detonator Napisano 11 Maja 2010 Autor Napisano 11 Maja 2010 Mapy compasu już mam zakupione a co do parków to w niskim jest tylko Magurski Park Narodowy ale tam bez problemu przejedziemy:) Gorzej z Bieszczadzkim Parkiem Narodowym, tak trzeba będzie zaplanować trasę alternatywną albo poprostu zaryzykować
panda131 Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 Witam A przez Przemyśl jedziecie, jeśli tak to może bym się do was podczepił Jak możesz to napisz GG: 2879699. Aha i ile osób już zebraliście?
detonator Napisano 11 Maja 2010 Autor Napisano 11 Maja 2010 panda131 jak napisałem na samym początku tematu, trasa przebiega czerwonym szlakiem przez Bieszczady i Beskid Niski. Nie mamy w planach Przemyśla na razie ustalona liczba uczestników to cztery osoby. Z każda chce się spotkać przed wyprawą i ustalić szczegóły dotyczące planu trasy, noclegów oraz podziału sprzętu i wyposażenia, które zabieramy.
szy Napisano 19 Maja 2010 Napisano 19 Maja 2010 @Dinsdale, fajne zdjęcia i relacja Kilka słów o naszym Niskim na rowerze z zeszłego roku plus zdjęcia i tracki - może komuś się przydadzą: -> http://www.nitka.pl/2009/tydzie%C5%84-miodowy-w-beskidzie-niskim Zdrowia, Szy.
Dinsdale Napisano 19 Maja 2010 Napisano 19 Maja 2010 @szy po przejrzeniu galerii z linka muszę zdecydowanie zrewanżować się takim samym komplementem Niestety po ostatnich opadach kilka szlaków prowadzących przez brody może być nie do przejechania/przejścia.
detonator Napisano 6 Czerwca 2010 Autor Napisano 6 Czerwca 2010 Chce ktoś dołączyć do wyprawy? Jest wolne miejsce Przypominam, że termin rozpoczęcia to 5 lipiec.
Kamiill Napisano 7 Czerwca 2010 Napisano 7 Czerwca 2010 Z ubolewaniem donoszę, że nie skorzystam z wyjazdu. Terminy mi się pozmieniały... Dobrej zabawy życzę i czekam na relacje
duzyninja Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 Ja byłbym chętny tylko termin mi nie pasi... prawdopodobnie będę na Mazury wtedy pedałował...
detonator Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Napisano 20 Czerwca 2010 Wyjazd 6 lipiec. Jeśli są chętni to zapraszam:)
detonator Napisano 1 Lipca 2010 Autor Napisano 1 Lipca 2010 Przepraszam za kolejny post Wyjazd 6 lipiec. Jeśli jest ktoś chętny to serdecznie zapraszam Planowany powrót 10-11 lipiec.
detonator Napisano 18 Lipca 2010 Autor Napisano 18 Lipca 2010 Wyprawa nie udała się za bardzo. Ciągłe problemy ze sprzętem beblaka spowodowały, że po dwóch dniach wyprawa została zakończona. Oto mała relacja: http://picasaweb.google.pl/detonator1984/BeskidNiskiZadaOfiar# Jeśli są jacyś chętni to zapraszam, bo wycieczkę chce powtórzyć jeszcze raz w sierpniu ( termin dowolny ) Chce tylko zaznaczyć, że na taką wyprawę najlepiej mieć rower odpowiedni do takich wypadów. Dobrze by było, gdyby zainteresowani posiadali już jakieś doświadczenie w tego typu wypadach jak i posiadali odpowiedni ekwipunek Czekam na propozycje, jak pisałem wyżej- termin dowolny
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.