andi333 Napisano 29 Października 2011 Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Mogą być. Babice dawno nie byłem zdzwoń się z Kysem i czekam na placu.Tylko zegarek sobie przestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 29 Października 2011 Udostępnij Napisano 29 Października 2011 A na którą godzinę byśmy wrócili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 29 Października 2011 Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Na spokojnie przed zmrokiem na 14 to mysle max . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 29 Października 2011 Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Miałem burzliwą rozmowę ale i tak jadę. Będziemy jechać obok Sosiny by jak zwykle tam dołączyć czy wskazane jest bym podjechał na plac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 30 Października 2011 Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Jadę na plac bo nie wiem czy pod Sosiną byśmy się zobaczyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 31 Października 2011 Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Jutro o 9 lecimy z Tomkiem na Bukowno terenem w obie strony jak kto chętny to zapraszamy na plac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Hej hej macie jakiś pomysł na jutro?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Nie wiem czy macie jakieś plany na niedziele i chęci żeby gdzieś jechać. Wymyśliłem sobie taką trasę: Zbiórka na papieskim o 7:30. Ruszamy na pogorie IV, dalej drogą jak na Dębową Górę i kierujemy się na Siewierz. Jedziemy asfaltami jak najszybciej do Złotego Potoku tak jak jechaliśmy z Tomkiem i Krzyśkiem. Tam robimy większy popas i teraz najciekawsze tereny. Jedziemy szlakiem orlich gniazd na pewno do Morska. Tutaj mamy dwie możliwości jedziemy dalej szlakiem niebieskim(szlak warowni jurajskich) do Zawiercia (wolał bym tą ponieważ w okolicy Podlesic jest jakiś rezerwat i jakiś pagórek, warto zobaczyć) lub asfaltem do domu. Tak dojeżdżamy do Zawiercia i znowu dwie możliwości jedziemy asfaltami do domu lub zółtym a następnie kawałek czarnym i następnie zielonym szlakiem na pogorie IV , a dalej to już wiadomo. Do Złotego Potoku jest około 50 km jedzie się szybko bo z górki już jechałem tam dwa razy. Do Morska szlakiem jest mniej jak 30 km Wersją szlakową (brak asfaltów) razem z dojazdem do Złotego jest około 100 km na pogorie. Więc całość trasy wyniesie około 120 km (mierzyłem to metodą sznurkową, więc pewnie będzie trochę mniej). Czy są chętni Jak macie inne pomysły to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ja na jutro mam smaki na radiostacje w gliwicach jest kto chętny?? http://www.gpsies.com/map.do?fileId=okyevalosehphaxl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 A nie wolał byś zrobić taka trasę jak ja zaplanowałem, chętnie bym pojechał z Tobą tylko muszę iść do szkoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ja mam pomysł na jutro niech który za mnie do roboty idzie a ja sobie pośmigam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Mnie się podoba to co zaproponował Krzysiek, jedynie boję się czy nie wróce za późno bo mam te parenaście kilometrów więcej , ale z drugiej strony ruszamy wcześniej niż zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 a jak się przedstawiają te twoje tereny?? czy to są tereny dla rowerów czy pieszych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Tereny które proponuje Krzysiek jak najbardziej polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Że tak powiem zadajesz retoryczne pytanie. To nie są góry, więc wszystko można przejechać. Do Złotego Potoku droga prawie jak stół miejscami małe dziury. Szlaki są piesze ale miejscami będzie trochę asfaltu. Tak jak pisałem jak coś by było nie do przebycia lub mielibyśmy dosyć tego szlaku to w Morsku wskakujemy na asfalt i jedziemy do domu. Andrzej ja jutro też muszę iść do szkoły, choć bym bardzo chciał to nie ma jak iść za Ciebie. Chciałbym odwiedzić Złoty Potok ponieważ w zeszłą niedziele tamtędy przejeżdżałem i widoki bajecznie trzeba wziąć aparat i porobić jakieś dobra zdjęcia. To widzę że Krzychu chętny kto jeszcze Nie musisz się martwić bo pewnie wrócimy nie wiele później jak z Ogrodzieńca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Andrzej ja już się upchałem rower jak Krzysiek zaplanował nam trasy w górach więc wole zapytać bo dzień krótki a i pogoda mocno dziwna. Tym bardziej że znów przyjdzie mi robić za kotwice czyli wy odpoczynek a ja nap... na 110% Musze to mocno przemyśleć może jutro przeznacze dzień na poszukiwanie ochraniaczy na buty i się z wami wybiore tylko ta kotwica... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ja mam w planach Jurę w niedzielę to chyba się z Wami zabiorę ale polecę do Bzowa (muszę na godzinkę do rodzinki ) Ale potem możemy się spotkać w Morsku będę tam miał z 10 km i możemy wracać razem Jacek dasz radę spoko szlaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ja mam małą kontuzje po ostatniej stłuczce więc ja nie naginam za bardzo no chyba że nie będzie bolało. Nie myśl Jacek tylko pisz że widzimy się na placu szkoda postów. To w takim razie są chętni więc jedziemy, Tomek pewnie tez pojedzie. Adam wybierzesz się z nami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Krzychu jaką trasa dokładnie Chcesz jechać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Do Złotego Potoku to główną drogą przez Czekanke, Leśniaki, Myszków, Żarki, Zawade i inne wiochy, chyba że masz inną alternatywną trasą, ale jechałam ta drogą i za Myszkowem to już prawie ruchu nie ma, a do Myszkowa też nie jest tragicznie. Na drogę 793 wjedziemy jak jest rondo przy zjeździe na obwodnice Siewierza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Proponuję moją trasę lecimy przez Łosień-Niegowonice-Łazy-Zawiercie tu ruszacie dalej na Myszków -Żarki-Złoty wychodzi mi jakies 75km do Złotego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Tylko to trochę nie bardzo raz że 25 km więcej i taką droga mniej więcej będziemy wracać. Wydaje mi się że mój wariant jest bardziej ekonomiczny i szybszy. Ale taka trasą z Zawiercia możemy wracać, co chyba że terenem pojedziemy na pogorie ale to się jeszcze dogada. AAA teraz spojrzałem na mapę to ten Bzów jest koło Ogrodzieńca to nie bardzo, bo się skończy tak jak ostatnio, że mieliśmy jechać do Ogrodzieńca, a później do Złotego ale to by wyszło około 200+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ok ja mogę skręcić na drogę 78 i dojade do Bzowa,tylko ciekawi mnie o której bedziecie w Morsku ? A tak a pro po to do Złotego jest nie mniej niż 60km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ja z domu jadąc samochodem przez S1 i obwodnice Siewierza dokładnie wychodzi 51 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Jadąc S1 to wyjdzie 51 ale S1 rowerkiem nie pojedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.