novszy Napisano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Gdzie Wy widzicie jakiś deszcz w niedziele? Sprawdzałem prognozy ma padać dopiero wieczorem. Mi zostaje tylko niedziela do jazdy Mam nadzieje, że powtórka Tenczyna dojdzie do skutku. A ja tam obawiam się, że padać będzie i to jeszcze dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Tak dziś może popadać ale jutro nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bros Napisano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=700 Jak o 5 rano będzie padać to ja chyba odpuszczę. Ale póki co wcześniejsze ustalenia są nadal aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Czekam do 6:00 na placu no chyba że będzie fest lało to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemka22 Napisano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 jakby co to ja tyż jade rekreacyjnie z dwójka znajomych z Gliwic na Jure...o czym wczesniej pisałam:) wsiadam do pociagu w D.G. o 9.56...plan traski jak wyżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Jest 5 rano pogoda nie zachęca odpuszczam i idę spać dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Ja się jednak zdecyduje gdzieś wyruszyć. Właśnie przestało kropić. Jakby ktoś był jeszcze chętny to czekam do 6:15 na placu papieskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaa8 Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 A kto jutro wybiera się na rower? Ja mam cały dzień wolny i szkoda go zmarnować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Kraków zdobyty - pogoda dopisała. Nowy maks. dystans dzienny - 230km. Szkoda, że nikt się nie dołączył do wycieczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bros Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Dla mnie to ogólnie byłby ciężki dzień. Zasnąłem dopiero około 3. Obudziłem się przed 5 - padało. O 5:10 zauważyłem post Andiego i 30sec później już spałem. 200km bym na pewno nie pociągnął. Ale innym razem... Może 300? Tylko wtedy sam asfalt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Jak pogoda dopisze to robimy Dolinę Mnikowską w czwartek jest święto to liczę że więcej będzie chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Trasę do Mnikowa mam już opanowaną, więc przynajmniej nie będziemy błądzić. Już widzę te tłumy na placu papieskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 To kiedy najbliższa wyprawa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 W czwartek o 6:00 na placu papieskim zbiórka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 A odnośnie pogody, jeśli będzie lekko padać to też jedziemy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 No jak lekko to jedziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alucard Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Elo... nie chciałbym się zapisać na imprezę i znowu nie jechać albo zostać gdzieś z tyłu, dlatego łaskawie napiszcie czy jak mam "enduro", na szerokich kapciach, i taką sobie kondycję to jest sens się wyrywać na taką trasę, dolinę oglądałem na YT bo ktoś robił sobie przejazd z kamerką i potem wstawił filmik. Fajne miejsce chciałbym się tam wybrać tylko czy dam radę? Co jakiś czas robię sobie przejazd po okolicznych bajorach (Stawiki, Borki, Bagry, Hubertus) czasem Pogorie III, IV, i często widzę maniaków jeżdżących w kółko po 30 razy i więcej, jakby ich kto gonił, rozumiem iść na rower żeby gdzieś pojechać, mieć jakiś cel do którego można kręcić, a nie walić kilometry w koło jakiegoś bajora. A potem kozaczyć na portalach ile to się nie zrobiło km. Wracając do tematu, napiszcie coś o waszej grupie bo nie wiem czy latacie po 40km/h, asfaltem i tylko skupienie jak na ścigaczu, czy na relaksie się turlacie do celu i podziwiacie widoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Elo... nie chciałbym się zapisać na imprezę i znowu nie jechać albo zostać gdzieś z tyłu, dlatego łaskawie napiszcie czy jak mam "enduro", na szerokich kapciach, i taką sobie kondycję to jest sens się wyrywać na taką trasę, dolinę oglądałem na YT bo ktoś robił sobie przejazd z kamerką i potem wstawił filmik. Fajne miejsce chciałbym się tam wybrać tylko czy dam radę? Co jakiś czas robię sobie przejazd po okolicznych bajorach (Stawiki, Borki, Bagry, Hubertus) czasem Pogorie III, IV, i często widzę maniaków jeżdżących w kółko po 30 razy i więcej, jakby ich kto gonił, rozumiem iść na rower żeby gdzieś pojechać, mieć jakiś cel do którego można kręcić, a nie walić kilometry w koło jakiegoś bajora. A potem kozaczyć na portalach ile to się nie zrobiło km. Wracając do tematu, napiszcie coś o waszej grupie bo nie wiem czy latacie po 40km/h, asfaltem i tylko skupienie jak na ścigaczu, czy na relaksie się turlacie do celu i podziwiacie widoki. Jak nie wyjeżdżasz rowerem po przysłowiowe bułki do sklepu, żeby zrobić lans sprzętem do enduro ( a z tego co widzę to tak nie jest) to myślę, że spokojnie dasz radę . Jak utrzymasz na prostej koło 30km/h to nie ma biedy, w razie czego ciut możemy zwolnić tempo, zawsze fajniej się jedzie w większej grupie - tu pewnie koledzy podzielą moją opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alucard Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 30 ... byłoby milo ale nie mam takich przełożeń 25 - 27 to max jak dla mnie , a po bułki chodzę, bo mam piekarnie pod domem ale zobaczymy co powie reszta składu. W końcu ciągnąć ze sobą marudera który tylko patrzy na widoczki i gdzie by się tu w błoto wpakować, to nie koniecznie sposób na udaną wycieczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Myślę że spokojnie dasz radę nie będziemy się ścigać,widoczki też będziemy podziwiać.Czym większa grupa tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alucard Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 No to dopiszcie mnie do listy skazańców (jezu jak ja wstanę na taką bandycką godzinę heehehehe) przewidziane jakieś spotkanko przedwyjazdowe??? np. dzień wcześniej, czy nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Ten czwartkowy wyjazd to gdzie i ile to będzie mniej więcej km?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Tenczynek-Dolina Mnikowska przewidziane 100-130km na bank ale może być więcej Co do spotkanka to nie wiem jak inni ale ja raczej czasu nie będę miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 To kto pojedzie w czwartek na 100% i czy godzina i miejsce spotkania bez zmian?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Miejsce i czas bez zmian tylko ulewa może mnie zniechęcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.