Kysu Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Ja jestem zdecydowany, to skoro o 8:00 ruszacie z placu Papieskiego, to przy Sosinie będziecie 8:30 mam rozumieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doms Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 O 8:00 na pewno nie będzie 0 stopni ICM twierdzi, że jutro będzie bez opadów. Traska akurat w sam raz na niedzielę i bez szaleństw. To kto ostatecznie się wybiera? Jak mówisz, że nie będzie padać to czekam na placu o 8:00. Wychodzi na to, że będzie nas pięcioro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Jeśli tylko uda mi się wstać to się z Wami wybiorę. Tylko jedna uwaga: jutro wybory. Będę chciał wbić na głosowanie zaraz rano. Mógłbym mieć wtedy kilka minut obsuwy. Poczekacie jakby co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Dzięki wszystkim za jazdę trochę fotek https://picasaweb.google.com/andi333enator/09102011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Czytając opisy to wyprawa się udała. Doms nowy sprzęt?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doms Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Dzięki wszystkim za wspólny wypad. Tempo dla mnie zabójcze - no nic trzeba dalej i więcej trenować. Czytając opisy to wyprawa się udała. Doms nowy sprzęt?? Nie udało mi się kupić działającego amorka po 1 calową rurkę sterową to trzeba było kupić cały rower :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gozdi89 Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Widzę Adam że jednak skusiłeś się na drugi dzień wypadu za miasto. Ja jednak musiałem się zmobilizować za naukę po południu między opadami deszczu trochę po Dąbrowie pokręciłem. Ps. co to za pałacowe budowle zwiedziliście po drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 hihi dziś przeglądałem bike statsa coś czuje że barney nas niedługo oleje dla szosy patrzeć tylko kiedy będzie robił +500 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 niby dlaczego Jacku? Nigdy w życiu! jestem zakochany po uszy w MTB, a dziś jeździłem z kumplem który ma szose i jak patrzyłem jak każda nierówność jest dla niego jak dla mnie dziura wielkości stadionu to podziękuje;P dzisiaj 30km na rowerze:) Bikestats bede prowadził od 1 stycznia:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Wchodzę dziś na BS a tu Raptor u znajomych Barneya Normalnie szok hehe. Pewnie ta niedoszła szosa co ją "wymieniłeś" na Rebę to poprzedni sprzęt wypadowy do trzaskania długich dystansów Swoją drogą ciekawie musi się śmigać na rowerze, który waży 7.6 kg. Miałeś może okazję dosiadać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Dzisiaj z Raptorem jeździłem, on na nowym nabytku i w sumie trochę szybszy jest:P hehehe... Chłopaki Wy jesteście najważniejsi :**** Kocham Was:) w ogóle, mam ochote w weekend jechać w góry wytaplać się błocie... Czy ze mną jest wszystko ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Planujemy coś na weekend w góry? Są chętni, jak będzie pogoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 W sumie, to wstępnie ja się pisze... ale nie jakiś hardcore, coś lightowego bo pewnie i tak błota po ośki wszędzie będzie i rwące potoki zamiast szlaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gozdi89 Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 wypatrzyłem w Wiśle w tą niedziele zawody Uphill na Stożek 4 km podjazdu w terenie na czas. Może ktoś chętny od was będzie (wpisowe 20 zł ) a o to szczegóły : http://www.gmg.gliwice.pl/stozek/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 osobiście wolałbym eksplorować lasy w okolicach Pszczyny można tam dojechać na kołach i wrócić Ciekawe czy chłopakom na kolarkach też tak kadzisz Barney ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Błoto też można w lesie znaleźć więc dla każdego coś miłego Potem wyjazd na promenadę w Ustroniu (pewnie teraz świeci pustkami bo karbonowe fulle mogą się pobrudzić w taką pogodę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 a to coś dla Krzycha bo Raptor chce swojego fulla sprzedać to go może Barney mu obluka a ciągle marudzi na ramę krossa i świry go polubią same plusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Aj się Jacku mnie czepiasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 hehe kogo się czepiam co najwyżej troszkę zazdroszczę brykać z czempionami z Bikestatsa to już coś a nie pchać rower przez 90% trasy a to co widziałem to rowerek Raptora zacny choć ceną za używkę powala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Hehe, Raptor mieszka w tym samym mieście co ja obok WPKiW w którym jeżdżę, to się zgadaliśmy:) Cena powala, ale rower zacny:) Ja chyba jednak odpuszczam weekend, bratowa ma urodziny:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ja nie chce fulla do XC tylko do mocnego enduro, a poza tym jak kupie karbonowego fulla to tylko mogę nim jeździć po promenadzie w ustroniu. Konkretnie interesuje mnie coś takiego: http://allegro.pl/nowy-giant-reign-x2-rozm-l-okazja-wroclaw-i1860130805.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 wiem że wyjde na ignoranta ale czym to się różni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 A ja chcę takie cuś http://allegro.pl/merida-ninety-six-carbon-3500-d-cena-spadla-o-4000-i1854185446.html czerwono-czarny Niezła waga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 a ja chce ramę sztywniaka Giant XTC która wisi u mnie w sklepie i się w nią wpatrywałem wczoraj przez 10min:P ale to może kiedyś... Jacku, różni się to tym że rower od Rapotra jest do XC ma 100mm skoku z przodu i chyba tyle samo z tyłu są to rowery fulle o skoku do 120mm i są przeznaczone do takiej w miarę lightowej jazdy, a Krzychu chce rower do Enduro, 150 z przodu 150 z tyłu znaleźć się jak najszybciej na dole góry po szlaki, ale żeby dało się też pod tą górę na tym rowerze wjechać. Enduro to połączenie podjazdów jak w XC i zjazdów jak w Downhillu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 12 Października 2011 Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Różni się i to bardzo. po pierwsze konstrukcją ramy, spec ma geometrie do XC a giant typowe enduro, któtsza. po drugie skok tylnego zawieszenia spec pewnie 100mm a ten konkretny giant ma ok 170 (6,7") po trzecie giant ma wirtualny punkt obrotu spec chyab nie jest jeszce sporo takich. Sama konetrukcja jest inna bo tylny amor w specu jest tylko z jednej strony więc obciązenia zapewną są inaczej przekazywane, a i karbona nie chce bo włukna pękają i prędzej czy później rama się złamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.