salamander Napisano 9 Listopada 2005 Napisano 9 Listopada 2005 moje gratulacje dobry wybór jaki dostałeś licznik?
Chamster Napisano 9 Listopada 2005 Napisano 9 Listopada 2005 Kelly's KCC 09. Wystarczający jak dla mnie w zupełności. Dziś byłem na pierwszej przejazdce, i musze przyznać że jestem zadowolony. Oponki się tylko nietrzymają zbytnio w lesie, ale już je wymieniam, no i przednią przerzutkę trzeba podregulować. ;-)
Chamster Napisano 9 Listopada 2005 Napisano 9 Listopada 2005 Piękny Orange 19,5 cala. Taki bym dla mnie najlepszy, i takiego akurat mieli w sklepie. Ostatnia sztuka :grin:
turim Napisano 10 Listopada 2005 Napisano 10 Listopada 2005 ja na tej ramce składam rowerek dla mojej dziewczyny, ładna ramka:) jednak do XZC ma troche za mały preświt, ale w związku z tym ze to rower dla kobitki powinno być oki:)
salamander Napisano 12 Listopada 2005 Napisano 12 Listopada 2005 no faktycznie, sadzilem ze troszke lzejszy wyjdzie ten komplet...
Freaze Napisano 15 Listopada 2005 Napisano 15 Listopada 2005 No i od wczoraj jestem posiadaczem Kelly'sa Imagine... bryczka jest super jestem zachwycony takim sprzecikiem... a i malowanko robi na mnie wrazenie na zywo... Jedyne co moge powiedzieć wobec lakieru - faktycznie wydaje sie bardzo delikatny oraz przedni hamulec mi piszczy (w sumie ustawiali mi dwa razy w sklepie ale to nic nie dalo) przypuszczam ze musza sie dotrzec klocki. Poza tym tymczasowo kupilem zwykle pedałki... pozdrówka
Paviarotti Napisano 16 Listopada 2005 Napisano 16 Listopada 2005 Fajna fura - nie to co mój Salamander Ile za niego zapłaciłes? podejrzewam, że mało bo już w sklepach już po sezonie i są spore wyprzedaże.
salamander Napisano 16 Listopada 2005 Napisano 16 Listopada 2005 Paviarotti, masz cos do Salamandra :twisted: super bike :wink:
Paviarotti Napisano 16 Listopada 2005 Napisano 16 Listopada 2005 Super super ale w miarę jedzenia apetyt rośnie Chciałbym jakiegoś fulla Kelly'sa albo Sabotage te fury muszą dopiero wymiatac...
salamander Napisano 16 Listopada 2005 Napisano 16 Listopada 2005 no z pewnością, ale mi by hacker wystarczył
Freaze Napisano 16 Listopada 2005 Napisano 16 Listopada 2005 Fajna fura - nie to co mój Salamander Ile za niego zapłaciłes? podejrzewam, że mało bo już w sklepach już po sezonie i są spore wyprzedaże. 2999,- po sezonie i musialem przeszło tydzień czekać na ramkę 21.5 bo mieli maks 19.5 ( w Wawie tez nie bylo, wiec sciagali ze slowacji...) Mam pytanie odnosnie amorka... na goleniach widac taką maź jakby smar, która najprawdopodobniej sie wydostaje ze srodka amorka, po obu stronach jest tak samo ( w powietrznym i olejowym) czy to jest normalne, czy moze to sie zdziera ten teflon co niby jest na goleniach?? pozdrówka
Paviarotti Napisano 17 Listopada 2005 Napisano 17 Listopada 2005 Kurcze świetny ten rowerek - Deore LX, fajny osprzęcik. Z tego co wiem to sztyca KBIX Carbon jest długa (400 mm) to mogłeś wziaść 19,5 - lepiej by się szalało w terenie - moja kobylasta 21,5 troche ogranicza niektóre rzeczy Co do smaru to raczej nie powinno tak być - przetrzyj to co wyszło i zobacz czy bedzie tak dalej. Ale jesli tego smaru jest maulutko to tak powinno byc - muszą być czymś golenie smarowane.
salamander Napisano 17 Listopada 2005 Napisano 17 Listopada 2005 widac taką maź jakby smar, która najprawdopodobniej sie wydostaje ze srodka amorka, po obu stronach jest tak samo ( w powietrznym i olejowym) czy to jest normalne, czy moze to sie zdziera ten teflon co niby jest na goleniach?? Tak, to jest normalna sprawa, ze pozostaje taki osad na goleniach, gdyby tego nie było znaczyłoby to, ze amorek nie jest dobrze nasmarowany. Co jakiś czas warto oczyścić golenie i z powrotem je czyms nasmarować, ale bez przesady, zeby nie osadzało sie na goleniach za duzo kurzu, piach itp. Jja np. smaruje wd40 lub zwyklym Finish Line'm czerwonym i chodzi wtedy bardzo ładnie. Pozdrower
bialykom Napisano 17 Listopada 2005 Napisano 17 Listopada 2005 smar na goleniach to normalna sprawa, nie przejmuj sei tym. [ Dodano: 2005-11-17, 10:43 ] troche sei spoznilem. co do smarowania wd-40 to stanowczo odradzam!
salamander Napisano 17 Listopada 2005 Napisano 17 Listopada 2005 czemu? ja smaruje wlasnie tym smarem i nic nie jest, dobrze sie sprawuje....
bialykom Napisano 17 Listopada 2005 Napisano 17 Listopada 2005 wd 40 ma w sobie skaldniki rozpuszczajace smary.
salamander Napisano 17 Listopada 2005 Napisano 17 Listopada 2005 mi się jakoś jeszcze nie rozpuściły, a amorek chodzi wporzo pzdr
Paviarotti Napisano 17 Listopada 2005 Napisano 17 Listopada 2005 Tzn źle napisałem - jak widać troche smaru to dobrze, ale jak jest go bardzo dużo to juz nie za bardzo.... Co do smarowania to słyszałem że dobre są smary na bazie teflonu czyli ten czerwony Finish Line jak najbardziej - smarowałem nim amorka i było gut.
Selvan82 Napisano 17 Listopada 2005 Napisano 17 Listopada 2005 Imagine, fajny sprzęcik! Niezły upust dostałeś na niego Przyjemnie sie kupuje rowerki na koniec sezonu, tylko potem trzeba unikać sklepów i stron internetowych z nową kolekcją na przyszły rok, żeby czasem czegoś nie żałować Jednak z drugiej strony czy kupując rowerek o 1000zł mniej można czegoś żałować? :twisted: Kiedyś w końcu trzeba kupić swojego "rumaka"
X-(L) Napisano 23 Listopada 2005 Napisano 23 Listopada 2005 wd40 też dobry :] :shock: chyba nie bardzo! wd rozpuszcza smary i zrobi sie w amorze pustynia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.