doms Napisano 8 Września 2011 Udostępnij Napisano 8 Września 2011 To nie masz szans żebym z wami się zabrał na masę. O tej godzinie to dopiero w domu będę, a trzeba coś zjeść. Mam mapy Domsa i Pawła. Ktoś może chce kupić . Macie z nimi jakiś kontakt bo chciałbym je zwrócić. Dziadek może się denerwować. Na następny wyjazd w góry, kupiłem mapę Beskidu żywieckiego i śląskiego. Teraz śmiało możemy się, w następny weekend ,w teren zapuścić. Spoko jak możesz to na razie jej nie wyrzucaj:-) Jak trafi się jakaś okazja na wypad to odezwę się i wtedy mi zwrócicie. Wątek śledzę w miarę możliwości. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 9 Września 2011 Udostępnij Napisano 9 Września 2011 To jak się umawiam na jutro. Co, gdzie i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 No właśnie robimy ten objazd trasy ? Wg. ludzi od pogody miały być dzisiaj temp. 26C, a za oknem niecałe 15 i jakoś tak pochmurno Jak jeszcze dzisiaj popada to trasa może się przerodzić z łatwej w trudną technicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Trudna technicznie Tomek tam jest zasadniczo płasko z kilkoma niewielkimi przewyższeniami z czego jedno jest akurat zauważalne bo większe Jak popada to zrobią się w kilku miejscach kałuże no i na jednym odcinku z kamieniami oraz odcinku na trawie może być ślisko, ale nie będzie padać. Kolega ma ciut czasu o 14, a potem o 16. Zorganizujcie się i przyjedźcie pod moje rejony, chyba wiesz jak dojechać? Albo umówimy się gdzieś po drodze, może przy Balatonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 To o 14 mamy być u ciebie? Jak coś to mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Spróbuje się zorganizować z innymi zajęciami żeby być na 14:00, chyba że się da lekko przesunąć np. na 14:00 pod Balatonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 To jak ci pasuje bo do Krzycha lepiej jechać przez maczki, więcc możemy się spotkać w tym miejscu co jechaliśmy na Żywiec razem z Kowalem. Na Juliuszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 To może Juliusz o 13:30. Przełożyłem co miałem do zrobienia na później więc będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 To jak wy chcecie być u mnie na 14? 15? to ja muszę przyspieszyć proces sprzątania pokoju ;p Dostałem info że trasa będzie w innym kierunku biegła, więc na sam początek czekać będzie ten większy podjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 No to dobra 13 30 Juliusz będę czekał tam gdzie ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Kolega ma czas do 15:30 więc chyba się wyrobimy z tym objazdem. O której mniej więcej będziecie u mnie ? Krzychu22, zabierz ze sobą moją sakiewkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Krzychu to jak się umawiamy na dojazd na ten wyścig ? Dalej bez zmian 10:15 na Juliuszu na skrzyżowaniu? Spokojnym tempem powinniśmy się dokulać na czas przy okazji rozgrzewkę robiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Myślę że spokojnie zdążymy. Będę o 10:15 na Juliuszu. To podjedziemy do Krzycha i chyba tam razem pojedziemy. Bierzecie jakiś specjalny prowiant? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Tak. Naleśniki z dżemem z Lidla i czekoladę 64% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 To ja raczej coś słodkiego, ale o szybkim kopie, batoniki itp. Nie mam nic innego, a nie pomyślałem żeby coś brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Jak się uda to będę miał dwa bidony po 1000ml na płyny a jak nie to 1000ml + 650ml Owoce: trochę winogrona, jabuszko albo dwa, no i śliwki by w błyskawicznym tempie finiszować Ze słodyczy: nie wiem co mam w domu, oby była chociaż czekolada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 5. Parking przy cmentarzu, tam jest wystarczająco miejsca a dojazd na trasę zajmie spacerowym tempem co najwyżej 15 min (ja mieszkam w pobliżu więc z chęcią was poprowadzę od cmentarza na trasę). Czy wspomniany cmentarz to ten przy ulicy Kubicy czy jest jeszcze jakiś inny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Jak tam po wyścigu w domu dopiero poczułem prawdziwe zmęczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 W końcu zrobiłeś jedno kółko więcej niż my Ja dziś niestety nie miałem szczęścia, może innym razem będzie okazja się sprawdzić tym razem robiąc przejazd w całości na swoim rowerze. Tutaj na tak małym dystansie pojedynczego koła nie było szans na zmianę dętki i nie dostanie dubla Dobrze, że sprzedawca ze sklepu rowerowego w Mysłowicach użyczył sprzęta to miałem przynajmniej szansę jakoś się dokulać, ale tak w końcu przez dziwną pozycję na tej ciut za małej ramie dopadły mnie skurcze mięśni i dostałem tego dubla na przedostatnim kółku. Szkoda, że Krzychu nie zdążył przed końcem 5 okrążenia - nie wiele mu brakło. Mimo wszystko fajna impreza była i w drodze powrotnej nie odczuwałem zmęczenia, nawet skurcze minęły jak ręką odjął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Korekta, nie zdarzyłem przed końcem 6 okrążenia. Ja się cieszę, że przyjęliście zaproszenie na ten wyścig i się wstawiliście. Nie cieszę się gdyż nawet teraz odpoczywając czuję to moje lewe kolano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Korekta, nie zdarzyłem przed końcem 6 okrążenia. Ja się cieszę, że przyjęliście zaproszenie na ten wyścig i się wstawiliście. Nie cieszę się gdyż nawet teraz odpoczywając czuję to moje lewe kolano Wstawiliśmy Kurde to jakaś impreza mnie ominęła, chyba że ten Oshee dawał takiego kopa (jakoś nie poczułem). Z tym kolanem to może lepiej faktycznie odwiedź jakiegoś medyka sportowego . Krzychu masz jakiś dostęp do wyników na fejsie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Jeszcze dochodzę do siebie Ten upał mnie wykończył. 2/3 trasy to walka ze skurczami - zupełnie nie wiem o co chodzi Na fejsie wyników nie ma. W biurze mówili, że będą jutro. Jak coś się pojawi to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Co Wy z tymi skurczami ? tak wszyscy naraz podejrzane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Ja również spoglądam na fejsa, jak wyłapię to przekażę. Ciekawi mnie czy dziewczyny które pstrykały słit focie z fleszem również będą uploadowały zdjęcia i udostępnią je, czy wykonywały je dla własnych prywatnych zbiorów. Nie tylko one bo było jeszcze kilka osób które przez cały wyścig wykonywały zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Pewnie na Naszej Klasie będą albo na fotka.pl dostępne Ja mam kilka na pewno jak walczę z platformami i psiocze na nie Mnie się wydawało, że od tej pozycji na pożyczonym bike-u, ale teraz jak Piotr piszę, że również go dopadły - hmm dziwne A przed wyścigiem doładowałem się potężną dawką magnezu (2 czekolady wszamałem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.