kozik666 Napisano 17 Maja 2006 Napisano 17 Maja 2006 ja ruwniesz dołączam do teamu kelly'sowcówb chciałbym kupic amortyzator do mojego roweru ale taki do 350 zł będe skakał stary rst ma luzy na 3mm prosze o porade
bialykom Napisano 17 Maja 2006 Napisano 17 Maja 2006 po pierwsze zacznij uwazac na lekcjach jezyka polskiego. po drugie to nie jest rower do skakania. po trzecie za taka kase to tylko duro dostaniesz, ale on zmieni geometie roiweru i jeszcze latwiej bedzie o urwanie glowki ramy. powodzenia
Wilku89 Napisano 19 Maja 2006 Napisano 19 Maja 2006 Witam, pragnę zakupic magnusa '05r. bo na '06r. nie mam kasy Co sadzicie o tym rowerze, jakies uwagi et cetera P.S. Niedlugo do was dolacze A moze, by tak banner zrobic, zeby umiescic w podpisie, ze jestemy z klubu kelly'sa?
PONKII22 Napisano 25 Maja 2006 Napisano 25 Maja 2006 Witam wszystkich jakies 3 tygonie temu sam kupilem Kelly'sa Magnusa 2006 jaskrawo zielony sprawuje sie wysmienicie tylko moja dziewczyna narzeka ze za duzo jezdze i za malo czasu z nia jestem hihihihih
Wilku89 Napisano 25 Maja 2006 Napisano 25 Maja 2006 Siemasz PONKII22, tez zamowilem magnusa tylko ze w kolorze bordowo czarnym, bo ten zielony za bardzo oczobitny. Umiesc foty tutaj, chetnie poogladam moje przyszle cudo
Danielos Napisano 25 Maja 2006 Napisano 25 Maja 2006 Witam, oczywiście po zakupie Kelly'sa szukałem wszyskie newsy na jego temat i tak tu trafiłem. Przyłączamy się oczywiście z kolegą. Magnus i Magic to nasze rowerki. Bardzo ciekawe informacje na forum. Szukamy ciekawych tras w woj. lubuskim ponieważ jeździmy dość czesto a oklice Gorzowa skąd jesteśmy nie mają dla nas tajemnic. W najbliższym czasie chcemy odwiedzić Borne Sulinowo i okolice. Pozdrawiam
Danielos Napisano 25 Maja 2006 Napisano 25 Maja 2006 Jak na razie nie mamy fotek z trasy ale po weekendzie oczywiście uzupełnie. W sobotkę robimy traske 100km po lasach to będzie gdzie zrobić. Mamy fajną tapetkę na kom.
Wilku89 Napisano 25 Maja 2006 Napisano 25 Maja 2006 Danielos, fotki z trasy moga byc, ale mi chodzi o foty samego bika, wrzuc :twisted:
kozik666 Napisano 26 Maja 2006 Napisano 26 Maja 2006 dajesz odpowieć (nie szybka odpowiedż)i tam sie otwiera i dajesz
dzik86 Napisano 26 Maja 2006 Napisano 26 Maja 2006 lepiej tutaj wrzuc http://imageshack.us/ i podaj do tych zdjec linki
PONKII22 Napisano 27 Maja 2006 Napisano 27 Maja 2006 prosze bardzo oto moj MAGNUS http://img46.imageshack.us/my.php?image=ur...520063272cr.jpg
marius Napisano 27 Maja 2006 Napisano 27 Maja 2006 witam wszystkich. Również jestem szczęśliwym posiadaczem kelly'sa, chociaż ostatnio mój rowerek zaczął się buntować i wydaje niepokojące trzaskające dźwięki PONKII22: fajny kolor ma ten Magnus
pebe.pl Napisano 31 Maja 2006 Napisano 31 Maja 2006 moj sprzecik ide wali... wpier XT z tylu odmowil posluszenstwa, ale na szczescie go zreanimowalem potem skareb przestal trzymac cisnienie....
