Skocz do zawartości

Extreme Kelly's Bicycles Team

maverick_89

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja ruwniesz dołączam do teamu kelly'sowcówb chciałbym kupic amortyzator do mojego roweru ale taki do 350 zł będe skakał stary rst ma luzy na 3mm prosze o porade :(

Napisano

po pierwsze zacznij uwazac na lekcjach jezyka polskiego.

po drugie to nie jest rower do skakania.

po trzecie za taka kase to tylko duro dostaniesz, ale on zmieni geometie roiweru i jeszcze latwiej bedzie o urwanie glowki ramy.

powodzenia

Napisano

Witam, pragnę zakupic magnusa '05r. bo na '06r. nie mam kasy :) Co sadzicie o tym rowerze, jakies uwagi et cetera :)

P.S. Niedlugo do was dolacze :D

A moze, by tak banner zrobic, zeby umiescic w podpisie, ze jestemy z klubu kelly'sa?

Napisano

Witam wszystkich jakies 3 tygonie temu sam kupilem Kelly'sa Magnusa 2006 jaskrawo zielony sprawuje sie wysmienicie tylko moja dziewczyna narzeka ze za duzo jezdze i za malo czasu z nia jestem hihihihih :)

Napisano

Siemasz PONKII22, tez zamowilem magnusa tylko ze w kolorze bordowo czarnym, bo ten zielony za bardzo oczobitny. Umiesc foty tutaj, chetnie poogladam moje przyszle cudo :)

Napisano

Witam,

oczywiście po zakupie Kelly'sa szukałem wszyskie newsy na jego temat i tak tu trafiłem. Przyłączamy się oczywiście z kolegą. Magnus i Magic to nasze rowerki. Bardzo ciekawe informacje na forum.

Szukamy ciekawych tras w woj. lubuskim ponieważ jeździmy dość czesto a oklice Gorzowa skąd jesteśmy nie mają dla nas tajemnic.

W najbliższym czasie chcemy odwiedzić Borne Sulinowo i okolice.

Pozdrawiam

Napisano

Jak na razie nie mamy fotek z trasy ale po weekendzie oczywiście uzupełnie. W sobotkę robimy traske 100km po lasach to będzie gdzie zrobić. Mamy fajną tapetkę na kom.

Napisano

witam wszystkich. Również jestem szczęśliwym posiadaczem kelly'sa, chociaż ostatnio mój rowerek zaczął się buntować i wydaje niepokojące trzaskające dźwięki ;)

PONKII22: fajny kolor ma ten Magnus :)

Napisano

moj sprzecik ide wali... wpier XT z tylu odmowil posluszenstwa, ale na szczescie go zreanimowalem :) potem skareb przestal trzymac cisnienie....

Napisano

Stałem sie szczesliwym posiadaczem kelly'sa magic z rocznika 05. Ciezkie ma zycie. Pierwszy dzien uwalilem go calego w glinie :), a dzisiaj wracalem ze szkoly w ulewie. Wiec tu pytanie jak czesto konserwujecie naped, bo wydaje mi sie glupia sprawa zeby to robic po kazdej takiej przejazdze w deszczu.

A i jeszcze jedna sprawa czy mial ktos moze juz wczesniej problemy z manetkami deore? jestem posiadaczem takowych w magicu i nie dziala wskaznik biegu tylnej przerzutki... A co do przedniej zdaje mi sie ze dziala odwrotnie. Tj przy najmniejszej zebatce jest przesuniety najbardziej w prawa strone. :(

Napisano

smaruje kiedy slysze, ze trzeba to zrobic ;]

tylna manetke zglos na reklamacje, a z przednia jest wszystko ok :D

a ja musze sie pochwalic, ze moj salamanderek do konca tygodnia zostanie wyposazony w SPD :D

Napisano

A ja czekam na kase od rodzicow, by kask kupic, bo caly stroj mam [bez spd, bo na razie za wczesnie] a kask to uzupelnienie, a przede wszystkim bezpieczenstwo i po tym sie rozpoznaje prawdziwego bikera. Ahhh, sie wyzalilem ;)

Napisano

Wilku89 gratuluje wyboru mam ten sam rowerek tylko wsciekle zielony hehehehehhehe a co do butow to radze kiedys dokupic , sam sie przekonasz jak inaczej sie jezdzi w spd :P

Napisano

Szlak!!!! Magnus ma 14 dni i po 350 km tylna deore została w lesie. Ułamała się na uchwycie przy ramie delej zaplątała się w sszprychy i stop. Jutro odwiedziny w serwisie i zobaczymy!!!! Liczę na wyrozumiałość sprzedawcy a jednocześnie wiem,że pewnie nic nie da się w tym przypadku zrobić i pozostaje wymiana lub naprawa wa własny koszt. Na Alivio zrobiłem ponad 10 tyś i nic. Wymieniałem tylko piastę korbę i 2 razy oponki. Wsiadłem z kolesiem na XC Kelly's on ma 500km przebiegu i łańcuch zerwany na trasie, moje przerzutki zakręcone w szprychy????? Nic pozostaje szybka naprawa i dalej w lasy.

Napisano
:D:) Niestety nie mam sie czym chwalić bo mój MAGNUSIK nadal w serwisie. Ciakawe ile to potrwa?? pewnie ze 2tyg. bo amorek pojechał do producenta a przerzutka będzie do wymiany. Zna może ktoś ceny katalogowe tylnej Deore i Xt jakie są różnice? Na Allegro Deorka jest już za 70 pln. a słuchy mnie dochodzą że katalog koło 200pln. Mogą być takie rozbieżności??
Napisano

Witam :D

Ja również posiadam Kellysa - Salamander 04' Jak na razie oceniam go b. dobrze - jedyne problemy to strzelanie w supporcie (szybko załatwione) i przednia przerzutka (na szczęście wkrótce zmieniam napęd ;])

No i te opony =]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...