Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Bros trzeba było dzwonić :icon_mrgreen:

Myślałem, że środy masz zajęte i Cię nie będzie;) A poza tym nie wiedziałem o której ruszyliście. Jak o 17 to mogliście być już w Jaworznie i nie chciałem Wam psuć wycieczki czekaniem na spóźnialskiego.

heheh no i ja też dziekuje :] miło było poczuć smak kurzu w takim towarzystwie ;) Może kondycja jeszcze nie najlepsza ale jak bedziecie sie wybierac na podobne eskapady... niekoniecznie szybsze...dajcie znac:) eheheh nie sadziłam ze byle górka klimontowska na koniec mnie tak zmeczy ;P

Ja również dziękuje za wspólną jazdę. Było super. Mam nadzieje, że w niedzielę uda się również wyruszyć tak liczną ekipą. Dzisiaj odpuszczam jazdę po robocie, kiedyś w końcu trzeba ten łańcuch zmienić ( już prawie 200km nadprogramowych zrobił :) ).

W niedzielę o której i gdzie jedziecie? A no i gdzie jest miejsce spotkania? Bo jeżeli będzie mi odpowiadać godzina to chętnie się dołączę

Wstępnie kumpel z poza forum planuje mnie wyciągnąć w jurę na tamtejsze tereny. Dojazd prawdopodobnie pociągiem do Olkusza i stamtąd wypad w teren. Pomyślałem, że mógłbym poznaną ekipę zabrać ze sobą :) Dzisiaj powinienem potwierdzić szczegóły. Jeżeli jura nie dojdzie do skutku to Andrzej, z tego co przynajmniej wczoraj wspominał planuje jakiś wypad, jeden z tych improwizowanych czyli baza wypadowa Jaworzno sosina a później się zobaczy gdzie jechać. Informacja o miejscu spotkania na pewno się odpowiednio wcześniej pojawi na forum.

Jeżeli chodzi o godzinę niedzielnego wyjazdu to raczej poranna ok. 6:00 - jeżeli Ci odpowiada to zapraszam.

ano i ja mam plany rowerowe na weekend... jeszcze nie wiem czy 1 czy dwu dniowe:) ale jak jednodniowe to planuje ze znajomymi jechac do żarek letniska i stamtąd szlakiem orlich i nie tylko przez mirów, bobolice, skałki kroczyckie, morsko, karlin do podzamcza... stamtąd... asfalcikiem do dom... :) mysle ze bedzie trochu bardziej lajtowo;) i przy okazji krajoznawczo... ;P moze tez ktoś jest chetny??? a na zeszłodniowy wypad jestem chetna w nastepnym tygodniu :]

A powiedz mi te Żarki i inne miejscowości to od której godzinki planujesz jechać i w który dzień weekendu, jeżeli niedziela to jestem chętny i jeżeli wcześnie rano byście jechali to tym bardziej. (Sobota mam zajęte) AA.. jeżeli można wiedzieć to gdzie się zbieracie bądź skąd Ty startujesz jeżeli jedziesz sama jakiś kawałek poza miasto? Ja preferuję niedzielę (tą co będzie teraz) każdą wycieczkę tak w godzinach 6-7 start i no żebym tak na 17-18 wrócił bo do roboty ide :) dajcie znać czy jakaś wycieczka się kroi :)

To ja proponuję powtórkę Tenczyna i dalej do Doliny Mnikowskiej zobaczyć obraz na skale,potem powrót do Tenczyna i przez puszczę dulowską w okolicę Jaworzna (może tym razem się uda nie zgubić :D ) i do domciu.Wyjazd w niedzielę o 5:45-6:00 z placu papieskiego Zagórze. http://pl.wikipedia.org/wiki/Dolina_Mnikowska Ten zjazd :whistling:

Wyjazd o 6:00 rano ma swoje plusy:

- brak lub niewielki ruch samochodów na drogach (można poszaleć na zjazdach)

- można więcej objechać km w ciągu dnia.

- słońce jeszcze tak mocno nie grzeje więc nie wraca się ze spaloną łydą :)

Ja bym się gdzieś chętnie wybrał, tym bardziej że niedziela prawdopodobnie minie pod znakiem deszczu :angry2:

Gdzie Wy widzicie jakiś deszcz w niedziele? Sprawdzałem prognozy ma padać dopiero wieczorem. Mi zostaje tylko niedziela do jazdy :( Mam nadzieje, że powtórka Tenczyna dojdzie do skutku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...