Doczu Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Sosnowiec nie śpi, Sosnowiec po cichu przygotowuje się do ataku z zaskoczenia hehehe dobre A skoro już tak sobie wyjadamy z tych sosnowieckich dzióbków to skąd konkretniej jesteście ? Zagórze się kłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Pogoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Niwka Hehehe Nie długo Tour de Pologne zawita do Sosnowca to sie przyłączymy do nich i zabłyśniemy z zaskoczenia no ba! Ale trochę forów im dać będziemy musieli żeby się chłopaki nie zamknęli w sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 15 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Przed meta uderzymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 15 Marca 2010 Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Przed meta uderzymy dla ścisłości: uderzymy przed metą w zawodników (stalowa linka w poprzek drogi ) czy uderzymy przed metą na zwycięstwo? czy może lepiej i jedno i drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 15 Marca 2010 Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Zagórze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 15 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 dla ścisłości: uderzymy przed metą w zawodników (stalowa linka w poprzek drogi ) czy uderzymy przed metą na zwycięstwo? czy może lepiej i jedno i drugie Lepiej jedno i drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 16 Marca 2010 Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Też ta opcja wydaje mi się 'optymalna' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 16 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Panowie jeśli prognozy pogody się sprawdzą to w weekend ma być około 14 stopni Celsjusza! Nareszcie wraca ciepełko. A może zrobilibyście sosnowiecko-dąbrowski zlot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doczu Napisano 16 Marca 2010 Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Ja w sumie w niedzielę mógłbym coś pomyśleć o jakimś rowerku, bo wcześniej to nie bardzo, bo remoncik mam :/ Ale jakby coś w niedzielę się kroiło, to powinienem być gotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 16 Marca 2010 Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ja tam nie wierzę im w te 14'C, miał nie padać śnieg do końca tygodnia a przed chwilą sypnęło u mnie na jakieś 15 min ale mniejsza o to zlot nie głupi pomysł tylko niestety już drugi tydzień do szkoły nie chodzę no i trzeba w końcu nadrobić te zaległości więc w weekend a tym bardziej w niedzielę raczej nie wyrobię się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Moze w maju 14'C będzie Jeśli będzie w okolicach 10'C i nie będzie mokro to w niedziele ide pojeździć,bylem wczoraj bo zachciało mi sie o śniegu jeździć,ale ze względu na brak błotników rezygnuje z jazdy o mokrym YankeZ gdzie do budy chodzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 16 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Dla mnie wystarczą 2 stopnie i żeby sucho było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 16 Marca 2010 Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 do liceum... pierwszy rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 17 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 E to ja Technikum 2 klasa,a mogla byc 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 17 Marca 2010 Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 eh... tak czasem bywa... Tak czy inaczej to już szkoła średnia więc musze się wziąć za nauke (powtarzam to sobie już 4 rok ) tak więc w niedziele pewnie zamiast na zlocie (jeśli się wogóle odbędzie) będę siedział przed książkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Pojeździłem dziś trochę po mieście,jak w niedziele będzie taka pogoda to można sie ustawić gdzieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 no dziś było super na dworze u mnie coś koło 11'C w cieniu było tak koło 16:00 no ale nigdzie sie nie wybrałem choć miałbym ochotę, pierwszy dzień w szkole po nieobecności, oj ucieszyli się nauczyciele na mój widok... w weekend może się wyrwe bo chyba już dłużej nie wytrzymam w domu siedzieć Dla mnie wystarczą 2 stopnie i żeby sucho było. bogus92: tak dla ścisłości to przy -15'C też jeździłem, tylko teraz jestem jeszcze właściwie chory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 o 16 wyjechałem,na sroduli jak jeździłem po parku to była 17.40 bodajże to trochę chłodem zawiało,ale potem juz było dobrze. No to widzę pilny uczeń z Ciebie YankeZ W niedziele jak będzie tak jak teraz można wyruszyć gdzieś w lasy jakieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doczu Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 ja jak jechałem dziś po browara na Dańdówkę, to coś koło 12 stopni było. Cieplutko Ta niedziela coraz bardziej kusi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Wreszcie robi się pogoda. Jutro wreszcie wypad pojeździć dookoła Pogorii w godzinach wczesno-rannych, czy ktoś może planuje coś w tym czasie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doczu Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ja często tam jeżdżę, ale niestety jutro nie dam rady (mam remont u córki w pokoju). Najwcześniej w niedzielę jeśli nie padnie tu inna propozycja na "zlot". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ja jutro na pewno wybiorę się w okolice Pogorii, ale w jakich godzinach nie mam pojęcia. Możliwe, że będzie to przed południem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 No to widzę pilny uczeń z Ciebie YankeZ buahahah tutaj średnio trafiłeś pogoda jest świetna, nic i nikt mnie jutro nie zatrzyma w domu ale w godzinach 'wczesnoporannych'... eee... to raczej nie dla mnie, jestem śpiochem w sobote wstaje zwykle o 11, trzeba nadrobić zaległości w spaniu z całego tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ja jutro pracuje wiec odpada,w niedziele to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.