Skocz do zawartości

[Bidon] Czy ktoś ma taki?

Qamal

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mój Tato taki miał, nie wiem czy taki sam, ale aluminiowy. Sam go parę razy używałem. Był fajny, ale nie mogę go porównać z innymi. :)

Otwór był jak w butelce, nie jak w zwykłych bidonach. :D

Napisano

Jeżeli nie ten, to i tak polecam bidon z aluminium, no chyba że nie przeszkadza ci zapach plastiku w tradycyjnych bidonach. Testowałem wiele bidonów plastikowych i wszystkie bez wyjątku mniej lub więcej waliły plastikiem. Teraz używam aluminiowego BBB i jest ok.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam.Ja używam tylko i wyłącznie bidonów z tworzyw sztucznych.Mają tą zaletę,że łatwo się z nich pije,i kiedy jesteś zmęczony można ścisnąć bidon,co powoduje swobodny łyk.Nie wyobrażam sobie,aby podczas wysiłku w czasie jazdy korzystać z "termosika" który trzeba odkręcać...chyba,że jazda jest faktycznie rekreacyjna i jest czas na postój.Wtedy jak najbardziej:)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja kupiłem za kolosalne 15złociszy bidon Meridy Temperature trzyma jako tako, ale jest bardzo wygodny ze względu na kapturek który otwiera za jednym zamachem "cumelek". Bardzo wygodne podczas jazdy, bo nie zachlapie się, a łatwo go odwożyć. obex://[00:24:04:A9:A1:9F]/Pamiec/Zdj%C4%99cia/Zdj%C4%99cie0224.jpg obex://[00:24:04:A9:A1:9F]/Pamiec/Zdj%C4%99cia/Zdj%C4%99cie0225.jpg

Eee... zdjęcia nie działają :/. i jeszcze 10 min minęło i nie moge edytować :/

Napisano

kupilem ten jednak bidon i z otwarciem nie ma problemu z piciem tez. W srodku jset rurka ktora siega dna wiec nie trzyba go przechylac do gory. Nie wiem jak jest w tych nowszych bidonach bo uzywalem moj stary z tworzywa a tam trzeba takie rozne dziwne pozycje uzywac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...