Sokol91 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Witam,jest ktoś w ogóle z Sosnowca? Bo tak cicho tu,nikt o Sosnowcu nie pisze,nawet na gorąca czekoladę nie ma z kim wyjść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Jest jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 To dobrze,będzie z kim pojeździć jak się sezon zacznie i warunki będą sprzyjać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Sezon już się zaczoł a warunki nie są takie złe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Jak dla kogo,ja wole pojeździć jak nie ma śniegu wiesz,zimorodek jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Sosnowiec i okolice juz od dawna sa aktywne:) tylko teraz zima przycichło, ale polecam oberwowanie forum jurajskiego i gorskiego od wiosny do poznej jesieni;) Dla mnie sezon to tak od ok marca sie zacznie, a na razie nieregularne i krotkie przejazdzki jak pogoda pozwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Sosnowiec i okolice juz od dawna sa aktywne:) tylko teraz zima przycichło, ale polecam oberwowanie forum jurajskiego i gorskiego od wiosny do poznej jesieni;) Dla mnie sezon to tak od ok marca sie zacznie, a na razie nieregularne i krotkie przejazdzki jak pogoda pozwala Pogoda w kratkę, ale trzeba jakoś formę szlifować. A kolega by jakieś linki do w/w for podał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 o przydały by się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Tu macie forum http://forumjurajskie.pl/index.php?sid=20fdfef56ecf5418c7692f1d8fb4b791 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Trochę się źle wyraziłem, chodzilo mi o tematy na naszym forum: Mój odnośnik oraz Mój odnośnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ale na tym forum co podałem też są organizowane wycieczki po Jurze więc polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 aha,no to glancuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witam,z racji tego ze pogoda ładna,wybieram sie i wybieram aby w kacu pojeździć troszkę,może jakaś wspólna jazda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 2 Marca 2010 Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Gdzie i kiedy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 W tygodniu to nie za bardzo,ale w niedziele jak pogoda dopisze można cos pojeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 2 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Jeśli tylko będzie ciepło i przyjmujecie też ludzi z Dąbrowy to chętnie się dołączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 3 Marca 2010 Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 W niedziele obowiązkowo zamiast mszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 3 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 3 Marca 2010 Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 To dawajcie jakies propozycje temperatura ma byc -1 -2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 3 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Hm jutro jadę pograć w pile trochę,muszę kości rozprostować,w tym sezonie jeszcze nie jeździłem Oby tylko nie padało nic,można sie spotkać w jakimś wyznaczonym miejscu,które może ustalimy w piątek albo sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Niestety z jazda muszę sie wstrzymać kilka dni,po 1 wyrwałem wentyl po 2 obiłem udo wiec na kilka dni zostaje mi tylko popatrzeć na rower i dętkę wymienić.Pogoda nas nie rozpieszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Nie ma zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 do południa nie bylo,wiec pomyślałem ze pójdę potrenować,jutro wyjedzie sie gdzieś,no ale później było coraz gorzej i zaliczyłem orla i ta niefortunna gałąź musze w poniedziałek dętkę kupić,moze w MK beda jakieś przystępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 [sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu. Sosnowiec nie śpi, Sosnowiec po cichu przygotowuje się do ataku z zaskoczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Hehehe Nie długo Tour de Pologne zawita do Sosnowca to sie przyłączymy do nich i zabłyśniemy z zaskoczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.