Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

6:20 Klimontów pasuje :) Jutro pojadę z zajechanym suportem, przy czyszczeniu wyszło, że ma luzy - łożysko się rozbiło - nie wnikałem ale nie za ciekawie pracuje. Także nie obraźcie się jak mi korba odpadnie w połowie drogi i będę musiał powrót do domu realizować :) Chyba, że ktoś przypadkiem ma zapasowy suport do HT II, to wezmę klucz i przełożymy w pociągu.

Ja właśnie wróciłem do domu. Jak dla mnie wyprawa najlepsza!:) Świetna ekipa i w ogóle super trasa. Biker90, wspominaliśmy dużo o Tobie;) :D:D.

podsumowująć

Krzysiowi odkręcił się bębenek i 1/3 drogi na szyndzielnie wracaliśmy się

Mi na początku snake + wystrzał dętki

Tomas ma miękką klamkę i ją ciągle ściskał by mieć hamulec tylni:D

Ja o Tomek się przewróciliśmy przy czym ja przeleciałem przez kiere i mam wygięty róg lewy, kilka większych rysek na kasku i pare siniaków i nadgarstek mnie boli.

Ogólnie trasa wyśmienita, widoki piękne, podjazdy na Szyndzielnie i Klimczok wyśmienity, na Skrzyczne gorzej.

Jacku prześlesz mi foty na wojtas1345@o2.pl

Pozdrawiam!:)

Ja również dziękuję. Sobota spędzona w doborowym towarzystwie i super trasa, którą Krzychu zaplanował. Jakby niedomagania sprzętowe byłoby jeszcze lepiej. Humor dopisywał przez cały czas i ekipa zgrana :icon_mrgreen: Oczywiście trzeba to powtórzyć. To kiedy następny wypad? Za tydzień? :)

Tomek, trzeba coś wymyślić ale już przy 4 stopniach z domu nie wychodzę w krótkich spodenkach:P Prześlesz mi foty z Twojej komórki?:) Foty od Jacka są przednie!:) Świetnie było!:) Szczególnie jak z Krzychem ryczeliśmy żebyś pompował co byś w nas nie wjechał:P hehehe... Przelałeś już hamulec?:)

Odnośnie 4 stopni to polecam zakup nogawek lekko ocieplanych (meszek) :) Mam mały problem z fotkami - kabelek mam w pracy więc będą w poniedziałek najwcześniej - chyba że coś wykombinuje (bluetooth). Za hebla jeszcze się nie brałem, suport na pierwszy ogień pójdzie bo ważniejszy ale najpierw obiadek :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...