t0mas82 Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Ja też potwierdzam obecność, jak tylko nie lunie z nieba srogim deszczem to śmigam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bros Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 O której planujecie powrót ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Tomek coś pisał że na 18-tą musi być z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Faktycznie, przed 18:00 muszę się wrócić. Ale jak wyjedziemy o 6:00 to spokojnie zrobimy całą trasę. Pogoda sprzyja, oby tak dalej się utrzymało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Dzięki za kolejną wspólną wycieczkę. Kto nie był niech żałuje teraz. Kolejny trip wstępnie planowany na niedzielę. Tym razem coś lżejszego (prawdopodobnie Ogrodzieniec). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Pięknie było ale trzeba myśleć nad następnym wypadem.Zamiast Ogrodzieńca proponuję w niedzielę Skałę i okolice (jak ktoś nie był nie pożałuje ) wyjazd jak zwykle o 6:00 rano z placu papieskiego przez Sosinkę-Olkusz-Sułoszową.Tutaj fotki z Doliny Mnikowskiej. https://picasaweb.google.com/andi333enator/DolinaMnikowska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Pięknie było ale trzeba myśleć nad następnym wypadem.Zamiast Ogrodzieńca proponuję w niedzielę Skałę i okolice (jak ktoś nie był nie pożałuje ) wyjazd jak zwykle o 6:00 rano z placu papieskiego przez Sosinkę-Olkusz-Sułoszową.Tutaj fotki z Doliny Mnikowskiej. https://picasaweb.google.com/andi333enator/DolinaMnikowska To jednak wygospodarowałeś więcej czasu w niedziele. Dawno nie byłem w Skale, w sumie to dobry pomysł wybrać się tam w niedzielę. Ze znaków na niebie wynika, że będzie super pogoda. Ze Skały blisko już do Krakowa PS. Liczę na większą frekwencję niż ostatnio - zwłaszcza, że trasa jest naprawdę atrakcyjna. Przed wyjazdem chętnych sporo a plac papieski świeci pustkami i kończy się na wypadzie w składzie stanowiącym kombinację bikerów ze stałej ekipy. Ludzie nie chować się po kątach, tylko wyciągać maszyny i kierunek plac papieski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ursusek Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Może wybiorę się z Wami w niedzielę do Skały.Napiszcie tylko czy będzie tylko asfalt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 To i ja się wybiorę tym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 No nareszcie Paweł się skusiłeś na wypadzik. Ursusek 90%asfalt będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Im więcej chętnych tym lepiej Ja też się cieszę, że jest +1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 https://picasaweb.google.com/andi333enator/SkaA26VI2011 Fotki z dzisiejszego wypadu jak zwykle było lodzio-miodzio. Tomek czekam na twoje fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 https://picasaweb.google.com/andi333enator/SkaA26VI2011 Fotki z dzisiejszego wypadu jak zwykle było lodzio-miodzio. Tomek czekam na twoje fotki. Właśnie konfiguruje usługę picasa w guglu Myślę, że jeszcze dziś wrzucę. Odnośnie wyprawy było super, wjazd w dolinkę za Pieskową Skałą miodzik - uwielbiam takie klimaty i chce więcej. Andrzej zdradź plany na przyszły weekend ? Może znowu gdzieś w jurę? PS. Oczywiście zapraszam wszystkich chętnych do przyłączenia się do wspólnego kręcenia. Dzisiaj do stałej ekipy dołączył Paweł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ursusek Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Skała i okolice to bardzo urokliwe miejsce,zawsze jeżdziłem tam z przyjemnością.Niestety mam rozgrzebany rower,bez tokarza ani rusz.Z pewnością w tym roku tam pojadę,może nawet w lipcu.Widzę że w Zagłębiu zaczyna się "coś dziać",zebrała się ekipa która w miarę regularnie się wybiera na wspólne wycieczki.Niestety Śląsk ostatnio siedzi w domu i ogląda telewizję .Będę śledził ten dział i jak tylko czas pozwoli to dołączę do peletonu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Obiecane fotki z dzisiejszego wypadu https://picasaweb.google.com/106991969995377194323/NiedzielnyWypadNaJureSkaA?authkey=Gv1sRgCPCXz_brx-PsWw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Tam na szybko przejrzałem te fotki i bardzo ładne okolice Kiedyś tam się chciałem wybrać