Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem:

3 lipca, 28 sierpnia

Grand Prix Sosnowca w Kolarstwie Górskim - wyścig australijski - szczegółowe informacje

w Dziale Sportu pod numerem tel. 32 266 34 26 wew. 44, 46.

kategorie: do 7 lat, do 10 lat, do 12 lat, do 14 lat, do 16 lat, Junior, Senior Elite,

Masters I, Masters II i Open kobiet.

godz. 10.00 - 12.00 - warsztaty rowerowe (technika jazdy dla dzieci, tor przeszkód)

godz. 13.00 - 14.30 - zapisy do zawodów

godz. 14.30 - rozpoczęcie wyścigów Grand Prix Sosnowca

godz. 18.00 - wyścig główny w kat. Elite

godz. 19.30 - wręczenie nagród i losowanie loterii fantowej

Nie pobieramy opłaty startowej

SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE O IMPREZACH I ZAWODACH SPORTOWYCH NA STRONIE:

www.mosir.sosnowiec.pl/imprezy.html

I pytanie, ktoś się wybiera ?

Nie wiem jak się odnieść do tej strony internetowej, w której jest rozpiska imprez, bo wyścigu MTB tam nie ma. Piotrze, możesz zapodać linkiem do tej treści która tu przedstawiłeś? Była tam aktualna data?

Nie wiem jak się odnieść do tej strony internetowej, w której jest rozpiska imprez, bo wyścigu MTB tam nie ma. Piotrze, możesz zapodać linkiem do tej treści która tu przedstawiłeś? Była tam aktualna data?

To jest w ramach akcji lato 2011. Tam jest po lewej linki do PDF'a z rozpiska co w ramach akcji się dzieje oooo akcja lato

Pepe91 nie przesadzaj, ledwo jakieś info znaleźliśmy a Ty chcesz trase :) W Sosnowcu organizacja słaba, takie zdawkowe info o imprezie i to na kilka dni przed. Nie wiem dla kogo robią te zawody, dla dzieciaków urzędników !? Dodatkowo pogoda zapowiada sie tragicznie. W poprzednich zawodach był podjazd pod stok, potem pokręcenie się po parku i tlye.

Zacytują całą rozmowę w sprawie tego wyścigu.

witam,

zawody są odwołane ze wzgledu na pogodę

pozdrawiam

----- Original Message ----- From: "Krzysztof Gawełczyk" <kys-seven@o2.pl>

To: <sosnowiec@merida.pl>

Sent: Thursday, June 30, 2011 7:21 PM

Subject: Pytanie o "Papieski Rowerowy Wyścig Górski"

> Dzień dobry, niedawno usłyszałem niepotwierdzone informacje o tym, że w tą niedzielą ma się odbyć ten wyścig na terenie parku Środula.

> Usiłowałem znaleźć dokładnie informacje w sieci, trafiłem na kontakt e-mail do Państwa, który był podany w kalendarzu imprez MTB na 2008 rok. Wtedy byli Państwo organizatorem, teraz nie wiem ale mam nadzieję, że mogę otrzymać jakieś istotne informacje, może link do strony lub jakiegoś plakatu promującego imprezę?

>

> Pozdrawiam, Krzysztof Gawełczyk.

Zacytują całą rozmowę w sprawie tego wyścigu.

witam,

zawody są odwołane ze wzgledu na pogodę

pozdrawiam

----- Original Message ----- From: "Krzysztof Gawełczyk" <kys-seven@o2.pl>

To: <sosnowiec@merida.pl>

Sent: Thursday, June 30, 2011 7:21 PM

Subject: Pytanie o "Papieski Rowerowy Wyścig Górski"

Może to i lepiej, bo faktycznie zapowiada się kiepsko w niedzielę.

Mam nadzieje, że wcześnie z rana uda się wyskoczyć na szosę i ominąć deszcz. Może jacyś chętni na trzy godziny w mocnym tempie w okolicach Pyrzowic i Góry Siewierskiej ?

Trzeba jeszcze poczekać na lepszą aktualizację prognozy. Póki co ICM zapodaje narastające deszcze od rana dla Katowic, dla Ogrodzieńca podobnie ale w ciut mniejszej ilości z tymi opadami.

Prognoza pogody na razie nam nie sprzyja. To może umówmy się tak. Rano wstajemy normalnie tak jak byśmy mieli jechać wchodzimy na forum i decydujemy czy jedziemy, czy przesuniemy godzinę spotkania. Co o tym sądzicie??

Wyszło mi 101km w tym 60km w deszczu :D teraz się grzeję po aspirynce,dzięki za jazdę twardziele :thumbsup:

Ja też dziękuje, fajnie było razem pomoknąć i wytaplać się w błocie na pieszych szlakach turystycznych :) Dzisiaj było jakieś fatum - najpierw złamałem błotnik, potem urwałem kabel od podstawki pod licznik (jednak ten egzemplarz działa w deszczu), później zaliczyłem panę (klasyczny snake bite) i okazało się, że pompka którą wożę to tylko zbędny balast :) Dzięki, że się wróciliście bo statystycznie żaden użytkownik dróg nie wozi ze sobą pompki :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...