Cuberider Napisano 9 Stycznia 2010 Napisano 9 Stycznia 2010 Zadzwoń do Eurobike'a i zapytaj o amorka XCMa na 1" czy jest jeszcze dostępny, cena powinna być ok.200 zł
Mod Team Puklus Napisano 10 Stycznia 2010 Mod Team Napisano 10 Stycznia 2010 Amorek juz został zakupiony tylko czekać opinii.
viechooo Napisano 12 Stycznia 2010 Autor Napisano 12 Stycznia 2010 A no właśnie, zakupiłem Spinnera Grind 0S2, jak przyjdzie to założę zrobię zdjęcia i co nieco napiszę. Zastanawiam się tylko czy od razu go zalać czy nie.
Nest Napisano 17 Stycznia 2010 Napisano 17 Stycznia 2010 Witam... Do mojego youngtimera z którym jestem bardzo związany, chciałbym wtyknąć jakiś amortyzator do 400zł (no może 500) ...ważę 67kg ...dodam że nie jestem jakoś ortodoksyjnie wczuty, ale rowerem brykam po lesie i ścieżkach już od parunastu lat i trochę mam już dość tej twardej przedniej zawiechy. Proszę o jakieś wskazówki tudzież porady jaki amortyzator wybrać Czy w ogóle można adaptować do takiego starego roweru jak mój obecne na rynku amortyzatory? ..bo jest to Giant Iguana z 1994r. z góry dziękuję za odpowiedzi
Schwefel Napisano 17 Stycznia 2010 Napisano 17 Stycznia 2010 Temat połączyłem z już istniejącym. Jak przeczytasz te 4 strony to będziesz wiedział na czym stoisz.
Nest Napisano 17 Stycznia 2010 Napisano 17 Stycznia 2010 Temat połączyłem z już istniejącym. Jak przeczytasz te 4 strony to będziesz wiedział na czym stoisz. ..no niewiem ..te 4 strony to jakaś kłótnia i dywagacje na temat jakiś amortyzatorów za 99zł ...człowieniu co by się stało jakbym dostał odp. na zadane pytanie? ...fora chyba są dla odpowiedzi, a nie do ich szczegółowej egzegezy.
Schwefel Napisano 17 Stycznia 2010 Napisano 17 Stycznia 2010 Nie dostaniesz odpowiedzi na to pytanie bo takiego amortyzatora nie ma, a specjalnie dla ciebie nie będziemy dublować tematów. Albo zmień ramę albo kup to co polecają w tym temacie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.