krzychu22 Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Tak myślałem że pracujesz więc liczę na Jacka, Adama, Tomka, Krzyśka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Na sobotnią jazdę wstępnie się piszę chyba, że coś niespodziewanego wypadnie. Andrzej może w niedziele jednak się skusisz na kolejną setkę, też bym gdzieś pokręcił - szkoda ostatków dobrej pogody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Zobaczymy czas pokaże A masz jaką trasę na niedziele jak by so ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Nie mam nic, ale coś się wymyśli - do niedzieli daleko Może lasami w kierunku Pszczyny - teraz musi tam być kolorowo. Zawsze można gdzieś odbić po drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 27 Października 2011 Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Kysu byłbyś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 27 Października 2011 Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Tomek jaki przewidujesz czas do Pszczyny i z powrotem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 27 Października 2011 Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Jak ja jechałem z Tomkiem do Goczałkowic to wyszło około 160 km więc myślę że do Pszczyny będzie około 145. Droga jest bardzo spoko i jak się sprężycie to przed zmrokiem może wam się uda wrócić. Andrzej a w poniedziałek pracujesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 27 Października 2011 Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Na razie nie wiem chyba nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 27 Października 2011 Udostępnij Napisano 27 Października 2011 To może w poniedziałek taką trasę zaliczy to ja bym chętnie z wami pojechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 27 Października 2011 Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Ja niestety w poniedziałek w pracy Pszczynę faktycznie będzie chyba trudno do 15:00 zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 To polecimy na pogorie i będziemy kółka trzaskać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 To kto jutro jedzie???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ja chętnie się wybiorę tylko gdzie o której się spotykamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 8:30 Balaton odpowiada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Pasuje. To kto jeszcze się zamierza wybrać? Adam ? Jacek wspominał, że ma inne plany na jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Krzychu jeszcze a Adam i Jacek nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Z racji że mnie nie ma w niedzielę to wychodzę z propozycją. Obmyśliłem taką trasę: spotykamy się gdzieś(do ugadania) myślę że około 9 i ruszamy na pogorię III. Dalej jakby Adam pojechał mógłby nas poprowadzić terenami do Pyrzowic na lotnisko, tam je objechać i udać się na punkt widokowy. Następnie jechać na Przeczyce objechać je i pojechać na Dębową Górę, dalej na Sikorkę, Tucznawę i terenami do Błędowa i na Sławków i tutaj możemy jechać dalej choćby na Bukowno, Jaworzno, lub kierować się do domów. Czy są chętni na taki wyjazd? Mój rowerek już nie bardzo nadaje się na wertepy. A przynajmniej nie w takim tempie jak Wy potraficie pomykać W związku z tym taką trasę będę zmuszony odpuścić. Ostatnio mykam głównie asfaltami tylko krótkie fragmenty robiąc w terenie i to po dobrze wyjeżdżonych ścieżkach. Na jutro zaplanowałem sobie mniej więcej taki przejazd. Psary - Pogoria IV - Siewierz - Strąków - Zendek - Ożarowice - Sączów - Wymysłów - Świerklaniec - Dobieszowice - Wymysłów - Rogoźnik - Psary. Nie wiem ile to w kilometrach ale trochę jest. Z Siewierza do Strąkowa trochę lasu. Później też trochę po lesie ale lwia część asfaltem. Oczywiście nie wykluczone, że jak mi się spodoba jakaś "lewa" ścieżka to odbiję na nią sprawdzić gdzie się kończy i tym samym trasa ulegnie modyfikacji "w locie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 29 Października 2011 Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Heja jesteście tu udało się wam objechać przeczyce czy ktoś na jutro chętny? Ja nie mam za wiele czasu muszę być max na 12-13 w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 29 Października 2011 Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Ja chętnie jak mi nie wypali wypad do Doliny Mnikowskiej (dziś znajomy objaśnił jak wbić na sam szczyt jest tam jaskinia i można podobno wdrapać się na sam krzyż ) ale napisz Jacek o której chcesz jechać jak by co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 29 Października 2011 Udostępnij Napisano 29 Października 2011 o 8 nowego czasu czyli 9 starego a przeczyce bo już się przymierzałem ale źle sobie czas wycyrklowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 29 Października 2011 Udostępnij Napisano 29 Października 2011 My objechaliśmy jakieś 2/5 ale myślę, że jeszcze trochę można jeszcze jechać, na wiosnę będę tamte tereny eksploatował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 29 Października 2011 Udostępnij Napisano 29 Października 2011 a od której strony ją objechaliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 29 Października 2011 Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Od strony Wojkowic w kierunku drogi szybkiego ruchu ale jadąc przy samej wodzie jest trochę kamieni i piasek, raz próbowałem przejechać to po przeciwnej stronie jest małe utrudnienie, ale można to jakoż objechać nadkładając drogi ale nie sprawdzałem w całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 29 Października 2011 Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Gdzieś ktoś jutro ? Jak by co czekam o 8 na placu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 29 Października 2011 Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Gdzieś ktoś jutro ? Jak by co czekam o 8 na placu To w końcu Dolinka Mnikowska czy Przeczyce ? Krzychu coś wspominał o Wygiełzowie i zamku - może jednak tam ? Przeczyce dziś zwiedzałem i raczej jutro bym odpuścił taki wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.