Doczu Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Weekendzik się zbliża, wiec może wreszcie jakieś spotkanko ? Jak coś to ja w sobotę mogę tak do ok 15.00 gdzieś wyskoczyć, a w niedzielę to w zasadzie cały dzień mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 To może Jura ? w sobotę (jak nie będę pracował ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doczu Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 uuu kurcze - jeśli o mnie chodzi to wolałbym nie, bo jeszcze się nie rozjeździłem w tym sezonie, a ponadto do 15 to raczej ciężko się będę miał wyrobić :/ A muszę się wyrobić bo do pracy idę :/ po rozmowie z andi333 na GG dogadaliśmy się, że jeśli da radę pojechać, to w sobotę zrobimy raczej Siewierz (zamek) przez Pogorię, Ujejsce i Trzebiesławice, więc asfalt będzie w przewadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 hm w sobotę pracuje,ale w niedziele można by,o ile zas mi cos nie wyskoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 W niedziele bedzie lało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 No to kur** nie pojeżdżę chyba w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Życie ale sie nie martw po niedzieli ma być lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Zawsze jak weekend to pogoda do kitu,a w tygodniu ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Pojeżdżę chętnie w weekend, chyba, że będzie naprawdę niedobrze z pogodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 W niedziele ma byc ładnie,wiec pytam teraz czy ktoś wybiera się na jakaś przejażdżkę? Na dzień dzisiejszy niedziele mam wolna od jakich kolwiek zajęć. W tygodniu może uda mi sie potrenować to można gdzieś sie w kacu przejechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doczu Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 No może mnie uda się w niedzielę do południa gdzieś wyskoczyć, ale głowy nie daję, bo pracuję w niedzielę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 W niedziele na 99,9% Jura już się nie mogę doczekać,a że dziś odpowietrzyłem przedniego elixirka to będzie miodzio.Jak kto chetny to pisać trasa prawdopodobnie pociągiem do Zawiercia dalej podzamcze i czerwonym do Rabsztyna z Rabsztyna asfalcik do domciu Gdzieś w okolicach 100km powinno być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Jak w tygodniu dobije minimum 50km,to w niedziele można sie wybrać bo inaczej to wysiądę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 kur.. ehem.. ...de, a ja znowu sobie nie pojeżdże... w piątek i w niedziele gdy byłem na rowerze padał deszcz (w sumie to troche celowo wyszedłem wtedy, lubie jeździć 'na mokro'). Teraz siedze przeziębiony w domu przeklinając moment w którym stwierdziłem 'fajnie, troche popadało ide na rower' *#%^$(@( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 I tak pogoda marna,to nie masz czego żałować Ja korzystając z okazji ze nie za ładnie jeżdżę i szukam jakiegoś kompletu (bluza i spodnie)tylko ceny szokujące... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 I tak pogoda marna,to nie masz czego żałować i tak żałuje, jaka by pogoda nie była ...ale jeszcze sie odkuje... ...<diaboliczny śmiech>... też szukam jakichś długich spodni typowo rowerowych (tylko nie mocno obcisłych, bo takich nienawidze ). ale dopiero zaczynam poszukiwania więc zdziwienie '<zonk> jakie to drogie' dopiero przede mną jak wyzdrowieje to sie kopsne do decathlona, tam może coś ciekawego znajde... ps. jak coś fajnego gdzieś wywęszysz w akceptowalnej cenie to daj cynk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Sosnowiec chyba za wcześnie sie obudził, bo dzisiaj oberwałem kawałem asfaltowego chodnika w udo od kretyńskiego pracownika spółdzielni na Zagórzu, który chciał rzucić go chyba na łąkę a nie zauważył, że jadę. Nie zdawał sobie sprawy co by narobił, gdyby to było małe dziecko. Nie wiem czemu go nie opierniczyłem tylko pojechałem dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Jak widzisz sosnowiec to piękne miasto,asfalty latają,laki zielenieją,ptaszki ćwierkają YankeZ tez wybieram sie do decathlona bo w rowerowych to masakra,ale jak pojadę wcześniej od Ciebie to dam Ci znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Latające asfalty to niedługo będzie znak rozpoznawczy Zagórza, ludzie będą mówić "stary, dzisiaj jechałem przez osiedle latających asfaltów" Ale udo trochę mnie boli, jednak ból po uszkodzonej ramie byłby nieporównywalnie większy, jakby te parę kilo w nią trafiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 YankeZ tez wybieram sie do decathlona bo w rowerowych to masakra,ale jak pojadę wcześniej od Ciebie to dam Ci znać ok, w razie czego wiesz gdzie mnie szukać Na Niwce nie ma atrakcji pokroju 'latających asfaltów' (WOW , czegoś takiego nawet w Hogwart nie było ) , za to można przebierać w mocherach, dresach, silikonach i innych subkulturach, średnio tolerujących jazdę rowerową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Yankez bylem w plejadzie w tym sportowym extreme sport czy jakoś tak,ceny to od 100zl wzwyż za spodnie lub koszulkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Panowie jade w niedziele pociag 7:47 czekam na dworcu lub na peronie jak kto chetny zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Yankez bylem w plejadzie w tym sportowym extreme sport czy jakoś tak,ceny to od 100zl wzwyż za spodnie lub koszulkę ojoj... czyli szukamy dalej... Andi333: Mnie nie będzie na pewno, może z kimś innym uda Ci sie zgadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 tak o 13-14 ide pojezdzic,jak cos to mozna sie spotkac gdzies.Pisac 503706124 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam wszystkich! W związku z tym iż Słonko zaczęło ładnie świecić i mój stan zdrowia pozwala na rozpoczęcie sezonu rowerowego chciałabym powitać wszystkich zapaleńców rowerowych i zaproponować wspólne " pedałowanie" - tylko mnie źle nie zrozumcie! Troszkę o mnie.. otóż nie jestem żadnym wyczynowcem pokonującym kilkaset kilometrów rocznie.. rower towarzyszy mi od dawien dawna, a w zeszłym roku stałam się posiadaczem tego wymarzonego którego imię brzmi Kross level A6 :]. Rzadko kiedy planuję jakieś dalekie trasy, a to pewnie w związku z tym iż brak mi towarzyszy wspólnej jazdy. Moje wypady są głównie spontaniczne, czasami skoczę do Jaworzna, czasami na Ostrowy Górnicze, czy też objadę wszystkie możliwe Pogorie zapuszczając się w jakieś dziwne lasy z których trudno jest mi wyjechać, a czasami zwyczajnie śmigam sobie po całym sosnowcu poznając jego najskrytsze zakamarki. W związku z tym, jeżeli kiedyś ktoś będzie miał ochotę bezcelowo pośmigać po mieście, tudzież zaplanować jakąś dalszą trasę to pukajcie w moje okienko gg ( 20653468 ). Pozdrawiam' Marta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.