to może przy kolejnej się zabiorę z wami. Dziś wróciłem z wycieczki ale autokarowej więc teraz zaległości przeglądam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novszy Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Fajne wyprawy panowie Tylko pozazdrościć! Niestety nie mogłem brać udziału w związku z wyjazdem łikendowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Fajne wyprawy panowie Tylko pozazdrościć! Niestety nie mogłem brać udziału w związku z wyjazdem łikendowym. No to w ten weekend musisz obowiązkowo się stawić na placu na niedzielną wycieczkę. Jeszcze nie wiem gdzie, ale zapewne gdzieś pojedziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Dobra chcecie Jurę proszę bardzo.Proponuję Sosnowiec-Bukowno- szuterek na Olkusz-Rabsztyn tu wskakujemy do wyboru czerwony rowerowy lub pieszy (na tym wiecej piachu) lecimy czerwonym do Ogrodzieńca powrót asfaltem do wyboru przez Łazy-Niegowonice lub przez Klucze- Bukowno.Osobiscie wolałbym przez Łazy bo Bukowno ostatnio za często jest w planach Wyjazd w niedzielę o godzinie 6:00 z placu papieskiego powrót na 15 na obiadek spokojnie bez napinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Dobra chcecie Jurę proszę bardzo.Proponuję Sosnowiec-Bukowno- szuterek na Olkusz-Rabsztyn tu wskakujemy do wyboru czerwony rowerowy lub pieszy (na tym wiecej piachu) lecimy czerwonym do Ogrodzieńca powrót asfaltem do wyboru przez Łazy-Niegowonice lub przez Klucze- Bukowno.Osobiscie wolałbym przez Łazy bo Bukowno ostatnio za często jest w planach Wyjazd w niedzielę o godzinie 6:00 z placu papieskiego powrót na 15 na obiadek spokojnie bez napinki W Bukownie to nawet kebab nie smakuje Faktycznie się przejadło. Łazy są chyba lepszą opcją. A są w planach jakieś ciekawe podjazdy po asfalcie, np takie jak w Miękini ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ursusek Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 W Bukownie to nawet kebab nie smakuje Faktycznie się przejadło. Łazy są chyba lepszą opcją. A są w planach jakieś ciekawe podjazdy po asfalcie, np takie jak w Miękini ? Widzę że kolega Tomas82 lubi podjazdy ? .Jakbyś kiedyś miał okazję być w okolicy Milówki to proponuję podjechać do Kamesznicy.Jest tam bardzo fajny podjazd,w jednym momencie jest 25 % nachylenia .Byłem tam w tym roku całkiem przypadkowo i jak zobaczyłem ten podjazd to byłem w małym szoku.Na początku nie wiedziałem czy jechać czy też wchodzić "po drabinie" .Można by się skusić zjechać z tej góry ale nawierzchnia asfaltowa jest kiepskiej jakości i mogło by się to skończyć tragicznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Widzę że kolega Tomas82 lubi podjazdy ? .Jakbyś kiedyś miał okazję być w okolicy Milówki to proponuję podjechać do Kamesznicy.Jest tam bardzo fajny podjazd,w jednym momencie jest 25 % nachylenia .Byłem tam w tym roku całkiem przypadkowo i jak zobaczyłem ten podjazd to byłem w małym szoku.Na początku nie wiedziałem czy jechać czy też wchodzić "po drabinie" .Można by się skusić zjechać z tej góry ale nawierzchnia asfaltowa jest kiepskiej jakości i mogło by się to skończyć tragicznie . Nie omieszkam skorzystać jak będę w pobliżu 25% no ładnie, to trzeba się chyba na kierze płasko wyłożyć, żeby do tyłu się nie gibnąć. PS. Jak tam idzie serwis piasty? Kowal już wykuł nową tulejkę, bo na niedzielę się fajna wycieczka zapowiada Coś czuję, że padnie rekord frekwencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ursusek Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Rower mam już sprawny w 100 %.Tulejka w bębęnku nowa,nowe łożyska - można śmigać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemka22 Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 a może cosik w tygodniu??...dziś moze jutro?? mam zamiar sie gdzies wybrac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 a może cosik w tygodniu??...dziś moze jutro?? mam zamiar sie gdzies wybrac... Chętnie bym się gdzieś wybrał. Ale w tygodniu w grę wchodzi tylko jazda popołudniami po 17 po robocie, ewentualnie mogę być na 16:00 w lasach murckowskich niedaleko Giszowca. Może ktoś zaproponuje jakiś szybki wypad w okolicę w ramach małego treningu przed niedzielną wycieczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.