sp0q Napisano 11 Października 2006 Napisano 11 Października 2006 No a ja niestety ostatecznie muszę się wypisać z klubu - Meridka wreszcie przyszła ;]
Sixer Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 Jednak nie wypisuje się zklubu na stałem składam bracikuwi rower na tej ramie więc będzie też mój hehe
SpiderMAN Napisano 31 Października 2006 Napisano 31 Października 2006 Witam! Chciałbym dołączyć do grona posiadaczy wspaniałego roweru Kelly's.Moj nabytek to SCARPE.Nie jest to może rower z górnej półki, lecz jak dla mnie wystarcza i jestem z niego w pełni zadowolony, ponieważ wcześniej byłem użytkownikiem zdezelowanego makrokesza heh Swojego Kelly'sa kupiłem jakiś miesiąc temu i zrobiłem na nim 285 km... Zapłaciłęm za niego 1087zł, rama 21,5 przy moim wzroście 186cm, to chyba dobra rana no nie ???Tak mi mówił sprzedawca w sklepie Przy rowerze, zmieniłem jak na razie tylko pedały na aluminiowe authora, bo plastiki nie trzymały się wogóle nogi ;P Z akcesori, to dokupiłem neopren, sakwe kelly's, koszyk na bidon kelly's i licznik SIGMY Oto kilka zdjęć mojego rumaka heh ;P Zdjęcia : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ab5b98871c555846.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/54511f88fd5cb882.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/67a69e042666b78e.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4873889f0f5289bb.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0dd27909477f11ed.html Pozdrawiam i proszę o opinie, czy dobrego wyboru dokonałem co do rowerku i akcesorii Mam tyle samo wzrostu... I jezdze na Scarpe 19,5" Wydaje mi sie, ze masz za duza te rame Po gruntownej przebudowie... Z serii zostaly mi tylko: rama, stery, obrecze, sztyca, zacisk podsiodlowy. Zobaczysz jak ci sie zacznie jazda podobac, to wymienisz pol roweru... Nowa oferta Kelly'sa (niektore modele) to normalnie porażka! 130 mm skoku w kategoria MTB XC - brawo... do tego wygląd bardziej podchodzacy pod jakiegos enduro czy cos - kierownice giete, wysoki przód, brak rogów. I malowania też jakoś niespecjalne. Najlepsza była seria 2005 hyhy :> Potwierdzam zdanie kolegi... Z maszynek XC zrobili jakies AM... Ciul wie co... Rowerki 2005/2006 mialy zecydowanie lepsze konfiguracje.
Bartez23 Napisano 8 Listopada 2006 Napisano 8 Listopada 2006 No niestety muszę się z szanownym klubem pożegnać powód: zmiana ramy na Cube Reaction Race a stary magnus powędrował w nieznane na allegro ;P miło było, ale się skończyło z racji dalszego zamiłowania do tej marki, będę was odwiedzać :twisted: Pozdrowerek Kellysowcy
Biera Napisano 9 Listopada 2006 Napisano 9 Listopada 2006 heh panowie... no to ja się odświeżam w klubie:) nieoczekiwanie stałem się jednym z większych fanów kelly'sa (w końcu dwa to już tłum:) ) z moim świeżo zakupionym kelly'sem magickiem:)
kundylet Napisano 12 Listopada 2006 Napisano 12 Listopada 2006 witam kelly'sowcow, przylanczam sie do klubu, przesiadlem sie na quartza skladaczka z gianta-recpect ktory mi dluuugo sluzyl
bilskij Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 Mam pytanie: Czy ktoś z was odwracała kiedy kolwiek mostek w rowerze Kelly's Scarpe ?? No i wogóle czy opłaca sie taka operacja ???Pozdrawiam
Paviarotti Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 Apropo mostka - ostatnio pisałem, że odwróciłem i powróciłem z powrotem do normalnego położenia. Ale ostatni znowu sobie odwróciłem i naprawdę lepiej się jeździ już tak zostawię.
