Accjacek Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 jak to wypadnie czasowo,ile to będzie km, jaki jest stan szlaków, czy dam rade? O której start i realnie powrót (czy będzie pociąg do domu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Tak myślę, że trasa górska wyniesie około 60 km, może trochę więcej. Stan szlaków nie mam pojęcia. Trzeba będzie troszkę szybciej jechać albo skrócimy trasę, albo dojazd do Żywca zrobimy asfaltami. Pociąg z Piotrowic o 7:01 lub 7:39. Powrót pociągiem z Żywca oto możliwości 19:32 lub ostatni pociąg 20:57 Moim zdaniem trzeba jechać pociągiem 7:01 i pewnie powrót ostatnim. Chyba że ktoś ma ograniczenia czasowe to się dostosuje trasę i wszystko żeby być wcześniej. Nie tak jak ostatnio . Teraz dokładniej zmierzyłem trasę na mapie sznurkiem i wyszło około 55km od dworca do dworca więc myślę że wyrobimy się na ten pociąg 19:32 miejscami będzie asfalt na szczęście mało. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Jak doprowadzę sprzęt do stanu używalności to oczywiście też jadę Jacek zacznij już negocjować wypad, bo nie wyobrażam sobie żebyś nie pojechał (kierę koniecznie przemontuj na prostą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Kiere już szykuje musze tylko chwyty kupić bo pociąłem stare Gorzej mi idzie z negocjacjami bo ostatnio już miał być ostatni, trzeszczeliście za uszami gdy gadałem z kobietą i na koniec jeszcze się spóźniłem pare godzin ale walcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Jacek, dasz radę! A jak nie to cała ekipa o 6 rano wparuje do Ciebie do domu i będzie przekonywać żonkę To co? Taka trasa jaką Krzychu zaproponował odpowiada wszystkim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Jak się wdrapiemy na Pilsko to będzie nowy rekord w wysokości n.p.m. Jacek niech Twoja żona poczyta nasze relacje to może i z nami pojedzie hehe. To Kto jest ostatecznie chętny. Tomek to na 100% Barney też i jak reszta :icon_question: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Grzegorz coś wspominał, że chętnie by się dołączył. Krzychu (Kysu) jedziesz? Im więcej bikerów tym bilet tańszy Może się uda na rodzinny załapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Jak byście mi na chate wparowali to bym miał szlaban, rozwód albo co gorsza złomowanie roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Rower odbijemy, a szlaban to już inna bajka. To pisać kto jedzie na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 ja się zdeklaruje w okolicach piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 No to tak ostateczny termin wyrażenia chęci wyjazdu to piątek przed 21. Piszcie opinie i pomysły na trasę chyba że mój pomysł wam odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Potwierdzam moją obecność na tym tripie. Ostatnio nie mogłem jechać, a teraz muszę bo nie sposób się nudzić z wami, jakikolwiek byłby to trip zawsze śmiech i głupawka oraz wtrącenie o suszonych śliwkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Właśnie Tomek nie podzielił się śliwkami w pociągu nie ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Żeby się podzielić trzeba je wypakować Zapomniałem o tym całkiem i przywiozłem 2 opakowania do domu Widocznie nie były potrzebne po skonsumowaniu ostrej pizzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 hehehe... Tomek cały czas pompował klamkę co by nie zmiękła nie zapomnę tego chyba nigdy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Wczoraj niestety zdemontowałem kultową klamkę Chętnie udostępnię jak ktoś chce wypróbować zjazdów z pompowanym tyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 jesli bedzie pogoda i pojedziecie w sobote to postaram sie dolaczyc , musze sobie wolne zalatwic aha , ale 60km po gorkach jak dla mnie to masakra chyba ze caly czas z gorki bedzie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Powitanko Ja tu pierwszy raz. No i na to forum też mnie w końcu Jacek z Tomkiem namówili Jak nie ma przeciwwskazań to na sobotę w góry też bym się chętnie zabrał. Zobaczę, czy dam radę na takiej wyrypie z moimi siłami i sprzętem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Grzegorz, na pewno dasz radę im nas więcej tym lepiej. Jechałeś może tymi szlakami. Adam zawsze można zmniejszyć dystans ale mam nadzieję że uda się wszystko objechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Grzegorz, na pewno dasz radę im nas więcej tym lepiej. Jechałeś może tymi szlakami. Adam zawsze można zmniejszyć dystans ale mam nadzieję że uda się wszystko objechać. Nie. Tras typowo górskich do tej pory nie robiłem. Jeździłem po górach ale głównie asfaltami skracając sobie tylko niektóre odcinki szlakami (przez Równicę z Ustronia do Brennej żółtym szlakiem - część prowadząc, z Brennej do Szczyrku również żółtym szlakiem - część prowadząc). Z Jackiem po nocy na Osiedle Jurzyków się drapaliśmy ale to są tylko odcinki a nie całe trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 No to na sobotę szykuje się niezła ekipia w góry Adama trochę wytrzęsie na sztywniaku Ciekawe czy od razu będzie podjazd jak się z pociągu wysiądzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Wytrzęsie jak wytrzęsie. Byle mi się rower nie rozleciał do imentu to będzie dobrze. Na nowy teraz kasy nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Adam Teraz jak masz AC to możesz trzaskać z ubezpieczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Jak chcesz to mam kloca do sprzedania:P Grzegorz, nam ostatnio te 50km ciągle z uśmiechem na ustach minęły Jak dobre towarzystwo to i kmy lecą szybciej a podchodzenie czy podjazdy nie są takie straszne;) Witać, że robi się niezła grupka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Chyba czas ustalić szczegóły. Widzę że trasa odpowiada bo brak innych propozycji. Pociąg w Katowicach Piotrowicach o 7:01. Więc tak Tomek, Jacek spotykamy się o 5:45 pod komendą chyba że trochę później. Kysu na rondzie koło biedronki o 6:00(myślę że będzie ok). Barney pod drewutnią o 6:35. Jak sądzicie czy te godziny będą odpowiednie. Adam, Grzegorz. Czy pasują wam te miejsca czy wolicie dołączyć się w innym miejscu lub do pociągu wsiąść na głównym w Katowicach. Co o tym wszystkim myślicie, a i oczywiście kto już jedzie na 100% żeby później nie trzeba było czekać na ducha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.