Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Ja tylko w weekendy, bo po szkole niestety jest już ciemno, a oświetlenia u mnie dobrego nie uświadczysz.

Jak będzie znośnie w któryś dzień weekendu to na pewno gdzieś wyskoczę.

Napisano

A ja się cieszę, że dziś jest sucho i za jakąś godzinkę idę pośmigać trochę. Pewnie będzie krótko, bo w SPD bez ocieplaczy raczej będzie mi zimno...

Muszę niedługo rodziców odwiedzić, zostawię im mojego alu rumaka i przytargam starego sztywnego stalowego Unibike-a na platformach :D

Napisano

Ja czekam na śnieg i mroź i lecę trenować.Niestety ale ciężko mi jest bo od sierpnia nie jeździłem,robiłem tam drobne trasy ale ból mi nie pozwalał dalej kontynuować jazdy.Teraz jest już dobrze,no ale cóż formy nie ma przejadę 20km i zdycham :D w dodatku muszę kupić nowe ciuszki bo dzisiaj założyłem i niestety przykrutkawe:/

Napisano

Ja jestem w trakcie nauki do ważnych egzaminów. Jestem też trochę przeziębiony, ale jeśli szlajanko ma być nie za długie, to mogę skorzystać z zaproszenia.

Napisano

Sosnowiczaninem jestem ledwie pół roku i póki co obczaiłem głównie MKbike na Ostrogórskiej. Ciuszki mają drogie, bo to głównie Endura, która na allegro kosztuje tyle co w sklepie, tyle że przymierzyć nie można. Ale Rogelli też tam był.

W ogóle to są jeszcze jakieś większe sklepy rowerowe w Sosnowcu? Na razie znam tylko MKbike i te dwa po drugiej stronie ulicy. Miejsce zwykłem zwać zagłębiem rowerowym ;)

Andi333, dotarłeś do tej Pogorii? Kierunek Pogoria za bardzo mi pachnie ulicami. Sam udałem się w lasy na Nikiszowcu i Muchowcu. Było zacnie :D

Napisano

Bike atelier to Merida (niezle zaopatrzony i chyba najlepszy serwis w okolicy) na niwce jest Giant zaraz za rondkiem w stronę Jaworzna,na pogorie nie dotarłem kręciłem po stawikach i okolicy :) Na pogorie da się dojechać po chodniczkach planuje w przyszły wekend.

Napisano

Ja w przyszła sobotę mam wolne,myślę czy z rana gdzieś nie wyruszyć ino ciuszków nie mam na zimę i to mnie uziemia w domu na razie;/

Napisano

W ogóle to są jeszcze jakieś większe sklepy rowerowe w Sosnowcu? Na razie znam tylko MKbike i te dwa po drugiej stronie ulicy. Miejsce zwykłem zwać zagłębiem rowerowym :D

Do Katowic masz blisko,a tam są ze trzy sklepy rowerowe,że tak powiem w kupie :)Dwa na pl.Wolności i Bike Atelier przy Superjednostce.

Napisano

oraz uni-sport obok City Rock'a i Tomed na początku Mikołowskiej. Wiem. Osiem lat mieszkałem przy Sokolskiej. Dlatego pytam o sklepy w Sosnowcu a nie w okolicach. :icon_mrgreen:

• 4 tygodnie później...
Napisano

A ktoś myślał żeby nowy rok przywitać podczas jakiejś niedalekiej przejażdżki rowerem?? Ja się zastanawiam i jeżeli nie będę miał dalej planów to się pojawię i jakąś małą trasę zrobić planuję:whistling: Może ktoś dołączy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...