pschemo Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 Witam, dołączam do klubu.. =] Jutro jade odebrać Mobstera..=]] Jeszcze tylko miesiąc rehabilitacji i zacznę jeździć =]]
pebe.pl Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 Witam!! Dawno nie zagladalem, a to wszystko przez problemy z kellysem... Oczywiscie rame polalamem,ale na szczescie dostalkem nowa Jesli ktos chce mam na zbyciu nowa ramke Kellys Mobser(wiecej w dziale ogloszenia)
maxiu14 Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 Mam takie pytanie do drogich kolegow kelly'sowcow ;] A dokladniej ile moze kosztowac komplet felg : KELLY´S Doule Combat z gory dzieki za odp ;]
maxiu14 Napisano 24 Listopada 2006 Napisano 24 Listopada 2006 kurcze.. moze przejde do sedna sprawy, chce sobie kupic felgi do spidera tylko musza byc CZARNE taki moj wybryk co polecacie ? dlatego tez spytalem sie o te fele z kellysa PZDR ;]
bilskij Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 kurcze.. moze przejde do sedna sprawy, chce sobie kupic felgi do spidera tylko musza byc CZARNE taki moj wybryk co polecacie ? dlatego tez spytalem sie o te fele z kellysa PZDR ;] A po co chcesz wymieniac kola ?? ja jezdze na scarpe, a to jest ten sam rower co twoj, tylko tarcz nie ma;) no i jak dla mnie kola sa bardzo dobre nie centruja sie, ani nie gna Moze lepiej bylo by wymienic pierwsze pedaly w Twoim rowerze, bo widze, ze masz plastiki ? ;( Pozdrawiam.
maxiu14 Napisano 26 Listopada 2006 Napisano 26 Listopada 2006 To moze tak... co doradzacie wymienic w moim kellysie (nic jak na razie nie zmienialem) :question:
Wilku89 Napisano 26 Listopada 2006 Napisano 26 Listopada 2006 wywal odblaski i oslonki, daj mostek na minus, kup rogi, kup jakies siodlo, zmien opony i juz rasowy xc bedzie
Paviarotti Napisano 26 Listopada 2006 Napisano 26 Listopada 2006 Wilku bardzo dobrze poradził, to małym kosztem da największe efekty. Co do siodła to miałem takie też w Kelly'sie i strasznei szajskie było, nie wiem czemu ale przy zwykłej jeździe XC pogieło się jak plastelina KBIXa mam już 2 sezon i jak nowe.
Wilku89 Napisano 26 Listopada 2006 Napisano 26 Listopada 2006 Paviarotii, selle san marco skn kosztuje juz tylko 55zł na allegro i tak tanim kosztem zmienia sie sylwetka roweru na piekielnego sciganta w przyszlosci zakupie slra
Biera Napisano 26 Listopada 2006 Napisano 26 Listopada 2006 To moze tak... co doradzacie wymienic w moim kellysie (nic jak na razie nie zmienialem) :question: A ile masz kasy? siodełko, u mnie przynajmniej daje rade a nigdy go nie szczędziłem (dwie sztyce złamałem a siodełko nadal bez problemu) podaj jeszcze pełną dokładna specyfikację bo nie mam czasu szukać a ze zdjęcia niewiele widać.
Wilku89 Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 dwie sztyce zlamales? to ile twoje dupsko wazy?
Biera Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 72 kg. Ale lubię poszaleć i jeżdżę na rowerze zamiast go myć
Wilku89 Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 ej kolego, ja tez szaleje, w efekcie 2 wgniot w ramie myć tez myje, bo uwielbiam, jak jest czysty i w ogole kolarstwo gorskieto moja pasja, cale zycie dlatego dbam o skubańca jak tylko moge od 30 maja do 15 listopada narobilem 3232km i jeden maraton, wiec nie jest tak źle, jak na pierwszy sezon amatora
Biera Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 hm... od 9 maja do 30 września narobiłem 2500 km... na radiusie... tylko, że po drodze 3 tygodnie noga w gipsie, później dopiero zaczynałem wracać do formy 1 tydzien rower w serwisie, na przeglądzie 2 tygodnie wakacje w niemczech - jeździłem, ale nie wliczam tego do przebiegu bo nie miałem licznika swojego 3 tygodnie wakacje w górach (pieszo, nie rowerowo). A później rozwaliłem koło i już nie jeździłem jak żyje nie bylem na maratonie, nie mam stroju kolarskiego, kasku, spd, ostatnio nawet okulary rozwaliłem. jedyne ubranie rowerowe jakie posiadam to rękawiczki shimano light i kurtka accent ventus II, którą i tak mam tylko dlatego że mi zesponsorowali.
bialykom Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 widze Wilku, ze dla ciebie najbardziej wyglad sie liczy. mostek na minus to indywidualna sprawa, i trzeba sprawdzic, czy pasuje. rogi tez kwestia gustu. ja po roku zdjalem i jakos mi ich nie brakuje. jak kupisz SKN`a to prawdopodobnie bedziesz musial kupic spodenki z pampersem, bo nie kazde 'cztery litery" zniosa taka deske.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.