Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czasowo myślę 2 godzinki wyszło mi ostatnio 50 km w dwie strony :D Jedziemy na pogorie 4 objeżdżamy połowę wbijamy do Wojkowic i już prawie jesteśmy czy jakoś tak.

Napisano

Muszę kiedyś w końcu odpocząć i się wyspać. Żeby na 8:00 być na placu to bym znowu musiał gdzieś koło 5:30-6:00 wstać. Nie wyrabiam już tak 3 czy 4 tydzień z rzędu zrywać się o tej porze. Albo i wcześniej. Zrobię sobie później jakieś małe kółeczko po okolicy.

Napisano

Z racji że mnie nie ma w niedzielę to wychodzę z propozycją. Obmyśliłem taką trasę: spotykamy się gdzieś(do ugadania) myślę że około 9 i ruszamy na pogorię III. Dalej jakby Adam pojechał mógłby nas poprowadzić terenami do Pyrzowic na lotnisko, tam je objechać i udać się na punkt widokowy. Następnie jechać na Przeczyce objechać je i pojechać na Dębową Górę, dalej na Sikorkę, Tucznawę i terenami do Błędowa i na Sławków i tutaj możemy jechać dalej choćby na Bukowno, Jaworzno, lub kierować się do domów.

Czy są chętni na taki wyjazd? :icon_question:

Napisano

Z racji że mnie nie ma w niedzielę to wychodzę z propozycją. Obmyśliłem taką trasę: spotykamy się gdzieś(do ugadania) myślę że około 9 i ruszamy na pogorię III. Dalej jakby Adam pojechał mógłby nas poprowadzić terenami do Pyrzowic na lotnisko, tam je objechać i udać się na punkt widokowy. Następnie jechać na Przeczyce objechać je i pojechać na Dębową Górę, dalej na Sikorkę, Tucznawę i terenami do Błędowa i na Sławków i tutaj możemy jechać dalej choćby na Bukowno, Jaworzno, lub kierować się do domów.

Czy są chętni na taki wyjazd? :icon_question:

Jak Cię nie ma w niedzielę to jak chcesz się spotykać ??

Z racji że mnie nie ma w niedzielę to wychodzę z propozycją. Obmyśliłem taką trasę: spotykamy się gdzieś(do ugadania)
No ale ja Cie nie ma no to jak chcesz sie spotkać ? :whistling:

Coś mi się forum sra.. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...