t0mas82 Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Mnie tam pasuje wszystko. Tylko żebym zdążył hebel z przodu doprowadzić do porządku - przyznaje, że trochę nie uważałem i zatłuściłem tarcze i klocki Teraz to mam spowalniacz. Wybiera się ktoś na jutrzejszą masę do Katowic (start masy o 18:00 spod teatru na rynku) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 ja o 18 to dopiero z pracy bede się powoli zbierał;/ Tomas, tym razem będzie zamiast "pompuj, pompuj pompuj" to... "ściskaj, ciśni, ciśni!" jak dobrze pojdzie to ja bd z kolegą ale to nic na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Czy ten kolega to Biker 90 :icon_question: A jak inni Mówicie że ja katuje ramy spójrzcie na to: http://allegro.pl/rama-full-kross-crime-sr-suntour-epicon-lo-i1849252629.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Co do godziny spotkania i miejsca to na Masie w Katowicach się dogadamy. Nie wiem gdzie ta komenda jest więc może dobiję do Was w innym miejscu żebyśmy się potem nie szukali nie wiadomo gdzie i nie spóźnili na pociąg. A godzina, jak godzina. I tak będę musiał przed 5:00 wyjechać czyli wstać przed 4:00 żeby się zebrać. Ale co tam. Nie peirwszyzna Poza tym dla takiej ekipy i wyprawy w takim składzie to warto się spiąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 To jak się spotkasz z Tomkiem to dogadajcie się co do miejsca i później dajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Krzychu, nie nie kolega Biker:P Inny znajomy. Byłem z nim w Wiśle jak robiliśmy trasę z Mordizem. Ale to nic pewnego jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Parafrazując: co Wy wiecie o jeździe na rowerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 jadę choć kosztowny to dla mnie wyjazd - musiałem obiecać cały przyszły weekend bez większego wyjazdu (może choć pogorie wyszarpie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ja postaram sie byc , ale nie obiecuje , na rowerze nie siedzialem od mojej oststniej wycieczki na skrzyczne a rozrysowalem sobie ta trase i przewyzszenia straszne mi wychodza az sie boje , zreszta zobaczcie http://www.bikemap.net/route/1280541 wsiade w pociag raczej w katowicach o 6:47 do ostatniego wagonu jak pojade oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 chętnie bym pojechał ... oj bardzo. czeka mnie ostatni półmaraton w sezonie w niedziele. Raczej nie wykręciłbym dobrego czasu po górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 filmik zajefajny Trasa też, Dam pod wieczór znać czy jadę z wami czy też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Nie krzycz i daj znać czy wyrobisz kondycyjnie, to poważna wyprawa i poważnie trzeba podejść do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 kondycyjnie dam radę Tylko nie wiem do końca na 100% czy pojadę, a po co słowa na wiatr rzucać dlatego pod wieczór dam znać czy TAK czy NIE myślicie, że dam radę na v-kach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 dasz radę na v-kach o ile są to dobre. Zawsze mam zapasowe wsuwki ze sobą. na Avidach sd7 zdobywałem tatrzańskie okolice i jakoś nie czułem że są gorsze od tarcz. Trzeba mieć dobą technikę i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ja na v-kach bym się nie odważył jechać w góry zwłaszcza na taką ostrą trasę. Więc wiesz żeby nie trzeba było cię u krzakach szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Zazdroszczę Wam wypadu ja niestety jutro do roboty muszę ( może zdecydujecie się jechać kiedyś w niedzielę ? ) Odbiję sobie w niedziele w Ojcowie powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Kilka razy byłem w Wiśle i Baraniej i nikt mnie nie zbierał Trzeba bardziej uważać po prostu. Na 100% JADĘ 6.30 pod drewutnią tak?? P.S Mordiz klocki mam nowe a v-ki to Shimano Deore tył, a przód to sam nie wiem więc chyba dobre co nie!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 To jutro się spotykamy zgodnie z ustalonymi godzinami. Adam gdzie dołączysz do nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Adama ja zgarniam spod kiosku na Zagórzu o 5:30 i odstawiam na Komendę Jak dobrze liczę to 7 ( biker, Krzysiek i drugi Krzysiek, Jacek, Adam, Wojtek i ja) osób jedzie i byćmoże Grzegorz (fajnie jakby jechał z nami). PKP musi dodatkowy wagon na rowery udostępnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 No to dobra, jak dobrze liczę to będzie nas 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 hahaha... tym razem jakiś dres se ubiore:D hahahaha.... zimno rano będzie... Kysu, słyszałem, że masz pompkę do amortyzatora. Byłbym bardzo wdzięczny jakbyś dał radę wziąć bo zdupcyłem sprawę i upuściłem trochę, a nie mam pompki za późno z roboty wyszedłem i nic nie wyszło . Biker tylko bez wychylania na zjazdach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Będę czekał przy drewutni o 6.30 na was!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 hahaha... tym razem jakiś dres se ubiore:D hahahaha.... zimno rano będzie... Kysu, słyszałem, że masz pompkę do amortyzatora. Byłbym bardzo wdzięczny jakbyś dał radę wziąć bo zdupcyłem sprawę i upuściłem trochę, a nie mam pompki za późno z roboty wyszedłem i nic nie wyszło . Biker tylko bez wychylania na zjazdach:D Dres to dobra opcja Chociaż zahartowany jesteś po ostatnim wypadzie Co to za wynalazek masz na przodzie? Reba, Tora, Epicon może Sid Pochwal się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Wojtku no jasna sprawa, że bez wychylania. To nie asfalt to góry-> tam nie ma miejsca na takie rzeczy!:-P:-P Rock Shox Reba ma Wojtek fajny sprzęt nie ma co!:-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 biker90, skąd możesz wiedzieć, że fajny jak nie widziałeś. Tomek, jutro zobaczysz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.