Arthur Napisano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Hallo , czy wiadomo juz , kiedy rusza zapisy na pierwsze Marathony Skandi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 1. niżej masz temat o tym oraz nasze przewidywania na najbliższy sezon 2. na ich stronie znajdziesz odpowiedź 3. na razie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthur Napisano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Dzieki , wyglada na to, ze trzeba czesciej odwiedzac strone Lang-Team . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 właśnie tak; nie ma za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trocse Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Na stronie skandiamaraton oczywiscie jeszcze zima. Mnie interesuje czy w tym roku skandia bedzie robila MP Lesnikow w MTB Maratonie, jezeli tak, to gdzie. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 coś późno się robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamileq Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Rozmawiałem z panem Zielińskim na Targach Rowerowych w Warszawie (niestety do p. Czesława Langa nie sposób się było dostać ze względu na wywiady z TVP) - zapisy ruszą po przebudowie strony, na początku marca (w pierwszym tygodniu). Zapisałem się na listę mailingową i te osoby mają dostać pierwsze info na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MZielinski Napisano 2 Marca 2010 Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Rozmawiałem z panem Zielińskim na Targach Rowerowych w Warszawie (niestety do p. Czesława Langa nie sposób się było dostać ze względu na wywiady z TVP) - zapisy ruszą po przebudowie strony, na początku marca (w pierwszym tygodniu). Zapisałem się na listę mailingową i te osoby mają dostać pierwsze info na maila. Witam, Potwierdzam liczne rozmowy podczas których informowałem, że nowe strony internetowe imprez organizowanych prze Lang Team zostaną uruchomione w marcu. Pierwszego tygodnia nie obiecywałem, choć mogłem powiedzieć o pierwszym okresie marca. Proszę jeszcze o cierpliwość. Postaramy się, żeby niebawem na stronie ukazały się najważniejsze informacje a stronę systematycznie będziemy uzupełniać. Pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników forum Skandia Maraton Lang Team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamileq Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 No może faktycznie przekręciłem, nie w pierwszym tygodniu, a gdzieś w początkowej części marca (domniemywam że do połowy się wyrobicie). Pozdrawiam również! P.S. A konkurencja nie śpi i nowe strony ma już dość długo Ciekawe czym w tym roku Skandia Maraton zaskoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 już prawie polowa miesiąca... ba! już mniej niż 1,5 miesiąca do Chodzieży!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo111 Napisano 17 Marca 2010 Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 już prawie polowa miesiąca... ba! już mniej niż 1,5 miesiąca do Chodzieży!! no troche zaspali z aktualizacją strony, dalej jest rok 2009, zero info na temat tej edycji tylko mini terminarzyk,,,,,, lipa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madziort Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 widać jak traktują zawodników, zawodnik ma zapłacić i nic nie wymagać... my ze znajomymi w tym roku rezygnujemy ze Skandii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GiantMike Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 no troche zaspali z aktualizacją strony, dalej jest rok 2009, zero info na temat tej edycji tylko mini terminarzyk,,,,,, lipa!!! No strona się zmieniła - link do Forumrowerowe.Org został skasowany. Widocznie krytyka się nie podobała Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamileq Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 No strona się zmieniła - link do Forumrowerowe.Org został skasowany. Widocznie krytyka się nie podobała Michał No faktycznie już nie ma, pamiętam że był. he he masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 a można podać link do nowej edycji?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.