Pr5Rider Napisano 31 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Na Kraszewskiego koło policij a Józefów to ok 60km od Pruszkówa a mam tam rodzine to mysle sobie ze chyba załoze łancuch 104 i nie bede sie pierniczył jAK co to czekam na opinie innych uzytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktone Napisano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Józefów , 10km w stronę Błonia;) Nie byłem jeszcze w tym sklepie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pr5Rider Napisano 31 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Myslałem ze ci chodziło ten koło Sulejówka po drugiej stronie W-wy EDIT Raczej nie załoze bo nawet 2x1 nie wchodzi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 1 Stycznia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Zrób zdjęcia w skrajnych położeniach jak się da. 104 ogniwa to nie jest jakiś bardzo krótki łańcuch, ale zależy od ramy. Wózek na skrajnych biegach powinien być prawie prostopadły do podłoża +/- w każdą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 To zeby nie bylo watpliwosci, troche matematyki: http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81a%C5%84cuch_rowerowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.