krzychu22 Napisano 16 Września 2011 Napisano 16 Września 2011 To spoko. Jutro 5:40 Klimontów. Jakbyś mógł wziąć jakiś aparat bo mój w telefonie to nie jest za dobry.
t0mas82 Napisano 16 Września 2011 Napisano 16 Września 2011 Ok, coś wezmę do zdjęć bo pewnie widoki będą super. Szkoda, że Krzychu nie pojedzie. Liczyłem na to,że nie tylko mnie wytrzęsie 4 litery na zjazdach z HT
Kysu Napisano 17 Września 2011 Napisano 17 Września 2011 Facebook'owa galeria wyścigu dostępna jest też dla niezalogowany jako album na Picasie https://picasaweb.google.com/106490817661327221953/WyscigRowerowyCrossCountryMTBIIIEdycja11092011?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOSC1aT93JXEwQE&feat=directlink
krzychu22 Napisano 18 Września 2011 Napisano 18 Września 2011 Zajefajnie. Drugi wyjazd w góry i jeszcze bardziej mnie tam ciągnie. Krzychu żałuj.
t0mas82 Napisano 18 Września 2011 Napisano 18 Września 2011 Na moim bikestats-ie są fotki a opis się właśnie tworzy. Krzychu szkoda, że nie pojechałeś
Accjacek Napisano 19 Września 2011 Napisano 19 Września 2011 A co to za cisza tutaj już poniedziałek a wy żadnej trasy nie knujecie
krzychu22 Napisano 20 Września 2011 Napisano 20 Września 2011 Trasa była obmyślana w pociągu w czasie powrotu. Tylko czy uda się wyskoczyć w sobotę. Zależy od pogody i wolnego czasu. W okolicy czwartku będzie wszystko wiadomo jeżeli chodzi czy będę miał czas.
krzychu22 Napisano 21 Września 2011 Napisano 21 Września 2011 To jak w sobotę lecimy gdzieś. Tomek Kysu jesteście chętni. Chodzi mi o góry.
Kysu Napisano 21 Września 2011 Napisano 21 Września 2011 Chętni jak najbardziej, tylko że sobota+niedziela jestem na rajdzie w górach Świętokrzyskich więc jakikolwiek trip odpada z moim udziałem. Swoją drogą Krzychu damy rade wyskoczyć na rower, choćby jutro popołudniu jak skończysz szkołę?
t0mas82 Napisano 21 Września 2011 Napisano 21 Września 2011 Co to za rajd, nic nam nie mówisz i zapisujesz się, a my takie plany już snujemy na weekendowy wypad Nieładnie Może Adama spotkasz gdzieś po drodze bo robi objazdówkę tamtych rejonów Znów we 2-jkę jechać, przydałby się ktoś na HT - z kim będę rower prowadził na jakiś ekstremalnych zjazdach . Z drugiej strony Andrzej pewnie planuje na niedzielę jurę i myślę czy by się nie podpiąć i w większej ekipie gdzieś nie pojeździć zwłaszcza, że dawno nie jeździliśmy wspólnie. Wszystko też zależy od pogody, te ralph-y jednak na mokrym są cienkie jak d... węża
krzychu22 Napisano 21 Września 2011 Napisano 21 Września 2011 Możemy w piątek wyskoczyć. Jutro mam cały dzień zawalony. Już trasę górska mam zaplanowaną. Tylko czy są chętni, może Jacek by pojechał, może ekipa z Katowic, może Bros. Trzeba wykorzystać darmowy przewóz roweru w PKP. Kysu napisz coś więcej o tym rajdzie.
MlodyBarney Napisano 21 Września 2011 Napisano 21 Września 2011 A to macie w końcu jakieś plany weekendowe? Jak coś to wstępnie się piszę w ciemno ale jakiś konkret gdzie?;p
krzychu22 Napisano 21 Września 2011 Napisano 21 Września 2011 Uderzamy na Bielsko pociągiem z Piotrowic podjazd na równicę i dalej to się okaże mogę pisać tylko czy będą chętni.
t0mas82 Napisano 21 Września 2011 Napisano 21 Września 2011 Jak Barney jedzie to też pojadę Może jeszcze ktoś się dołączy. A z równicy gdzie śmigamy? Krzychu wrzuć całą trasę.
krzychu22 Napisano 21 Września 2011 Napisano 21 Września 2011 Więc tak Czerwonym szlakiem jedziemy na równicę, jeśli pozwoli kondycja podjazd w całości na rowerze. Później Klimczok i zjazd do Szczyrku niebieskim szlakiem. Następnie podjazd na Skrzyczne. Cały czas niebieskim szlakiem do Żywca. Jak dojedziemy do żółtego szlaku to wbijamy na niego i jedziemy do Malinowskiej skały. Można to skrócić jadąc zielonym przez Małe Skrzyczne, zależy od czasu jakim będziemy dysponować. Następnie zielonym do Magury Wiślanśkiej. Teraz głównym czerwonym beskidzkim szlakiem zjazd do Węgierskiej Górki. Jeszcze nie wiem jak z pociągiem powrotnym ale to się jeszcze sprawdzi. Myślę że taka trasa w zupełności nam wystarczy, szczególnie podjazd na Równice oraz Skrzyczne. Co o tym sądzicie :icon_question:
t0mas82 Napisano 21 Września 2011 Napisano 21 Września 2011 Jak da radę na HT zrobić to będzie ok Może już ktoś tamtędy śmigał i może co nieco poopowiadać jak to wygląda. Liczę jak zwykle, że może Grzegorz doda od siebie kilka zdań i wskazówek na temat trasy jak ostatnio.
krzychu22 Napisano 21 Września 2011 Napisano 21 Września 2011 Pociągi jeżdżą w miarę sensownie o 17:07 oraz 19:15. Jak widziałem jak ty na HT śmigałeś to wszędzie przejedziesz. Nie równica tylko Szyndzielnia pomyliłem się, sory.
t0mas82 Napisano 21 Września 2011 Napisano 21 Września 2011 No to jak będzie. Jedziemy w trójkę - Barney daj znać czy się piszesz na wypad? Ten podjazd czerwonym na Skrzyczne widzę, że nie taki trudny po szuterku (widziałem trochę fotek w necie). A później też myślę przyjemnie będzie. Pogodę jeszcze trzeba zamówić na sobotę
krzychu22 Napisano 21 Września 2011 Napisano 21 Września 2011 czerwonym to podjazd na Szyndzielnię, jest długi ale nie bardzo stromy i najważniejsze dobra nawierzchnia, na Skrzyczne podjazd niebieskim lub czerwonym rowerowym do wyboru, wszystko się ugada na trasie.
MlodyBarney Napisano 21 Września 2011 Napisano 21 Września 2011 Jade chłopaki bardzo chętnie! tylko mam takie małe pytanie nie dało by z centrum Katowic pociągiem jechać? bo szczerze to ja nie ogarniam okolicy za bardzo
t0mas82 Napisano 21 Września 2011 Napisano 21 Września 2011 No to super, nie tylko mnie wytrzęsie zadek Możemy się zgadać na ten sam pociąg. Wsiądziesz w centrum Katowic i zagrzejesz nam miejsca w przedziale rowerowym Do Piotrowic mamy najbliżej, jest jeszcze opcja, że dojedziesz do drewutni (tam gdzie ostatnio było spotkanie) to cię możemy z tego miejsca zgarnąć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.