie pytanie czy ja i Dominik możemy się dołączyć na pogori III ,bo na plac to wyjdzie nam około 15 km więcej i trzeba będzie wstać wcześniej, a moja mama będzie się wnerwiała, że ją tak wcześnie budzę.

No niby możesz ale to Twoja trasa to kto poprowadzi ??

Zetor 120km to bedzie tak w przybliżeniu pewnie :D Jadę z Wami całą trasę do rodzinki skoczę za tydzień :P a co mi tam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...