Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Tak myślę, że trasa górska wyniesie około 60 km, może trochę więcej. Stan szlaków nie mam pojęcia. Trzeba będzie troszkę szybciej jechać albo skrócimy trasę, albo dojazd do Żywca zrobimy asfaltami. Pociąg z Piotrowic o 7:01 lub 7:39. Powrót pociągiem z Żywca oto możliwości 19:32 lub ostatni pociąg 20:57

Moim zdaniem trzeba jechać pociągiem 7:01 i pewnie powrót ostatnim. Chyba że ktoś ma ograniczenia czasowe to się dostosuje trasę i wszystko żeby być wcześniej. Nie tak jak ostatnio :D .

Teraz dokładniej zmierzyłem trasę na mapie sznurkiem i wyszło około 55km od dworca do dworca więc myślę że wyrobimy się na ten pociąg 19:32 miejscami będzie asfalt na szczęście mało. :D :D :D

Grzegorz, na pewno dasz radę im nas więcej tym lepiej. Jechałeś może tymi szlakami. Adam zawsze można zmniejszyć dystans ale mam nadzieję że uda się wszystko objechać.

Nie. Tras typowo górskich do tej pory nie robiłem. Jeździłem po górach ale głównie asfaltami skracając sobie tylko niektóre odcinki szlakami (przez Równicę z Ustronia do Brennej żółtym szlakiem - część prowadząc, z Brennej do Szczyrku również żółtym szlakiem - część prowadząc). Z Jackiem po nocy na Osiedle Jurzyków się drapaliśmy ale to są tylko odcinki a nie całe trasy.

Chyba czas ustalić szczegóły.

Widzę że trasa odpowiada bo brak innych propozycji.

Pociąg w Katowicach Piotrowicach o 7:01. Więc tak Tomek, Jacek spotykamy się o 5:45 pod komendą chyba że trochę później. Kysu na rondzie koło biedronki o 6:00(myślę że będzie ok). Barney pod drewutnią o 6:35. Jak sądzicie czy te godziny będą odpowiednie. Adam, Grzegorz. Czy pasują wam te miejsca czy wolicie dołączyć się w innym miejscu lub do pociągu wsiąść na głównym w Katowicach.

Co o tym wszystkim myślicie, a i oczywiście kto już jedzie na 100% żeby później nie trzeba było czekać na ducha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...