Deith Napisano 31 Maja 2006 Napisano 31 Maja 2006 Stałem sie szczesliwym posiadaczem kelly'sa magic z rocznika 05. Ciezkie ma zycie. Pierwszy dzien uwalilem go calego w glinie , a dzisiaj wracalem ze szkoly w ulewie. Wiec tu pytanie jak czesto konserwujecie naped, bo wydaje mi sie glupia sprawa zeby to robic po kazdej takiej przejazdze w deszczu. A i jeszcze jedna sprawa czy mial ktos moze juz wczesniej problemy z manetkami deore? jestem posiadaczem takowych w magicu i nie dziala wskaznik biegu tylnej przerzutki... A co do przedniej zdaje mi sie ze dziala odwrotnie. Tj przy najmniejszej zebatce jest przesuniety najbardziej w prawa strone.
bialykom Napisano 31 Maja 2006 Napisano 31 Maja 2006 smaruje kiedy slysze, ze trzeba to zrobic ;] tylna manetke zglos na reklamacje, a z przednia jest wszystko ok a ja musze sie pochwalic, ze moj salamanderek do konca tygodnia zostanie wyposazony w SPD
Wilku89 Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 A ja czekam na kase od rodzicow, by kask kupic, bo caly stroj mam [bez spd, bo na razie za wczesnie] a kask to uzupelnienie, a przede wszystkim bezpieczenstwo i po tym sie rozpoznaje prawdziwego bikera. Ahhh, sie wyzalilem
PONKII22 Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 Wilku89 gratuluje wyboru mam ten sam rowerek tylko wsciekle zielony hehehehehhehe a co do butow to radze kiedys dokupic , sam sie przekonasz jak inaczej sie jezdzi w spd
Danielos Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 Szlak!!!! Magnus ma 14 dni i po 350 km tylna deore została w lesie. Ułamała się na uchwycie przy ramie delej zaplątała się w sszprychy i stop. Jutro odwiedziny w serwisie i zobaczymy!!!! Liczę na wyrozumiałość sprzedawcy a jednocześnie wiem,że pewnie nic nie da się w tym przypadku zrobić i pozostaje wymiana lub naprawa wa własny koszt. Na Alivio zrobiłem ponad 10 tyś i nic. Wymieniałem tylko piastę korbę i 2 razy oponki. Wsiadłem z kolesiem na XC Kelly's on ma 500km przebiegu i łańcuch zerwany na trasie, moje przerzutki zakręcone w szprychy????? Nic pozostaje szybka naprawa i dalej w lasy.
bialykom Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 no to niezly splot wydarzen. ja mam nadzieje, ze paczka z pedalami dzis przyjdzie, bo przeciez nie bede jezdzil w butach bez pedalow ;]
Danielos Napisano 4 Czerwca 2006 Napisano 4 Czerwca 2006 Niestety nie mam sie czym chwalić bo mój MAGNUSIK nadal w serwisie. Ciakawe ile to potrwa?? pewnie ze 2tyg. bo amorek pojechał do producenta a przerzutka będzie do wymiany. Zna może ktoś ceny katalogowe tylnej Deore i Xt jakie są różnice? Na Allegro Deorka jest już za 70 pln. a słuchy mnie dochodzą że katalog koło 200pln. Mogą być takie rozbieżności??
bialykom Napisano 4 Czerwca 2006 Napisano 4 Czerwca 2006 cena katalogowa deore cos kolo 150 PLN, xt nie wiem
Paveu Napisano 4 Czerwca 2006 Napisano 4 Czerwca 2006 Witam Ja również posiadam Kellysa - Salamander 04' Jak na razie oceniam go b. dobrze - jedyne problemy to strzelanie w supporcie (szybko załatwione) i przednia przerzutka (na szczęście wkrótce zmieniam napęd ;]) No i te opony =]
dzik86 Napisano 4 Czerwca 2006 Napisano 4 Czerwca 2006 a ja dzis w swoim salamanderku zlamalem koncowke roga, bedac w bezposrednim kontakcie z dzrzewem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.