krzychu22 Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 To spoko bo na blogu wyczytałem że założone masz slicki, to wszystkim odpowiada 6:20 pod komendą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 ech jak byś spojrzał na moją skromną maszyne w wiśle to byś zobaczył moje nowe nabytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Widziałem, nawet pytałem się o rozmiar. To Jacek pasuje ci 6:20 komenda Klimontów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 musi będe kombinował jak co mam tel to będe dzwonił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Jak masz jakiś podręczny dobry aparat to mógłbyś wziąć, bo u nas brak takiego sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 rewelacji nie ma ale jak się aku naładuje to zabiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 6:20 Klimontów pasuje Jutro pojadę z zajechanym suportem, przy czyszczeniu wyszło, że ma luzy - łożysko się rozbiło - nie wnikałem ale nie za ciekawie pracuje. Także nie obraźcie się jak mi korba odpadnie w połowie drogi i będę musiał powrót do domu realizować Chyba, że ktoś przypadkiem ma zapasowy suport do HT II, to wezmę klucz i przełożymy w pociągu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ja zwykły na kwadrat tak zajeździłem że połamałem łożysko na 4 części i na upartego dało by się jechać, mały luz na łożysku może być chyba że lata 1 cm w lewo i prawo. Jak odpadnie to będę pokładał się :laugh: ze śmiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Panowie, mam pytanie:P mógłby mi ktoś rano o 6 zadzwonić? Bo mam ustawiony budzik, ale nie wierze w swoje możliwości, a sam w domu jestem więc nie ma mnie kto obudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 24 Września 2011 Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Jak tam wyprawa? Kurde żałuje dalej, że nie pojechałem, ale zrobiłem sobie własnego tripa wraz przyjaciółmi. Stwierdzam, że nie jest to niestety to samo co jazda w górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 24 Września 2011 Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Ja właśnie wróciłem do domu. Jak dla mnie wyprawa najlepsza! Świetna ekipa i w ogóle super trasa. Biker90, wspominaliśmy dużo o Tobie;) :D. podsumowująć Krzysiowi odkręcił się bębenek i 1/3 drogi na szyndzielnie wracaliśmy się Mi na początku snake + wystrzał dętki Tomas ma miękką klamkę i ją ciągle ściskał by mieć hamulec tylni:D Ja o Tomek się przewróciliśmy przy czym ja przeleciałem przez kiere i mam wygięty róg lewy, kilka większych rysek na kasku i pare siniaków i nadgarstek mnie boli. Ogólnie trasa wyśmienita, widoki piękne, podjazdy na Szyndzielnie i Klimczok wyśmienity, na Skrzyczne gorzej. Jacku prześlesz mi foty na wojtas1345@o2.pl Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 To wyprawa sie udała wam!:-o Ciekawe! Widać, że każdy miał swoje 5minut na przygodę:-o heh co mówiliście o mnie- jestem ciekaw:-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Dzięki Panowie za wspólną wyprawę. Trasa bajka, towarzystwo super, poczucie humoru jeszcze lepsze jak dotąd najlepsza moja górska wyprawa. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Ja również dziękuję. Sobota spędzona w doborowym towarzystwie i super trasa, którą Krzychu zaplanował. Jakby niedomagania sprzętowe byłoby jeszcze lepiej. Humor dopisywał przez cały czas i ekipa zgrana Oczywiście trzeba to powtórzyć. To kiedy następny wypad? Za tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Tym razem jak pojedziecie to na 100% się dołączę do was!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Tomek, trzeba coś wymyślić ale już przy 4 stopniach z domu nie wychodzę w krótkich spodenkach:P Prześlesz mi foty z Twojej komórki? Foty od Jacka są przednie! Świetnie było! Szczególnie jak z Krzychem ryczeliśmy żebyś pompował co byś w nas nie wjechał hehehe... Przelałeś już hamulec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Odnośnie 4 stopni to polecam zakup nogawek lekko ocieplanych (meszek) Mam mały problem z fotkami - kabelek mam w pracy więc będą w poniedziałek najwcześniej - chyba że coś wykombinuje (bluetooth). Za hebla jeszcze się nie brałem, suport na pierwszy ogień pójdzie bo ważniejszy ale najpierw obiadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Myślę że można za tydzień gdzieś się wybrać. Jeszcze się dogada na PW, wiecie o co chodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 hahahaha:D Krzychu, kurde, przez Ciebie zaczynam się zastanawiać nad fullem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Pogoń tą szosę i kupuj fulla. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 sadyści u kogo mam się stołować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Ładnie sobie daliście czadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Jacek, żona nie wpuściła na noc? W sumie jak się wraca w środku nocy i jest się spóźnionym o jakieś... 4 godziny to trochę kiepsko:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 ja zaczekam aż sobie sami dacie założyć GPS na palec ciekawe jak wtedy będziecie ćwierkać ptaszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Dobrze prawisz Accjacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.