krzychu22 Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Nie wymiękaj trzeba rebe ochrzcić. Dobra mam mapę więc mogę prowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Wybaczcie bo deklarowałem się na 100% a nie jadę. Pogoda mi się trochę nie podoba i zostałem poproszony przez brata by mu pomóc w remoncie, więc wiecie skąd ta decyzja by nie jechać. Grzegorz, jeśli jutro wybierasz się z nimi to zabierz ten imbusik i przekaż go Krzyśkowi. My się co jakiś czas spotykamy pośmigać więc niech w taki sposób wróci od do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 U mnie o 5:50 +4. Nie padało bo sucho w miarę jest. Mgły. Ruszam jak pisałem, o 7:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 No to udanej wycieczki, ja sobie jutro odbiję. Obawiam się, że teraz nie byłbym w stanie jechać po wczorajszych baletach Andrzej daj znać czy się wybierasz jutro na jurę bo chętnie bym się dołączył jeżeli tylko pogoda pozwoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 sorki , wystraszylem sie jednak pogody , jechac przemoczony przez 100km to juz nie jest frajda , a co do kluczyka to sie umowimy i ewentualnie autem Ci go przywioze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Myślę jechać na Bukowno-Lgotę-Miękinię dalej na Tęnczyn ale przed odbijamy na niebieski przez Puszczę Dulowską na Trzebinię dalej czarnym do Lgoty i do domciu. Na tej trasie wyszło mi 120km,wszystko zależy od pogody startować chcę o 8:00 z placu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Przez Puszczę Dulowską się nie przedzierałem, trasa jak najbardziej odpowiada Dzisiaj zrobię tylko lekkie czyszczenie, wymianę suportu (wbiłem już nowe łożyska) i możemy śmigać. Dajcie znać czy ktoś jeszcze się pisze na jutrzejszy wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doms Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Jeśli pogoda będzie znośna (brak deszczu) to widzimy się na placu papieskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 jakie tempo przewidujecie i poziom trudności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Tempo spokojne teren spokojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Zapewne Adam się do Was dołączy. Nam dzisiaj udało się uniknąć deszczu miejscami lekko mżyło. Krzychu jutro gdzieś wyskoczymy popołudniu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 coś mnie ten uśmiech przeraża już raz z tomkiem jechałem gdzie go plecy bolały i skończyło się że ledwo zipałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Jestem lekko przeziębiony więc szalał nie będę.Trasa spokojna no chyba że po deszczu się pozmieniało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 zastanawiam się jak się ubrać czy długie i ocieplane czy tylko długie spodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Kawałek jechaliśmy tą prasą i odcinki terenowe nie są najgorsze. Jacek proponuje zwykłe długie spodnie bez większych ociepleń, bardziej zadbaj o klatę tylko bez przesady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 na rano ma być 0'C mam lęki że mi jaja odpadną w tych cienkich spodenkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 A ja Wam się moge pochwalić, że dzisiaj sobie kupiłem mapę beskidu taką jak ma Krzychu:P i wiecie co to znaczy? hehehe... sprawdzałem dzisiaj napęd i jednak zamiast przerzutki mam krzywy hak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 że mapa ci jest potrzebna do serwisu napędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Oznacz to że po prostu ma mapę i co z nią zrobić już nie wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 dzięki, za miłe słowa:D zawsze w Was można wierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Zawsze do usług i pocieszania. Ma może ktoś wolny piątek i chęć wyjazdu w góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 u mnie tylko weekendy:( ale jak weekend to ja mam chęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Zapewne Adam się do Was dołączy. Nam dzisiaj udało się uniknąć deszczu miejscami lekko mżyło. Krzychu jutro gdzieś wyskoczymy popołudniu . A nie jedziemy z Andrzejem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Ja się muszę trochę pouczyć jak chcesz to jedź z nimi nie ma sprawy, pośmiejecie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 O 8:00 na pewno nie będzie 0 stopni ICM twierdzi, że jutro będzie bez opadów. Traska akurat w sam raz na niedzielę i bez szaleństw. To kto ostatecznie się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.