Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie tam pasuje wszystko. Tylko żebym zdążył hebel z przodu doprowadzić do porządku - przyznaje, że trochę nie uważałem i zatłuściłem tarcze i klocki :) Teraz to mam spowalniacz.

Wybiera się ktoś na jutrzejszą masę do Katowic (start masy o 18:00 spod teatru na rynku) ?

Co do godziny spotkania i miejsca to na Masie w Katowicach się dogadamy. Nie wiem gdzie ta komenda jest więc może dobiję do Was w innym miejscu żebyśmy się potem nie szukali nie wiadomo gdzie i nie spóźnili na pociąg. A godzina, jak godzina. I tak będę musiał przed 5:00 wyjechać czyli wstać przed 4:00 żeby się zebrać. Ale co tam. Nie peirwszyzna :D Poza tym dla takiej ekipy i wyprawy w takim składzie to warto się spiąć.

Ja postaram sie byc , ale nie obiecuje , na rowerze nie siedzialem od mojej oststniej wycieczki na skrzyczne a rozrysowalem sobie ta trase i przewyzszenia straszne mi wychodza az sie boje , zreszta zobaczcie http://www.bikemap.net/route/1280541

wsiade w pociag raczej w katowicach o 6:47 do ostatniego wagonu jak pojade oczywiscie

Adama ja zgarniam spod kiosku na Zagórzu o 5:30 i odstawiam na Komendę :) Jak dobrze liczę to 7 ( biker, Krzysiek i drugi Krzysiek, Jacek, Adam, Wojtek i ja) osób jedzie i byćmoże Grzegorz (fajnie jakby jechał z nami). PKP musi dodatkowy wagon na rowery udostępnić.

hahaha... tym razem jakiś dres se ubiore:D hahahaha.... zimno rano będzie... Kysu, słyszałem, że masz pompkę do amortyzatora. Byłbym bardzo wdzięczny jakbyś dał radę wziąć bo zdupcyłem sprawę i upuściłem trochę, a nie mam pompki za późno z roboty wyszedłem i nic nie wyszło . Biker tylko bez wychylania na zjazdach:D

hahaha... tym razem jakiś dres se ubiore:D hahahaha.... zimno rano będzie... Kysu, słyszałem, że masz pompkę do amortyzatora. Byłbym bardzo wdzięczny jakbyś dał radę wziąć bo zdupcyłem sprawę i upuściłem trochę, a nie mam pompki za późno z roboty wyszedłem i nic nie wyszło . Biker tylko bez wychylania na zjazdach:D

Dres to dobra opcja :) Chociaż zahartowany jesteś po ostatnim wypadzie :icon_mrgreen:

Co to za wynalazek masz na przodzie? Reba, Tora, Epicon może Sid :) Pochwal się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...