MlodyBarney Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 zależy jak bedzie z pogodą ale ja jestem za tym aby dojazd tam (autem albo pociągiem) i powrót tak samo... a po górach dać sobie wycisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Odnośnie wyścigu - też zapisałem się jako jeden z ostatnich (37) - planują zamknąć zapisy przy 40 osobach. Napęd zakupiłem w wersji econo żeby się dokulać do zimy, a potem rozpocznę polowanko na zestaw XT. W góry można faktycznie w kolejny weekend. W piątek prawdopodobnie jedziemy z Jackiem na masę do Zabrza. Ktoś się może wybiera, ostatnio była darmowa wyżerka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Można wiedzieć co to za "wyścig" na 40 osób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Odnośnie wyścigu - też zapisałem się jako jeden z ostatnich (37) - planują zamknąć zapisy przy 40 osobach. Żartujesz ? 40 osób ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Chyba nie chcą więcej osób gdyż może ich to przerosnąć Są to niekomercyjne zawody, kilka osób stara się by w Mysłowicach cyklicznie był taki wyścig a nikt im w tym nie pomaga, nawet policja czy straż miejska nie chce obstawić jednego skrzyżowania przez które będziemy jeździć. Galeria z wyścigu 2010 [Facebook] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Jak na pierwszy wyścig to moim zdaniem idealnie, zobaczymy czy będzie ostra rywalizacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 dajcie mapke gdzie to będzie to postaram się dojechać pokibicować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 A jaki poziom jest na takich zawodach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 To na tym przejeździe przez skrzyżowanie trzeba będzie guzik wcisnąć co by się światło zmieniło na zielone W sumie to może być niezła zabawa. Szkoda że link do twarzoksiążki nie działa Piootrj udało Ci się załapać w tej 40 ? Fajnie byłoby się spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 To na tym przejeździe przez skrzyżowanie trzeba będzie guzik wcisnąć co by się światło zmieniło na zielone W sumie to może być niezła zabawa. Szkoda że link do twarzoksiążki nie działa Piootrj udało Ci się załapać w tej 40 ? Fajnie byłoby się spotkać. Dzwoniłem w niedziele, miałem zrobić przelew. Przelew poszedł więc mam nadzieje, że jestem na liście. Jutro wybadam sprawę u orga czy wszystko gra. W takim kameralnym składzie - 40 osób - może być fajna zabawa i kulturalne ściganie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Aby cokolwiek zobaczyć na fejsie trzeba się zalogować, taka polityka tego serwisu.. Trasa wyścigu w MapMyRide Możliwe odstępstwo od prawdziwej trasy gdyż robiłem z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Aby cokolwiek zobaczyć na fejsie trzeba się zalogować, taka polityka tego serwisu.. Trasa wyścigu w MapMyRide Możliwe odstępstwo od prawdziwej trasy gdyż robiłem z głowy. To kiedy objazd trasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Jestem na liście więc widzimy się w niedzielę A ktoś wie od której strony dojechać tam można samochodem i gdzie będzie start ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Start jest mniej więcej tam gdzie na mapie wstawiłem zielony marker. Cyframi oznaczyłem miejsca gdzie można zostawić samochód: 1. Jest to na skraju lasu przy leśniczówce, zaraz za przejazdem kolejowym, głębiej w las nie można wjechać, jest tam troszkę miejsca. 2. Nieco dalej na ulicy Długiej będzie trochę miejsca przy wiadukcie A4, oraz pod nim. 3. Zaś wcześniej jest odrobinę miejsca ale nawet nie wiem czy stoi tam jakiś zakaz. 4. Należy z ulicy Kosztowskiej skręcić na ulicę Adama Dziubka i na samym dole jest też troszkę miejsca. 5. Parking przy cmentarzu, tam jest wystarczająco miejsca a dojazd na trasę zajmie spacerowym tempem co najwyżej 15 min (ja mieszkam w pobliżu więc z chęcią was poprowadzę od cmentarza na trasę). Wyścig prowadzi przez ulicę Satelicką, w jej pobliżu można też poszukać miejsca na pozostawienie samochodu. Link do poprawionej mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Super, to powinno ułatwić sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Myślę że objazd trasy to piątek lub sobota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 To może lepiej w sobotę, w piątek nie bardzo będę miał jak - jadę na masę w Zabrzu po robocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 No to napiszę już do kolegi, który poprzednio startował i zna trasę i ustawimy się na sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 eno Panowie 10-cio kilometrową pętle to można przejechać w niedziele w ramach rozgrzewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 7 Września 2011 Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Ten objazd będzie pretekstem do dalszej wycieczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 7 Września 2011 Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Ten objazd będzie pretekstem do dalszej wycieczki się rozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 7 Września 2011 Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Na tą masę do Zabrza to o której godzinie ruszacie z Sosnowca. Może jak godzina dopisze to się wybiore z wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 7 Września 2011 Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Na tą masę do Zabrza to o której godzinie ruszacie z Sosnowca. Może jak godzina dopisze to się wybiore z wami. Jacek startuje z Sosnowca, ja będę jechał bezpośrednio z pracy tak żeby być na 16:30 na rynku w Katowicach. W pracy w piątek mamy symulowany napad na bank o 12:29, zapomniałem o tym - mam nadzieje, że szybko wynegocjują uwolnienie zakładników i nie będę musiał nadgodzin robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 7 Września 2011 Udostępnij Napisano 7 Września 2011 udało mi się zmodyfikować plany żonki tak że ja wyjade ok 15:30-15:40 jak chcesz zabrać się to moge poczekać na orlenie koło klimontowa (koło nowego rondka) musze troche sił zachować bo Tomek z Adamem mają dziwny tryb jazdy zawsze naginają że niby na wyjazd się spóźnimy a na miejscu jesteśmy przed czasem :)i to planowanej zbiórki a nie wyjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 8 Września 2011 Udostępnij Napisano 8 Września 2011 To nie masz szans żebym z wami się zabrał na masę. O tej godzinie to dopiero w domu będę, a trzeba coś zjeść. Mam mapy Domsa i Pawła. Ktoś może chce kupić . Macie z nimi jakiś kontakt bo chciałbym je zwrócić. Dziadek może się denerwować. Na następny wyjazd w góry, kupiłem mapę Beskidu żywieckiego i śląskiego. Teraz śmiało możemy się, w następny weekend ,w teren zapuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.