kanciak Napisano 14 Sierpnia 2011 Napisano 14 Sierpnia 2011 Witam Kellysowców Stałem się posiadaczem KellyS Exquisite 2011. Rama 23'. Aktualnie próbuję dobrać sylwetkę regulując siodełko. mam 198 cm wzrostu i zastanawiam się nad zmianą mostka na regulowany w celu podniesienia wyżej kierownicy. W aktualnym ustawieniu mocno obciążam ręce i boli mnie kark. Czy ten pomysł uważacie za dobry?
Mysticer Napisano 22 Sierpnia 2011 Napisano 22 Sierpnia 2011 Witam wszystkich kelly's -owiczów. Ja natomaist posiadam Kelly's Saphix 2011. Kupiłem go w na początku lipca i przejechałem nim 1,5tyś km. I musze Wam powiedzieć, że naprawdę nic w nim się nie dzieje. Początkowo skrzypiała śruba przy mostku od regulacji kąta nachylenia kierownicy, ale błąd ten wynikał z braku kompetentności sprzedawców w sklepie którzy wkręcili ją po prostu na sucho. Po nasmarowaniu rowerkiem nie czuć, że się jedzie, a już na pewno nie słychać. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Kelly'sa :*
venom2000 Napisano 10 Maja 2012 Napisano 10 Maja 2012 Cześć wam wszystkim,i ja stałem się posiadaczem roweru tej marki model SAPHIX z 2011 roku dziś dokonałem małej metamorfozy mojego motylka i dodałem mu oponki rozmiar 29 cali prezentuje się wyśmienicie z czasem modernizacja posunie się dalej oponki Geaxa 29x2.0 fotka z prezentacją potworka zamieszczona zostanie niebawem,pozdrawiam fanów i zaklinaczy koła gdyby ktoś z warszawy chciał zobaczyć na własne oczy to monstrum podaję gg 2813641
Diablosss Napisano 10 Maja 2012 Napisano 10 Maja 2012 Witam Kellys Scarpe 2010, oryginalna została rama i sztyca
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.