Mod Team bogus Napisano 25 Listopada 2010 Mod Team Napisano 25 Listopada 2010 Sosnowiec może już zapadł w sen zimowy, ale Dąbrowa wciąż egzystuje .
Sokol91 Napisano 25 Listopada 2010 Autor Napisano 25 Listopada 2010 No chyba masz racje,ja się wybudziłem z letniego i teraz pomału zapadam w zimowy co zwiastuje jakieś wypadziki
Mod Team bogus Napisano 25 Listopada 2010 Mod Team Napisano 25 Listopada 2010 Ja tylko w weekendy, bo po szkole niestety jest już ciemno, a oświetlenia u mnie dobrego nie uświadczysz. Jak będzie znośnie w któryś dzień weekendu to na pewno gdzieś wyskoczę.
andi333 Napisano 25 Listopada 2010 Napisano 25 Listopada 2010 Żyje żyje i ma się dobrze pogoda dopisuje,czekam tylko na śnieżek
Mod Team bogus Napisano 25 Listopada 2010 Mod Team Napisano 25 Listopada 2010 Ja też czekam na śnieg, ale muszę na tą okazję przystosować zimówkę, bo mojego rumaka właśnie umyłem i zapada właśnie w zimowy sen.
marcinusz Napisano 25 Listopada 2010 Napisano 25 Listopada 2010 A ja się cieszę, że dziś jest sucho i za jakąś godzinkę idę pośmigać trochę. Pewnie będzie krótko, bo w SPD bez ocieplaczy raczej będzie mi zimno... Muszę niedługo rodziców odwiedzić, zostawię im mojego alu rumaka i przytargam starego sztywnego stalowego Unibike-a na platformach
Sokol91 Napisano 25 Listopada 2010 Autor Napisano 25 Listopada 2010 Ja czekam na śnieg i mroź i lecę trenować.Niestety ale ciężko mi jest bo od sierpnia nie jeździłem,robiłem tam drobne trasy ale ból mi nie pozwalał dalej kontynuować jazdy.Teraz jest już dobrze,no ale cóż formy nie ma przejadę 20km i zdycham w dodatku muszę kupić nowe ciuszki bo dzisiaj założyłem i niestety przykrutkawe:/
andi333 Napisano 25 Listopada 2010 Napisano 25 Listopada 2010 To może w niedziele jakieś szlajanko po okolicy ? w sobotę ma popadać śnieg więc może być ciekawie
marcinusz Napisano 25 Listopada 2010 Napisano 25 Listopada 2010 Ja jestem w trakcie nauki do ważnych egzaminów. Jestem też trochę przeziębiony, ale jeśli szlajanko ma być nie za długie, to mogę skorzystać z zaproszenia.
Mod Team bogus Napisano 25 Listopada 2010 Mod Team Napisano 25 Listopada 2010 Możliwe, że ja również się dołączę do was, jeśli można oczywiście.
Sokol91 Napisano 26 Listopada 2010 Autor Napisano 26 Listopada 2010 W ta niedziele pracuje Tak to jest z pizzeriami czy to świątek piątek sobota czy niedziele praca.
marcinusz Napisano 27 Listopada 2010 Napisano 27 Listopada 2010 No i ja już przetestowałem tegoroczny śnieg. Teraz przyznać się: kto mnie uprzedził i zostawił pierwsze ślady w Paku Tysiąclecia? trasa na bikemap.net Nawet stromy podjazd w parku podjechałem - nie sądziłem, że się uda.
andi333 Napisano 27 Listopada 2010 Napisano 27 Listopada 2010 Jutro mam w planach dojechać na pogorie jak ktoś chętny to pisać.
Sokol91 Napisano 28 Listopada 2010 Autor Napisano 28 Listopada 2010 który sklep w Sosnowcu polecacie na zakup ciuszków i części?
andi333 Napisano 28 Listopada 2010 Napisano 28 Listopada 2010 Części na alegro taniej ciuchy też ale jak chcesz w sklepie to w meridzie części MK bike tam mają niezłe ciuchy tylko drogo
Sokol91 Napisano 28 Listopada 2010 Autor Napisano 28 Listopada 2010 Aha. A to może odwiedzę allegro jeszcze raz
marcinusz Napisano 28 Listopada 2010 Napisano 28 Listopada 2010 Sosnowiczaninem jestem ledwie pół roku i póki co obczaiłem głównie MKbike na Ostrogórskiej. Ciuszki mają drogie, bo to głównie Endura, która na allegro kosztuje tyle co w sklepie, tyle że przymierzyć nie można. Ale Rogelli też tam był. W ogóle to są jeszcze jakieś większe sklepy rowerowe w Sosnowcu? Na razie znam tylko MKbike i te dwa po drugiej stronie ulicy. Miejsce zwykłem zwać zagłębiem rowerowym Andi333, dotarłeś do tej Pogorii? Kierunek Pogoria za bardzo mi pachnie ulicami. Sam udałem się w lasy na Nikiszowcu i Muchowcu. Było zacnie
Sokol91 Napisano 28 Listopada 2010 Autor Napisano 28 Listopada 2010 Bike Atelier przy skrzyżowaniu za sezamem jest jeszcze.I chyba jakiś na Niwce gdzieś.
andi333 Napisano 29 Listopada 2010 Napisano 29 Listopada 2010 Bike atelier to Merida (niezle zaopatrzony i chyba najlepszy serwis w okolicy) na niwce jest Giant zaraz za rondkiem w stronę Jaworzna,na pogorie nie dotarłem kręciłem po stawikach i okolicy Na pogorie da się dojechać po chodniczkach planuje w przyszły wekend.
Sokol91 Napisano 29 Listopada 2010 Autor Napisano 29 Listopada 2010 Ja w przyszła sobotę mam wolne,myślę czy z rana gdzieś nie wyruszyć ino ciuszków nie mam na zimę i to mnie uziemia w domu na razie;/
severian Napisano 30 Listopada 2010 Napisano 30 Listopada 2010 W ogóle to są jeszcze jakieś większe sklepy rowerowe w Sosnowcu? Na razie znam tylko MKbike i te dwa po drugiej stronie ulicy. Miejsce zwykłem zwać zagłębiem rowerowym Do Katowic masz blisko,a tam są ze trzy sklepy rowerowe,że tak powiem w kupie :)Dwa na pl.Wolności i Bike Atelier przy Superjednostce.
marcinusz Napisano 30 Listopada 2010 Napisano 30 Listopada 2010 oraz uni-sport obok City Rock'a i Tomed na początku Mikołowskiej. Wiem. Osiem lat mieszkałem przy Sokolskiej. Dlatego pytam o sklepy w Sosnowcu a nie w okolicach.
sssbus Napisano 26 Grudnia 2010 Napisano 26 Grudnia 2010 A ktoś myślał żeby nowy rok przywitać podczas jakiejś niedalekiej przejażdżki rowerem?? Ja się zastanawiam i jeżeli nie będę miał dalej planów to się pojawię i jakąś małą trasę zrobić planuję Może ktoś dołączy?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.