Skocz do zawartości

[przerzutka]Shimano Sora

ernest

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam przerzutkę SHIMANO SORA i chciałbym kupić do niej manetke,ale z tego co widziałem to nie ma samej manetki tylko są klamkomanetki,a mi one nie potrzebne.I mam pytnie czy mogę załozyć inną manetkę shimano do mojej sory i będzie to działało???Tylko ważne,aby to była sama manetka.

Witam mam przerzutkę SHIMANO SORA i chciałbym kupić do niej manetke,ale z tego co widziałem to nie ma samej manetki tylko są klamkomanetki,a mi one nie potrzebne.I mam pytnie czy mogę załozyć inną manetkę shimano do mojej sory i będzie to działało???Tylko ważne,aby to była sama manetka.

Jak najbardziej możesz to zrobić, tylko nie kupuj manetek srama 5,7,9. Najlepiej jakieś manetki Shimano.

Pozdrawiam

• Mod Team

Do Sory jak i kazdej innej shimano mozesz zapchać każda jedną manetke shimano i wszystkie inne z tym systemem kompatybilne. Sram Działa na innym systemie - 1:1 a shimano 1:2, wiec dzialac to nie bedzie (poza modelami w systemie 1:2 ;) ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...