Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Z racji że mnie nie ma w niedzielę to wychodzę z propozycją. Obmyśliłem taką trasę: spotykamy się gdzieś(do ugadania) myślę że około 9 i ruszamy na pogorię III. Dalej jakby Adam pojechał mógłby nas poprowadzić terenami do Pyrzowic na lotnisko, tam je objechać i udać się na punkt widokowy. Następnie jechać na Przeczyce objechać je i pojechać na Dębową Górę, dalej na Sikorkę, Tucznawę i terenami do Błędowa i na Sławków i tutaj możemy jechać dalej choćby na Bukowno, Jaworzno, lub kierować się do domów.

Czy są chętni na taki wyjazd? :icon_question:

Mój rowerek już nie bardzo nadaje się na wertepy. A przynajmniej nie w takim tempie jak Wy potraficie pomykać :P W związku z tym taką trasę będę zmuszony odpuścić. Ostatnio mykam głównie asfaltami tylko krótkie fragmenty robiąc w terenie i to po dobrze wyjeżdżonych ścieżkach.

Na jutro zaplanowałem sobie mniej więcej taki przejazd. Psary - Pogoria IV - Siewierz - Strąków - Zendek - Ożarowice - Sączów - Wymysłów - Świerklaniec - Dobieszowice - Wymysłów - Rogoźnik - Psary. Nie wiem ile to w kilometrach ale trochę jest. Z Siewierza do Strąkowa trochę lasu. Później też trochę po lesie ale lwia część asfaltem. Oczywiście nie wykluczone, że jak mi się spodoba jakaś "lewa" ścieżka to odbiję na nią sprawdzić gdzie się kończy i tym samym trasa ulegnie modyfikacji "w locie".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...