Skocz do zawartości

Skandia Langteam 2010

Arthur

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Rozmawiałem z panem Zielińskim na Targach Rowerowych w Warszawie (niestety do p. Czesława Langa nie sposób się było dostać ze względu na wywiady z TVP) - zapisy ruszą po przebudowie strony, na początku marca (w pierwszym tygodniu). Zapisałem się na listę mailingową i te osoby mają dostać pierwsze info na maila.

Rozmawiałem z panem Zielińskim na Targach Rowerowych w Warszawie (niestety do p. Czesława Langa nie sposób się było dostać ze względu na wywiady z TVP) - zapisy ruszą po przebudowie strony, na początku marca (w pierwszym tygodniu). Zapisałem się na listę mailingową i te osoby mają dostać pierwsze info na maila.

Witam,

Potwierdzam liczne rozmowy podczas których informowałem, że nowe strony internetowe imprez organizowanych prze Lang Team zostaną uruchomione w marcu. Pierwszego tygodnia nie obiecywałem, choć mogłem powiedzieć o pierwszym okresie marca. Proszę jeszcze o cierpliwość. Postaramy się, żeby niebawem na stronie ukazały się najważniejsze informacje a stronę systematycznie będziemy uzupełniać.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników forum Skandia Maraton Lang Team.

No może faktycznie przekręciłem, nie w pierwszym tygodniu, a gdzieś w początkowej części marca (domniemywam że do połowy się wyrobicie). Pozdrawiam również!

P.S. A konkurencja nie śpi i nowe strony ma już dość długo :D Ciekawe czym w tym roku Skandia Maraton zaskoczy.

• 2 tygodnie później...

no troche zaspali z aktualizacją strony, dalej jest rok 2009, zero info na temat tej edycji tylko mini terminarzyk,,,,,, lipa!!!

No strona się zmieniła - link do Forumrowerowe.Org został skasowany. Widocznie krytyka się nie podobała :thumbsup:

Michał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...