Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie jeśli wstanę to dołączę się do was. Powiem szczerze, że próbowałem dołączyć się już parę razy ale 6 rano to niezbyt dogodna godzina:). Nie dało by rady przesunąć na 7?

Ustaw ze 2 budziki, idź godzinę wcześniej spać i nie będzie problemu :) 6:00 to jeszcze nie taka wczesna godzina, do roboty muszę wstać zwykle dużo wcześniej.

Dzięki za wspólną jazdę, jak zwykle było super. Do ekipy dołączył Doms ( mam nadzieje, że to nie był jednorazowy wypad i uda się jeszcze gdzieś razem wyskoczyć). Fotki właśnie się wrzucają na picase (link w moim bikestats-ie). Andi czekam na twoje zdjęcia i te zaległe z deszczowego Ogrodzieńca :)

https://picasaweb.google.com/andi333enator/Wadowice17VII2011 dzisiejsze,deszczowych nie ma bo lipa wyszła apart był za mokry :D Dzisiejsza jazda była ok (nawet doła nie było )ale trzeba jeszcze dopracować jazde w grupie,za dużo szarpania moim zdaniem.

To przez te asfalty równe, młody miał racje trzeba było w lasy wjechać. Nie odparłem się pokusie żeby szybciej pokręcić :icon_mrgreen: ale obiecuje że na kolejnych wyprawach będe grzecznie jechał i będzie max 30 na liczniku na prostych ;) co by nie trzeba było szarpać tylko jechać razem w jednej grupie a nie rozbitych grupkach.

Wyjazd super. Bardzo przyjemnie i lekko się jechało. Może coś w tygodniu uda się zorganizować???

Jest ktoś chętny jutro jechać do Katowic na otwarty trening MTB??

Ja może się wybiorę, ale nie umawiam się po drodze bo nie wiem czy się wyrobię dziś żeby podjechać. W razie czego będę na 3 stawach pod Wiochą na 18:00.

Na treningu było całkiem fajnie, z moim szczęściem zaliczyłem snake bite-a po wykonaniu efektownego podjazdu pod schody :). Jeśli czas pozwoli z pewnością wybiorę się na następny. Niestety nie udało mi się znaleźć na forum kolegi z Piotrowic z którym poszukiwaliśmy reszty grupy. Jak przegląda ten wątek to niech się odezwie.

Rozmawiałem z Andim odnośnie niedzielnego wypadu. Jest propozycja by uderzyć w kierunku Bukowno-Lgota-Sikorowskie-dalej na Czerną-Zakopane. W planach zwiedzanie Klasztoru Karmelitów-Diabelski Most i jak czas pozwoli rezerwat Dolina Eljaszówki i brama Siedlecka. Jeżeli jest ktoś chętny to standardowo ustawka na placu papieskim przy barierkach od strony Rydza Śmigłego, godz. 6:00. Jak ktoś się zamierza wybrać to dać znać na PRV co by wiedzieć, że w razie czego mamy poczekać.

PS. I nie chować się po kątach tylko szykować sprzęty :) W Sosnowcu chyba jest dość bikerów ale po aktywności wątku nie specjalnie to widać.

:icon_arrow: Doms - nie przesadzaj z tym dotrzymywaniem tempa. Było naprawdę OK - jak coś to zapraszamy ponownie w niedzielę na kolejnego tripa.

Mam nadzieję, że to Zakopane to pomyłka (miało być Krzeszowice? )Jaki dystans planujecie? Jak będzie do 150km i pogoda bez dzeszczowa to możecie na mnie liczyć.

Z tym Zakopanym to musi Andrzej wyjaśnić :) Być może jest tam gdzieś w pobliżu albo to chodzi o te wzniesienia na trasie, że prawie jak w Zakopanym będzie hehe. Jak nie pobłądzimy to pewnie w 150km powinien się zamknąć dystans.

He he jast taka miejscowość niedaleko Krzeszowic o nazwie Zakopane i podobno są niezłe górki :D Trasę mam od kolegi z Krzeszowic właśnie.Myślę że w okolicy 150km się zmieścimy. Doms cieszę się że nie wymiękasz :thumbsup: twardym trza być..

A może dzisiaj ktoś ma czas pokręcić? Jutro niestety nie mam czasu, żeby się z Wami wybrać. Wiem, że dzisiaj już trochę późno, ale wczoraj nic nie zapowiadało takiej pogody :) Ja mogę być gotowy za godzinę i można pojechać na Jurę i tu 2 rozwiązania: pociągiem w okolice Krakowa i jeździmy po dolinkach, powrót też pociągiem albo z sosnowca w kierunku Ogrodzieńca i powrót na rowerze (taka pętelka:))

A może dzisiaj ktoś ma czas pokręcić? Jutro niestety nie mam czasu, żeby się z Wami wybrać. Wiem, że dzisiaj już trochę późno, ale wczoraj nic nie zapowiadało takiej pogody :) Ja mogę być gotowy za godzinę i można pojechać na Jurę i tu 2 rozwiązania: pociągiem w okolice Krakowa i jeździmy po dolinkach, powrót też pociągiem albo z sosnowca w kierunku Ogrodzieńca i powrót na rowerze (taka pętelka:))

Odczytałem niestety za późno, ruszyliśmy z Krzyśkiem na Chechło i Pustynie Błędowską. Szkoda że jutro nie dasz rady wyskoczyć z nami.

BTW. Czy mamy się spodziewać, że ktoś jeszcze się z nami wybierze na małe Zakopane czy jedziemy w składzie sprzed tygodnia? Serdecznie zapraszam niezdecydowanych przeglądających wątek, również tych spoza granic Sosnowca (po drodze też można się ugadać np. w Jaworznie pod Sosiną ).

Ja również dziękuje za wspólną jazdę. Zdjęcia na w moim bikestats-ie. Filmiki co ciekawsze muszę skompresować i wrzucę wtedy do tego albumu co zdjęcia. Pogoda pod koniec się zepsuła więc nie żal, że trochę mało km.

Obrobione filmiki dostępne w albumie na picasie :) Miłego oglądania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...