Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

O 8:00 na pewno nie będzie 0 stopni :) ICM twierdzi, że jutro będzie bez opadów. Traska akurat w sam raz na niedzielę i bez szaleństw. To kto ostatecznie się wybiera?

Jak mówisz, że nie będzie padać to czekam na placu o 8:00. Wychodzi na to, że będzie nas pięcioro.

Dzięki wszystkim za wspólny wypad. Tempo dla mnie zabójcze - no nic trzeba dalej i więcej trenować.

Czytając opisy to wyprawa się udała.

Doms nowy sprzęt??

Nie udało mi się kupić działającego amorka po 1 calową rurkę sterową to trzeba było kupić cały rower :-)

niby dlaczego Jacku?:P Nigdy w życiu! :) jestem zakochany po uszy w MTB, a dziś jeździłem z kumplem który ma szose i jak patrzyłem jak każda nierówność jest dla niego jak dla mnie dziura wielkości stadionu to podziękuje;P dzisiaj 30km na rowerze:)

Bikestats bede prowadził od 1 stycznia:P

Wchodzę dziś na BS a tu Raptor u znajomych Barneya :) Normalnie szok hehe. Pewnie ta niedoszła szosa co ją "wymieniłeś" na Rebę to poprzedni sprzęt wypadowy do trzaskania długich dystansów :) Swoją drogą ciekawie musi się śmigać na rowerze, który waży 7.6 kg. Miałeś może okazję dosiadać ?

a ja chce ramę sztywniaka Giant XTC która wisi u mnie w sklepie i się w nią wpatrywałem wczoraj przez 10min:P ale to może kiedyś...

Jacku, różni się to tym że rower od Rapotra jest do XC ma 100mm skoku z przodu i chyba tyle samo z tyłu są to rowery fulle o skoku do 120mm i są przeznaczone do takiej w miarę lightowej jazdy, a Krzychu chce rower do Enduro, 150 z przodu 150 z tyłu znaleźć się jak najszybciej na dole góry po szlaki, ale żeby dało się też pod tą górę na tym rowerze wjechać. Enduro to połączenie podjazdów jak w XC i zjazdów jak w Downhillu.

Różni się i to bardzo. po pierwsze konstrukcją ramy, spec ma geometrie do XC a giant typowe enduro, któtsza. po drugie skok tylnego zawieszenia spec pewnie 100mm a ten konkretny giant ma ok 170 (6,7") po trzecie giant ma wirtualny punkt obrotu spec chyab nie jest jeszce sporo takich. Sama konetrukcja jest inna bo tylny amor w specu jest tylko z jednej strony więc obciązenia zapewną są inaczej przekazywane, a i karbona nie chce bo włukna pękają i prędzej czy później rama się złamie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...