Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

To trzeba by ustalić szczegóły jak jedziemy na 100%.

Więc pociąg 7:24 odjazd z Katowic główny. Katowice Piotrowice 7:39. Dojazd do bielska Leszczyny około 8:55. Jak wyszukiwarka podaje cena biletu normalnego to 12,60 + rower z głównego z Piotrowic 11,50 + rower, chyba że daje obowiązuje promocja i jest za free. :)

Więc myślę ze spotkanie pod komendą 6:20 będzie git Tomek :icon_question: Barney jak chcesz z nami jechać do Piotrowic to tak jak Tomek pisał koło drewutni tam gdzie się spotykaliśmy na wyjazd do Wisły. Myślę że tak około 7:20 chyba że wolisz jechać z głównego, zeta do tyłu. :yes:

:icon_arrow: Barney jak masz kontakt z resztą ekipy z Katowic to popytaj czy byli by chętni, im więcej osób tym lepiej.

A możecie mi powiedzieć ile to +/- km wyjdzie po górach?:) Hmm... koo drewutni o 7:20...? Mi pasuje, jeżeli się obudze o 6:P na dworzec do centrum mam 10km do drewutni mam 13 ale wole z wami się wpakować...:P Kurde reszta powinna tutaj pisać. Jak widać nie ma chyba chętnych ale popytam:)

witam

ja niestety odpadam , ten weekend spedzam w Barcelonie :icon_mrgreen:

ale troche moge Wam doradzic , jechalem juz wiekszoscia opisanej trasy

czerwony na szyndzielnie jest spoko i nawet na hulajnodze da sie rade a co dopiero na HT , sprobujcie od ronda do orczyka na szyndzielni na czas wjechac , mi to zajelo 60 min a najlepszym ok 35 chyba , przejazd na Klimczok i zjazd spoko , wjazd na Skrzyczne hmmm , nie wiem ktoredy zamierzacie wjechac , ale dosc ciezki jak dla mnie , juz moze nie tyle co kamienie ale ten ciagly podjazd dosc stromy miejscami ( dla slabszych proponuje wjechac wyciagiem hehe) sama jazda ze Skrzycznego do Magurki Wislanej super po za podejsciami na Malinowska , Zielony kopiec i czesciowo Magure Wislana pozniej proponuje na Maagure Radziechowska , trzeba troche sie nagimnastykowac na HT ale da rade ( chodzi o zjazd) , dalej czerwonym proponuje do Wegierskiej Gorki , niestety nie wiem jak wyglada trasa z Maurki Radziechowskiej do Wegirskiej bo ja zjechalem zielonym w kierunku Lipowej i powiem ze `latwo nie bylo , miejscami wypinalem buty zeby sie podpierac , ale moze czerwony bedzie inny ( czyt. łatwiejszy ) .Jak zajrzycie na moje fotki na piccasie to obiedwie drogi z Bielska na Klimczok jak i Skrzyczne sa tam uwiecznione , wiec kawlki tras poskladajcie do kupy i macie obraz jaki was czeka

powodzenia i milej wycieczki

Światełka też się przydadzą bo powrót z pociągu z pewnością będzie po zmroku. Ostatnio w lesie giszowskim widziałem jelonka, jadę rowerem i nagle mi przebiegł przez drogę :) Także oprócz taranu złożonego ze stada dzików można się jeszcze spodziewać nadziania na poroże :D

Chętnie bym pojechał ale ... kurcze na rowerze nie siedziałem 3 tygodnie. Ostatnio to tatry zdobywałem rowerem. Kondycyjnie bym nie wyrobił.

Szykuję się na kolejny półmaraton biegowy wiec rower musi poczekać :(

W październiku jeszcze się pośmiga w jesiennej aurze :)

POWODZENIA na trasie. Podjazdy spokojnie i nie siłowo :)

All Terainy ma Miśka założone tylko nas zwodzi, że na slikach jedzie :) Ja mam jeszcze nie dopięte bo muszę napęd wyczyścić, brunoxem psiknąć tu i ówdzie, zmienić sztycę i wyrobić się przez 22:00 bo mnie znów zrugają sąsiedzi za trzaski po nocach ;) A z zasady lenistwo straszne mnie opanowuje w piątek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...