Skocz do zawartości

Extreme Kelly's Bicycles Team

maverick_89

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie buty w sumie szpaniaste za 300,- :-) tyle że nie mój rozmiar hehe

Ale mnie denerwuje napęd w moim kelly'sie nie moge za nic alizio z tyłu wyregulować .. :angry: Jak tylko będe miał za dużo kasy to wyminienie sobie cały napęd .. no zostawie alivio z tyłu bo ponoć kozacka. Nie wiem tylko czy shimano czy sramy co do sramów to jestem tak z deka zielony :mrgreen:

No nie moge sie opony doczekać :/ a mówili mi żeby przez interneta nie kupować tylko sie ruszyć do sklepu :)

Napisano

nie buty w sumie szpaniaste za 300,- :-) tyle że nie mój rozmiar hehe

[...] Nie wiem tylko czy shimano czy sramy co do sramów to jestem tak z deka zielony :mrgreen:

Hmmm ja moge z czystym sumieniem polecic SRAMA'a Nie kupilbym juz Shimano, nio chyba ze XT, albo XTR ;P Jednak dla mnie SRAM produkuje lepsze osprzetowanie. Sam mam z tył SRAMA 5.0 i jestem bardzo zadowolony,(system ESP spisuje sie swietnie) jeszcze nigdy mnie nie zawiodla i mam nadzieje ze tak pozostanie :D Kasete i lancuch oraz manetki tez mam tej firmy i dzialaja wysmienicie !! :P

Jestem za SRAM'em !! :P

Pozdrawiam :D

Napisano

Ramka 2005 i nie jest gorna rura okragla... Ty masz jakas kanciasta strasznie... Moja ladniej wyglada :)

Co do hampli...

Gdzies ty tam Tektro widzial...

APSE plus artek... Padaka zupelna :)

Boosterami je nieco na poczatku wzmocnilem, ale w miare zrzucania wagi i nabijania kilometrow przestaly wystarczac, teraz hamuja u mojej zonki w rowerku.

Napisano

Jak kanciasta jak taka sama jak twoja ;) Z tymi namulcami to też sie pomyliłem nierozróżniam marek artek i terkro a hamulcom sie niegdy zbytnio nie przyglądałem- mi działają bez zarzutu :-)

Qrde dzisiaj przyjdzie wkońc u oponka i łańcuch :twisted: rowerek już odpicowany czeka

bike2.jpg

Napisano

Witamy w klubie Kelly's <_<

btw ja jezdze rok na standardowych hamulcach tektro od salamandra 05', lecz chyba w tym roku zdecyduje sie na wymiane na cos lepszego... zastanawiam sie nad avidami albo lx... co byscie radzili?

Napisano

za 50 zloty bedziesz mial pewnosc sprzetu oraz serwis na miejscu. tez wybieralem pomiedzy allegro, a sklepem w moim miescie. roznica wynosila 100 zloty. poszedlem do sklepu i powiedzialem, ze moge ten rower miec stowe taniej i ze jak opuszcza mi 50 PLN to kupie u nich. Na poczatku mowili, ze nie moga tak, bo importer, bo cos tam (zwykle sciemnianie ;] ) ale w koncu zgodzili sie. moja radosc byla jeszcze wieksza, gdy przy odbiorze roweru, okazalo sie, ze upust wyniosl 100 zloty :huh:

Napisano

dokladnie ,

tylko jest jeszcze 1 problem , ja chcem salamenderka srebrnego , a oni maja pomaranczowe :/ ale maja wolno stojace srebrne ramy, ciekawe czy by sie zgodzili na ewentualna zamiane :huh:

jutro bede dzialal mam nadzieje ze cos wskoram

Napisano

zaden problem - chcesz srebrnego to ci sprowadza. u mnie w sklepie nie bylo zadnego kellysa, ale jak ktos chcial to zamawiali. przesylka szla ze 4 dni (kurier ze slowacji).

Napisano

w sumie to prawda, w koncu jest to niby siec sklepow wiec musza sie liczyc z klientem i dbac o swoj wizerunek,

jakby poszli mi na reke ze zjechali by z ceny i srebrnego zalatwili to w nagrode moglbym byc ich stalym klientem :huh:

ps. a z uzytkowaniem roweru nie miales zadnych problemow ? :D

Gość Gość
Napisano

za 50 zloty bedziesz mial pewnosc sprzetu oraz serwis na miejscu. tez wybieralem pomiedzy allegro, a sklepem w moim miescie. roznica wynosila 100 zloty. poszedlem do sklepu i powiedzialem, ze moge ten rower miec stowe taniej i ze jak opuszcza mi 50 PLN to kupie u nich. Na poczatku mowili, ze nie moga tak, bo importer, bo cos tam (zwykle sciemnianie ;] ) ale w koncu zgodzili sie. moja radosc byla jeszcze wieksza, gdy przy odbiorze roweru, okazalo sie, ze upust wyniosl 100 zloty :blush:

ja zalatwilem to inaczej, gdy nie chcieli dac rabatu to powiedzialem , ze zaplace karta [byliby 3% w plecy] jak to uslyszeli dali upust :D

Napisano

no tak jak mowilem ,we wtorek poszedlem do nich , zagadalem i koles powiedzial ze maxymalnie moze znizyc o 100zl <_< no to powiedzialem mu ze do piatku jeszcze sie zastanowie :)

Napisano

Ja przyznam się że kupowałem swojego Scarpe'a latem na allegro. W sklepach były po 1250 a jak na allegro kupilem za 1050 z przesylką. strach troche był, bo obeszliśmy prowizje i kupilem klamki, a przysłali rower, ale skończyło się ok. Ale gdyby różnica wynosiła 50zł to wogóle bym sie nie wahał i wybrał sklep.

Napisano

ale jazda :D

w szczecinie sa dwa oddzialy megasport: coolbike zone :] teraz na allegro zauwazylem ze maja takiego salamandra jak chcem tylko ze pomarancz

zadzwonilem , powiedzieli ze nie ma problemu zeby zamienili na srebrna , i jeszcze bede mial ok. 70 taniej niz w tym sklepie co bylem poprzednio :P

takze witajcie w klubie kellys :P

Napisano

Witam wszystkick posiadaczów "kellysów" Mam KELLYSA OXYGEN 2004.Prejezdzilem na nim już prawie 3500 tyś km i jestem zadowolony z tego bika, wymieniłem pare malych szczegułów, mały lifting !! :P

Fajnie ze istnieje taki klub posiadaczy tej marki :surprised: Życze miłej jazdy !!!

Napisano

no to teraz moge oficjalnie powiedziec ze naleze do Kelly's klubu ;)

za rower ostatecznie dalem 1410zl , niestety wiekszego rabatu nie chcieli mi udzielic :D

mam nadzieje ze szybko sie nie rozsypie :D

Napisano

a mi się w listopadzie udało załatwić dobrą zniżkę. Taniej już chyba było by trudno kupić.

wyrwałem Imagina za 2800 plus gratisy (koszyk do bidonu i takie tam) :D

Fakt, ścigam sie w sklepowej-klubowej koszulce ;)

Napisano

jestem po pierwszej jezdzie i moge powiedziec ze zaiscie sie jezdzi , ale ...

szkoda ze rst dostal jakby minimalnych luzow :/ przy skoku z 3 schodkow :| no nic , nie bede go katowal :) ale oczekiwalem czegos lepszego :P generalnie ladnie chodzi a jeszcze go nie dobilem (przy wadze 85kg)

nie ma porownania z moim starym stalowym vicini :P jakos szybciej sie jezdzi :lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...