Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

To nie masz szans żebym z wami się zabrał na masę. O tej godzinie to dopiero w domu będę, a trzeba coś zjeść.

:icon_exclaim: Mam mapy Domsa i Pawła. Ktoś może chce kupić :rolleyes: . Macie z nimi jakiś kontakt bo chciałbym je zwrócić. Dziadek może się denerwować.

Na następny wyjazd w góry, kupiłem mapę Beskidu żywieckiego i śląskiego. Teraz śmiało możemy się, w następny weekend ,w teren zapuścić.

Spoko jak możesz to na razie jej nie wyrzucaj:-) Jak trafi się jakaś okazja na wypad to odezwę się i wtedy mi zwrócicie. Wątek śledzę w miarę możliwości. Pozdrawiam

Trudna technicznie :teehee: Tomek tam jest zasadniczo płasko z kilkoma niewielkimi przewyższeniami z czego jedno jest akurat zauważalne bo większe :D Jak popada to zrobią się w kilku miejscach kałuże no i na jednym odcinku z kamieniami oraz odcinku na trawie może być ślisko, ale nie będzie padać.

Kolega ma ciut czasu o 14, a potem o 16. Zorganizujcie się i przyjedźcie pod moje rejony, chyba wiesz jak dojechać? Albo umówimy się gdzieś po drodze, może przy Balatonie.

Jak się uda to będę miał dwa bidony po 1000ml na płyny a jak nie to 1000ml + 650ml

Owoce: trochę winogrona, jabuszko albo dwa, no i śliwki by w błyskawicznym tempie finiszować :icon_mrgreen:

Ze słodyczy: nie wiem co mam w domu, oby była chociaż czekolada.

5. Parking przy cmentarzu, tam jest wystarczająco miejsca a dojazd na trasę zajmie spacerowym tempem co najwyżej 15 min (ja mieszkam w pobliżu więc z chęcią was poprowadzę od cmentarza na trasę).

Czy wspomniany cmentarz to ten przy ulicy Kubicy czy jest jeszcze jakiś inny ?

W końcu zrobiłeś jedno kółko więcej niż my :D Ja dziś niestety nie miałem szczęścia, może innym razem będzie okazja się sprawdzić tym razem robiąc przejazd w całości na swoim rowerze. Tutaj na tak małym dystansie pojedynczego koła nie było szans na zmianę dętki i nie dostanie dubla :) Dobrze, że sprzedawca ze sklepu rowerowego w Mysłowicach użyczył sprzęta to miałem przynajmniej szansę jakoś się dokulać, ale tak w końcu przez dziwną pozycję na tej ciut za małej ramie dopadły mnie skurcze mięśni i dostałem tego dubla na przedostatnim kółku. Szkoda, że Krzychu nie zdążył przed końcem 5 okrążenia - nie wiele mu brakło. Mimo wszystko fajna impreza była i w drodze powrotnej nie odczuwałem zmęczenia, nawet skurcze minęły jak ręką odjął :)

Korekta, nie zdarzyłem przed końcem 6 okrążenia. Ja się cieszę, że przyjęliście zaproszenie na ten wyścig i się wstawiliście. Nie cieszę się gdyż nawet teraz odpoczywając czuję to moje lewe kolano :(

Wstawiliśmy :) Kurde to jakaś impreza mnie ominęła, chyba że ten Oshee dawał takiego kopa (jakoś nie poczułem). Z tym kolanem to może lepiej faktycznie odwiedź jakiegoś medyka sportowego :(. Krzychu masz jakiś dostęp do wyników na fejsie?

Ja również spoglądam na fejsa, jak wyłapię to przekażę. Ciekawi mnie czy dziewczyny które pstrykały słit focie z fleszem również będą uploadowały zdjęcia i udostępnią je, czy wykonywały je dla własnych prywatnych zbiorów. Nie tylko one bo było jeszcze kilka osób które przez cały wyścig wykonywały zdjęcia.

Pewnie na Naszej Klasie będą albo na fotka.pl dostępne :D Ja mam kilka na pewno jak walczę z platformami i psiocze na nie :) Mnie się wydawało, że od tej pozycji na pożyczonym bike-u, ale teraz jak Piotr piszę, że również go dopadły - hmm dziwne :) A przed wyścigiem doładowałem się potężną dawką magnezu (2 czekolady wszamałem).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...