ernest Napisano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Witam mam przerzutkę SHIMANO SORA i chciałbym kupić do niej manetke,ale z tego co widziałem to nie ma samej manetki tylko są klamkomanetki,a mi one nie potrzebne.I mam pytnie czy mogę załozyć inną manetkę shimano do mojej sory i będzie to działało???Tylko ważne,aby to była sama manetka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuyBike Napisano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Witam mam przerzutkę SHIMANO SORA i chciałbym kupić do niej manetke,ale z tego co widziałem to nie ma samej manetki tylko są klamkomanetki,a mi one nie potrzebne.I mam pytnie czy mogę załozyć inną manetkę shimano do mojej sory i będzie to działało???Tylko ważne,aby to była sama manetka. Jak najbardziej możesz to zrobić, tylko nie kupuj manetek srama 5,7,9. Najlepiej jakieś manetki Shimano. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 1 Stycznia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Do Sory jak i kazdej innej shimano mozesz zapchać każda jedną manetke shimano i wszystkie inne z tym systemem kompatybilne. Sram Działa na innym systemie - 1:1 a shimano 1:2, wiec dzialac to nie bedzie (poza modelami w systemie 1:2 ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernest Napisano 1 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dzięki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.