krzychu22 Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 To trzeba by ustalić szczegóły jak jedziemy na 100%. Więc pociąg 7:24 odjazd z Katowic główny. Katowice Piotrowice 7:39. Dojazd do bielska Leszczyny około 8:55. Jak wyszukiwarka podaje cena biletu normalnego to 12,60 + rower z głównego z Piotrowic 11,50 + rower, chyba że daje obowiązuje promocja i jest za free. Więc myślę ze spotkanie pod komendą 6:20 będzie git Tomek Barney jak chcesz z nami jechać do Piotrowic to tak jak Tomek pisał koło drewutni tam gdzie się spotykaliśmy na wyjazd do Wisły. Myślę że tak około 7:20 chyba że wolisz jechać z głównego, zeta do tyłu. Barney jak masz kontakt z resztą ekipy z Katowic to popytaj czy byli by chętni, im więcej osób tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 A możecie mi powiedzieć ile to +/- km wyjdzie po górach? Hmm... koo drewutni o 7:20...? Mi pasuje, jeżeli się obudze o 6:P na dworzec do centrum mam 10km do drewutni mam 13 ale wole z wami się wpakować... Kurde reszta powinna tutaj pisać. Jak widać nie ma chyba chętnych ale popytam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Myślę że około 40 ale to zawsze wyjdzie w praniu. Ewentualnie można skrócić trasę lub wydłużyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 W końcu będzie można się wyspać, a nie o takiej nieludzkiej porze wstawać w sobotę jak ostatnio Pod Komendą będzie ok. o 6:20. Spokojnie zajedziemy pod drewutnie z zapasem nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 witam ja niestety odpadam , ten weekend spedzam w Barcelonie ale troche moge Wam doradzic , jechalem juz wiekszoscia opisanej trasy czerwony na szyndzielnie jest spoko i nawet na hulajnodze da sie rade a co dopiero na HT , sprobujcie od ronda do orczyka na szyndzielni na czas wjechac , mi to zajelo 60 min a najlepszym ok 35 chyba , przejazd na Klimczok i zjazd spoko , wjazd na Skrzyczne hmmm , nie wiem ktoredy zamierzacie wjechac , ale dosc ciezki jak dla mnie , juz moze nie tyle co kamienie ale ten ciagly podjazd dosc stromy miejscami ( dla slabszych proponuje wjechac wyciagiem hehe) sama jazda ze Skrzycznego do Magurki Wislanej super po za podejsciami na Malinowska , Zielony kopiec i czesciowo Magure Wislana pozniej proponuje na Maagure Radziechowska , trzeba troche sie nagimnastykowac na HT ale da rade ( chodzi o zjazd) , dalej czerwonym proponuje do Wegierskiej Gorki , niestety nie wiem jak wyglada trasa z Maurki Radziechowskiej do Wegirskiej bo ja zjechalem zielonym w kierunku Lipowej i powiem ze `latwo nie bylo , miejscami wypinalem buty zeby sie podpierac , ale moze czerwony bedzie inny ( czyt. łatwiejszy ) .Jak zajrzycie na moje fotki na piccasie to obiedwie drogi z Bielska na Klimczok jak i Skrzyczne sa tam uwiecznione , wiec kawlki tras poskladajcie do kupy i macie obraz jaki was czeka powodzenia i milej wycieczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Ooo... Chłopaki, tylko wiecie, podjazdy nie są moją mocną stroną więc nie bądźcie źli jak coś Dla mnie wjazd na Skrzyczne kolejką to grzech... W końcu jakoś trzeba trenować te podjazdy kiedyś w końcu zaczną wychodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Ja bym pojechał gdyby to była niedziela szkoda, zabrałbym się z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Wiesz na Skrzyczne jadą dwie kolejki więc możesz pierwszy odcinek pokonać na rowerze a resztę jak wolisz. Ja będę starał się jak najwięcej przejechać na rowerze, nie pchać. Biker90 szkoda że nie możesz jechać, ale sobota bardziej mi odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 No mówi się trudno, za późno spojrzałem na wątek Gdybym wcześniej spojrzał to inaczej bym sobotę se zaplanował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Szkoda, w