Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Odnośnie wyścigu - też zapisałem się jako jeden z ostatnich (37) - planują zamknąć zapisy przy 40 osobach. Napęd zakupiłem w wersji econo żeby się dokulać do zimy, a potem rozpocznę polowanko na zestaw XT. W góry można faktycznie w kolejny weekend.

W piątek prawdopodobnie jedziemy z Jackiem na masę do Zabrza. Ktoś się może wybiera, ostatnio była darmowa wyżerka ? :)

Chyba nie chcą więcej osób gdyż może ich to przerosnąć ;) Są to niekomercyjne zawody, kilka osób stara się by w Mysłowicach cyklicznie był taki wyścig a nikt im w tym nie pomaga, nawet policja czy straż miejska nie chce obstawić jednego skrzyżowania przez które będziemy jeździć.

Galeria z wyścigu 2010 [Facebook]

To na tym przejeździe przez skrzyżowanie trzeba będzie guzik wcisnąć co by się światło zmieniło na zielone :D W sumie to może być niezła zabawa. Szkoda że link do twarzoksiążki nie działa :(

:icon_arrow: Piootrj udało Ci się załapać w tej 40 ? Fajnie byłoby się spotkać.

To na tym przejeździe przez skrzyżowanie trzeba będzie guzik wcisnąć co by się światło zmieniło na zielone :D W sumie to może być niezła zabawa. Szkoda że link do twarzoksiążki nie działa :(

:icon_arrow: Piootrj udało Ci się załapać w tej 40 ? Fajnie byłoby się spotkać.

Dzwoniłem w niedziele, miałem zrobić przelew. Przelew poszedł więc mam nadzieje, że jestem na liście. Jutro wybadam sprawę u orga czy wszystko gra. W takim kameralnym składzie - 40 osób - może być fajna zabawa i kulturalne ściganie :)

Start jest mniej więcej tam gdzie na mapie wstawiłem zielony marker. Cyframi oznaczyłem miejsca gdzie można zostawić samochód:

1. Jest to na skraju lasu przy leśniczówce, zaraz za przejazdem kolejowym, głębiej w las nie można wjechać, jest tam troszkę miejsca.

2. Nieco dalej na ulicy Długiej będzie trochę miejsca przy wiadukcie A4, oraz pod nim.

3. Zaś wcześniej jest odrobinę miejsca ale nawet nie wiem czy stoi tam jakiś zakaz.

4. Należy z ulicy Kosztowskiej skręcić na ulicę Adama Dziubka i na samym dole jest też troszkę miejsca.

5. Parking przy cmentarzu, tam jest wystarczająco miejsca a dojazd na trasę zajmie spacerowym tempem co najwyżej 15 min (ja mieszkam w pobliżu więc z chęcią was poprowadzę od cmentarza na trasę).

Wyścig prowadzi przez ulicę Satelicką, w jej pobliżu można też poszukać miejsca na pozostawienie samochodu.

Link do poprawionej mapy

Na tą masę do Zabrza to o której godzinie ruszacie z Sosnowca. Może jak godzina dopisze to się wybiore z wami.

Jacek startuje z Sosnowca, ja będę jechał bezpośrednio z pracy tak żeby być na 16:30 na rynku w Katowicach.

W pracy w piątek mamy symulowany napad na bank o 12:29, zapomniałem o tym - mam nadzieje, że szybko wynegocjują uwolnienie zakładników i nie będę musiał nadgodzin robić :)

udało mi się zmodyfikować plany żonki tak że ja wyjade ok 15:30-15:40 jak chcesz zabrać się to moge poczekać na orlenie koło klimontowa (koło nowego rondka) musze troche sił zachować bo Tomek z Adamem mają dziwny tryb jazdy zawsze naginają że niby na wyjazd się spóźnimy a na miejscu jesteśmy przed czasem :)i to planowanej zbiórki a nie wyjazdu.

To nie masz szans żebym z wami się zabrał na masę. O tej godzinie to dopiero w domu będę, a trzeba coś zjeść.

:icon_exclaim: Mam mapy Domsa i Pawła. Ktoś może chce kupić :rolleyes: . Macie z nimi jakiś kontakt bo chciałbym je zwrócić. Dziadek może się denerwować.

Na następny wyjazd w góry, kupiłem mapę Beskidu żywieckiego i śląskiego. Teraz śmiało możemy się, w następny weekend ,w teren zapuścić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...