Skocz do zawartości

Extreme Kelly's Bicycles Team

maverick_89

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no cóż wpisze sie i Ja:)

tydzien temu zakupilem Kelly's Imagine za 2499PLN:)

nie wiem czy dobry wybor mam nadzieje ze sie szybko nie rozleci;)

jak na razie w tych spd nie czuje sie zbyt pewnie:)

pozdrawiam i szerokiej drogi....

Napisano

To i ja się dołącze, z moim Magikiem :-). Rowerek spisuje się super, można ponażekać na hamulce ale nie można mieć wszystkiego na raz :-).

Pozdrawiam.

Napisano
no cóż wpisze sie i Ja:)

tydzien temu zakupilem Kelly's Imagine za 2499PLN:D

nie wiem czy dobry wybor mam nadzieje ze sie szybko nie rozleci;)

jak na razie w tych spd nie czuje sie zbyt pewnie:)  

pozdrawiam i szerokiej drogi....

Gdzie kupiłeś tak tanio ja zamierzam kupić i najtaniej znalazłem za 2999zł w sklepie w gdańsku a na necie za jakieś ~1820złociszy

pozdrowko

Napisano
Bardziej mnie interesuje Oxygen bo ma Srama a nie Deore,ale wybór podejme w sklepie :cool:

w kazdym porzadnym sklepie mozna zamienic komponenty doplacajac roznice ceny.

Napisano
1820? ale to chyba lekko używany :P

oczywiscie 2820 - sorry za pomyłkę...

juz niedlugo bede posiadaczem imagine :) rama 21,5 mam nadzieje ze nie bedzie za duza na 195cm

• 2 tygodnie później...
Napisano

Wspieram siły Kelly'skiem Imagine :grin: dzisiaj właśnie zamówiłem i w poniedziałek odbieram ze sklepu. Mam nadzieję że się nie zawiodę na nim... i tej marce.

Pozdrówka Kellysiarzom

Napisano

Witam! I w końcu po długim czasie(2 miesiące) kupiłem dziś mojego wymażonego Kellysa Salamandre. Wygląda super, a w gratisie dostałem licznik. Na starcie wymienie opony na Continental Escape, tylko czekam na paczke od Marc1na. Jak przejade pare kilosów, to napisze coś więcej na jego temat. W końcu wkroczyłem w pełni w Piękny Świat XC :P :grin: :-P ;-)

Napisano

Witam! I w końcu po długim czasie(2 miesiące) kupiłem dziś mojego wymażonego Kellysa Salamandre. Wygląda super, a w gratisie dostałem licznik. Na starcie wymienie opony na Continental Escape, tylko czekam na paczke od Marc1na. Jak przejade pare kilosów, to napisze coś więcej na jego temat. W końcu wkroczyłem w pełni w Piękny Świat XC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...