Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

uuu kurcze - jeśli o mnie chodzi to wolałbym nie, bo jeszcze się nie rozjeździłem w tym sezonie, a ponadto do 15 to raczej ciężko się będę miał wyrobić :/ A muszę się wyrobić bo do pracy idę :/

po rozmowie z andi333 na GG dogadaliśmy się, że jeśli da radę pojechać, to w sobotę zrobimy raczej Siewierz (zamek) przez Pogorię, Ujejsce i Trzebiesławice, więc asfalt będzie w przewadze.

W niedziele ma byc ładnie,wiec pytam teraz czy ktoś wybiera się na jakaś przejażdżkę?

Na dzień dzisiejszy niedziele mam wolna od jakich kolwiek zajęć.

W tygodniu może uda mi sie potrenować to można gdzieś sie w kacu przejechać :)

W niedziele na 99,9% Jura :) już się nie mogę doczekać,a że dziś odpowietrzyłem przedniego elixirka to będzie miodzio.Jak kto chetny to pisać trasa prawdopodobnie pociągiem do Zawiercia dalej podzamcze i czerwonym do Rabsztyna z Rabsztyna asfalcik do domciu :) Gdzieś w okolicach 100km powinno być.

kur.. ehem.. ...de, a ja znowu sobie nie pojeżdże... w piątek i w niedziele gdy byłem na rowerze padał deszcz (w sumie to troche celowo wyszedłem wtedy, lubie jeździć 'na mokro'). Teraz siedze przeziębiony w domu przeklinając moment w którym stwierdziłem 'fajnie, troche popadało ide na rower' :););) *#%^$(@(

I tak pogoda marna,to nie masz czego żałować ;)

i tak żałuje, jaka by pogoda nie była :huh: ...ale jeszcze sie odkuje... ...<diaboliczny śmiech>... :devil:;)

też szukam jakichś długich spodni typowo rowerowych (tylko nie mocno obcisłych, bo takich nienawidze :) ).

ale dopiero zaczynam poszukiwania więc zdziwienie '<zonk> jakie to drogie' dopiero przede mną ;) jak wyzdrowieje to sie kopsne do decathlona, tam może coś ciekawego znajde...

ps. jak coś fajnego gdzieś wywęszysz w akceptowalnej cenie to daj cynk ;)

Sosnowiec chyba za wcześnie sie obudził, bo dzisiaj oberwałem kawałem asfaltowego chodnika w udo od kretyńskiego pracownika spółdzielni na Zagórzu, który chciał rzucić go chyba na łąkę a nie zauważył, że jadę. Nie zdawał sobie sprawy co by narobił, gdyby to było małe dziecko. Nie wiem czemu go nie opierniczyłem tylko pojechałem dalej... :)

Latające asfalty to niedługo będzie znak rozpoznawczy Zagórza, ludzie będą mówić "stary, dzisiaj jechałem przez osiedle latających asfaltów" :D

Ale udo trochę mnie boli, jednak ból po uszkodzonej ramie byłby nieporównywalnie większy, jakby te parę kilo w nią trafiło :)

YankeZ tez wybieram sie do decathlona bo w rowerowych to masakra,ale jak pojadę wcześniej od Ciebie to dam Ci znać :)

ok, w razie czego wiesz gdzie mnie szukać :)

Na Niwce nie ma atrakcji pokroju 'latających asfaltów' (WOW :thanks: , czegoś takiego nawet w Hogwart nie było :P ) , za to można przebierać w mocherach, dresach, silikonach i innych subkulturach, średnio tolerujących jazdę rowerową :whistling:

Witam wszystkich!

W związku z tym iż Słonko zaczęło ładnie świecić i mój stan zdrowia pozwala na rozpoczęcie sezonu rowerowego chciałabym powitać wszystkich zapaleńców rowerowych i zaproponować wspólne " pedałowanie" - tylko mnie źle nie zrozumcie!;) Troszkę o mnie.. otóż nie jestem żadnym wyczynowcem pokonującym kilkaset kilometrów rocznie.. rower towarzyszy mi od dawien dawna, a w zeszłym roku stałam się posiadaczem tego wymarzonego którego imię brzmi Kross level A6 :]. Rzadko kiedy planuję jakieś dalekie trasy, a to pewnie w związku z tym iż brak mi towarzyszy wspólnej jazdy. Moje wypady są głównie spontaniczne, czasami skoczę do Jaworzna, czasami na Ostrowy Górnicze, czy też objadę wszystkie możliwe Pogorie zapuszczając się w jakieś dziwne lasy z których trudno jest mi wyjechać:icon_wink:, a czasami zwyczajnie śmigam sobie po całym sosnowcu poznając jego najskrytsze zakamarki. W związku z tym, jeżeli kiedyś ktoś będzie miał ochotę bezcelowo pośmigać po mieście, tudzież zaplanować jakąś dalszą trasę to pukajcie w moje okienko gg ( 20653468 ). Pozdrawiam' Marta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...