Kysu Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 No tak, trochę będę musiał wracać ale nie przeszkadza mi to, a dojazd od Jaworzna jakoś bardziej czuję i w sumie z pamięci zajadę. Od Niwki w górę nie wiem na których światłach właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novszy Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Mijasz stacje Orlena, podjazd i na samym końcu podjazdu światła (pierwsze światła od kościoła na Niwce nie licząc przejscia dla pieszych na Wojska Polskiego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bros Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Miał być uwzględniony kwadrans studencki! Byłem na miejscu o 17:14, ale nikogo nie było. Próbowałem Was gonić, ale po przejechaniu Maczek stwierdziłem, że pewnie gdzieś skręciliście i to nie ma sensu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Bros trzeba było dzwonić Dzięki za jazdę oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Super wycieczka. Pierwszy raz z taką ekipą. Mam nadzieje, że będzie więcej takich wypadów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bros Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Bros trzeba było dzwonić Myślałem, że środy masz zajęte i Cię nie będzie;) A poza tym nie wiedziałem o której ruszyliście. Jak o 17 to mogliście być już w Jaworznie i nie chciałem Wam psuć wycieczki czekaniem na spóźnialskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemka22 Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 heheh no i ja też dziekuje :] miło było poczuć smak kurzu w takim towarzystwie Może kondycja jeszcze nie najlepsza ale jak bedziecie sie wybierac na podobne eskapady... niekoniecznie szybsze...dajcie znac:) eheheh nie sadziłam ze byle górka klimontowska na koniec mnie tak zmeczy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novszy Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Nie ma to jak zimne piwko po wycieczce Andrzej chyba miało być u ciebie Dzęki za udaną wyprawę dla uczestników! Do następnego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Ja również dziękuje za wspólną jazdę. Było super. Mam nadzieje, że w niedzielę uda się również wyruszyć tak liczną ekipą. Dzisiaj odpuszczam jazdę po robocie, kiedyś w końcu trzeba ten łańcuch zmienić ( już prawie 200km nadprogramowych zrobił ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sssbus Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 W niedzielę o której i gdzie jedziecie? A no i gdzie jest miejsce spotkania? Bo jeżeli będzie mi odpowiadać godzina to chętnie się dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 W niedzielę o której i gdzie jedziecie? A no i gdzie jest miejsce spotkania? Bo jeżeli będzie mi odpowiadać godzina to chętnie się dołączę Wstępnie kumpel z poza forum planuje mnie wyciągnąć w jurę na tamtejsze tereny. Dojazd prawdopodobnie pociągiem do Olkusza i stamtąd wypad w teren. Pomyślałem, że mógłbym poznaną ekipę zabrać ze sobą Dzisiaj powinienem potwierdzić szczegóły. Jeżeli jura nie dojdzie do skutku to Andrzej, z tego co przynajmniej wczoraj wspominał planuje jakiś wypad, jeden z tych improwizowanych czyli baza wypadowa Jaworzno sosina a później się zobaczy gdzie jechać. Informacja o miejscu spotkania na pewno się odpowiednio wcześniej pojawi na forum. Jeżeli chodzi o godzinę niedzielnego wyjazdu to raczej poranna ok. 6:00 - jeżeli Ci odpowiada to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemka22 Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 ano i ja mam plany rowerowe na weekend... jeszcze nie wiem czy 1 czy dwu dniowe:) ale jak jednodniowe to planuje ze znajomymi jechac do żarek letniska i stamtąd szlakiem orlich i nie tylko przez mirów, bobolice, skałki kroczyckie, morsko, karlin do podzamcza... stamtąd... asfalcikiem do dom... mysle ze bedzie trochu bardziej lajtowo;) i przy okazji krajoznawczo... ;P moze tez ktoś jest chetny??? a na zeszłodniowy wypad jestem chetna w nastepnym tygodniu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Dzwoniłem do kumpla, jura niestety nieaktualna w tą niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novszy Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 to moze w sobotę jakaś wycieczka? Jestem otwarty na propozycje wszelkiego rodzaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sssbus Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 A powiedz mi te Żarki i inne miejscowości to od której godzinki planujesz jechać i w który dzień weekendu, jeżeli niedziela to jestem chętny i jeżeli wcześnie rano byście jechali to tym bardziej. (Sobota mam zajęte) AA.. jeżeli można wiedzieć to gdzie się zbieracie bądź skąd Ty startujesz jeżeli jedziesz sama jakiś kawałek poza miasto? Ja preferuję niedzielę (tą co będzie teraz) każdą wycieczkę tak w godzinach 6-7 start i no żebym tak na 17-18 wrócił bo do roboty ide dajcie znać czy jakaś wycieczka się kroi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 To ja proponuję powtórkę Tenczyna i dalej do Doliny Mnikowskiej zobaczyć obraz na skale,potem powrót do Tenczyna i przez puszczę dulowską w okolicę Jaworzna (może tym razem się uda nie zgubić ) i do domciu.Wyjazd w niedzielę o 5:45-6:00 z placu papieskiego Zagórze. http://pl.wikipedia.org/wiki/Dolina_Mnikowska Ten zjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemka22 Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 ano do Zarek myślałam dojechac pociagiem kolo 9h z dąbrowy g. czy jak komu wygodnie... ugadac sie mozna na spotkanie w przedziale:) dzień w dzień pobudka 5.30....dajcie żyć i pospać dłuzej chodz jedna noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novszy Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 też jestem spiochem i osobiście proponowałbym wyjechać ok 8-9, obiadu i tak sie w domu nie zje to po co sie tak spieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Wyjazd o 6:00 rano ma swoje plusy: - brak lub niewielki ruch samochodów na drogach (można poszaleć na zjazdach) - można więcej objechać km w ciągu dnia. - słońce jeszcze tak mocno nie grzeje więc nie wraca się ze spaloną łydą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bros Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 A czy jutro ktoś planuje jakiś dłuższy wypad ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Ja jutro robię ale i tak ma padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bros Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Yhm, od 17;) A w niedziele od rana:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaa8 Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Poniedziałek/wtorek mam wolne i chętnie gdzieś pokręce. Jeden dzień do wyboru są chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novszy Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 A czy jutro ktoś planuje jakiś dłuższy wypad ? Ja bym się gdzieś chętnie wybrał, tym bardziej że niedziela prawdopodobnie minie pod znakiem deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Ja bym się gdzieś chętnie wybrał, tym bardziej że niedziela prawdopodobnie minie pod znakiem deszczu Gdzie Wy widzicie jakiś deszcz w niedziele? Sprawdzałem prognozy ma padać dopiero wieczorem. Mi zostaje tylko niedziela do jazdy Mam nadzieje, że powtórka Tenczyna dojdzie do skutku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.