większej ekipie fajnie się jeździ Próbuje jeszcze Jacka namówić na wypad. W końcu jego nowe opony muszą zaliczyć chrzest w prawdziwie górskich warunkach. Trasa zapowiada się naprawdę ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Ja jednak postaram się wjechać o własnych siłach. Musze jakiś aparat skąbinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Właśnie miałem ci przypomnieć o aparacie, my niestety nie posiadamy kompaktów. Jak masz to weź zapasowe baterie, mogą się przydać. To widzę że w sobotę szykuje nam się super wypad. :D Szczególnie ciekawa będzie czasówka na Szyndzielnię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Światełka też się przydadzą bo powrót z pociągu z pewnością będzie po zmroku. Ostatnio w lesie giszowskim widziałem jelonka, jadę rowerem i nagle mi przebiegł przez drogę Także oprócz taranu złożonego ze stada dzików można się jeszcze spodziewać nadziania na poroże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 No szykujcie aparaty, a jak w domach nic nie macie to Krzychowi jutro pożyczę swój bo się widzimy. Pytanie - Kiedy ja odrobię te tripy ? ): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Chętnie bym pojechał ale ... kurcze na rowerze nie siedziałem 3 tygodnie. Ostatnio to tatry zdobywałem rowerem. Kondycyjnie bym nie wyrobił. Szykuję się na kolejny półmaraton biegowy wiec rower musi poczekać W październiku jeszcze się pośmiga w jesiennej aurze POWODZENIA na trasie. Podjazdy spokojnie i nie siłowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Moge z wami jechać mam zielone światło tylko o której wracamy bo musze jeszcze dzieciaka od babci odebrać i warto by być przed 20 w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 No to doskonała wiadomość, że jedziesz. Myślę, że jak się sprężymy to da rade wrócić na 20:00, ale to Krzychu jest tu organizatorem sobotniej wyrypy w góry (nie wiem jakie atrakcje zaplanował) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 tylko musze rano syna zawieźć do babci będziemy pod tel. bo będzie ciasno z moim czasem a jak z biletami kupi się rano?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Bilety w pociągu, w Piotrowicach nie ma kas - jest tylko peron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 To super, jak Jacek musi tak być wcześnie to się sprężymy albo skrócimy trasę. Bilety jak pisał Tomek. To spotykamy się pod komendą o 6:20 :D Jacek- pewnie jedziesz na terenowych oponach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 nie pełen hardcore na slicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Siema, nie mam niestety aparatu rodzice dziś rano pojechali do Karpacza i mi go zwędzili. Więc jak ktoś może to niech weźmie:P to bankowo widzimy się przy drewutni jutro? niech ktoś poda tel kontaktowy 519585535:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ja bym ci proponował terenową oponę bo możesz sobie na sicach nie poradzić. Chyba że planujesz pod większe podjazdy pchać rower. :) Wszystko jest dopięte na ostatni guzik ja i Tomek jedziemy na 100% Jacek chyba też. 607 943 555 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 All Terainy ma Miśka założone tylko nas zwodzi, że na slikach jedzie Ja mam jeszcze nie dopięte bo muszę napęd wyczyścić, brunoxem psiknąć tu i ówdzie, zmienić sztycę i wyrobić się przez 22:00 bo mnie znów zrugają sąsiedzi za trzaski po nocach A z zasady lenistwo straszne mnie opanowuje w piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 hehe jaja sobie robie pewnie że jade na terenowych i zabieram paczke łatek a co do pchania to i tak pewnie będzie nie mam SPD w siodle i ciągle spadam a co do pchania to i tak pewnie będzie nie mam SPD w siodle i ciągle spadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.