Skocz do zawartości

[rower] części roweru danny macaskill

dziubek0000000

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałem dowiedzieć z jakich części składa się rower Danny MacAskill. Szukałem i znalazłem tylko ramę :thumbsup: chciałbym poskładać taki rower ;) jednak nie wiem z czego składa się parę części. Myślę że przyda się dla innych gdy opiszemy wszystkie części i napiszemy do nich cenę.

Napisano

aa idź chyba się nie dogadamy :rolleyes:

dajesz mi linki gdzie przegrzebałem je i ie ma nigdzie on ten widelec robił chyba na zamówienie ;)

to co znalazł ktoś kiedyś ???? :)

Napisano

No skoro "Inspired Fourplay frame and fork" to raczej go nie kupisz u dilera Santy Cruz!!!

Jakbyś je przegrzebał to byś nie zadawał takich pytań:

a nie wie ktoś jaki tam ma widelec i gdzie można taki zakupić ??

Żeby zakończyć tą dyskusję: google, ebay, inspiredbicycles.com

Z powietrza Ci czesci nie wyczarujemy.

Jakiś czas temu Danny sprzedawał swój rower na ebayu- poszukaj, i uderz do kupującego.

• Mod Team
Napisano

Masz racje. Nie dogadamy sie. Bo Twoje lenistwo i roszczeniowe podejscie do tematu przeszkadza temu. Jak przegrzebales to pewnie zauwazyles ze Inspired ma autoryzowanego dealera w Polsce. Zadzwoniles? Wyslales maila? Sadze ze watpie...

Wysil swoj szanowny zadeczek ku swojej satysfakcji i pozytkowi ogolu. I pamietaj ze trial rowerowy jest raczej niszowa dyscyplina. Wiec nie oczekuj ze na Forum na ktorym 80-90% ludnosci zajmuje sie XC, maratonami i raczej klasycznym MTB nagle zostaniesz zasypany tonami wiesci i informacji...

Szacunek...

I.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...