Mod Team durnykot Napisano 31 Grudnia 2009 Mod Team Napisano 31 Grudnia 2009 Rockrider, czytam Twoje "rady" i z podziwu wyjśc nie mogę. Suntour to syf, bo miałeś XCR, manitou to syf bo ucieka powietrze, za to każdy RS to bajka i każdy powienien mieć. Obecne Suntoury ( Epicon i Axon) to zupelnie inna bajka, o której jak widać nie masz pojęcia. Manitou robi lekkie amorki ( r7) i nieco cięższe, bardziej wytrzymałe ( Drake,Minute), o których też chyba nie masz pełnej świadomości. Jak zabierasz się za doradzanie, rób to z obiektywizmem. RS to nie jedyna marka na swiecie i jest tak samo awaryjna jak inne marki. Jak ktoś użytkuje sprzęt niezgodnie z przeznaczeniem i nie dba o amorek to nawet z RSem będzie miał problemy ( chyba nawet przede wszystkiem z RS) W pełni zgadzam się z Amoniakiem- kupując Torę czy Recona płacimy głównie za markę, która nie daje nic w zamian. Epicon jest na poziomie Recona - pracą, sztywnościa i zasadą działania. Drake bije na głowę Recona pod każdym względem. O Torze nie wspominam.
doriand1 Napisano 31 Grudnia 2009 Autor Napisano 31 Grudnia 2009 To na ten się chyba zdecyduję: http://allegro.pl/item862559114_suntour_epicon_rl_100mm_blokada_manetka_piwoty.html Co Wy na to? będzie ok?
Mod Team durnykot Napisano 31 Grudnia 2009 Mod Team Napisano 31 Grudnia 2009 W tej cenie raczej nic lepszego nie znajdziesz- będzie OK.
jarek91tsk Napisano 31 Grudnia 2009 Napisano 31 Grudnia 2009 durnykot zgadzam się z tobą w 100% Epicon będzie najlepszym widłem w tej cenie. Jeżeli ktoś uczy się katalogów na pamięć to właśnie później mu się wydaje że Suntour to lipa bo nie robi super drogich konstruckji za to RS ma takie w ofercie. Wiem sam po sobie bo dawniej też tak myślałem Pozdrawiam
motor34xc Napisano 31 Grudnia 2009 Napisano 31 Grudnia 2009 Miałem Torę 302 i na pewno już bym do niej nie wrócił. Ważę około 70kg i była za sztywna. Nie podobała mi się jej praca i waga. No chyba ze wersje powietrzne Tory są ok. ja waże 60 kg i ta 302 jest miekka jak sie ustawi i nie dobija może nie jestem pro , ale mi dobrze pracuje przy takiej wadze
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.