arroyo Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Lakier kupisz w sklepach motoryzacyjnych, cenowo w okolicy 10pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czyzu6491 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 jestem ciekaw jak sie sprawuja tarcze? raczej nie wyglądają aby miały powalać siłą hamowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomoTonyHalik Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Hamować pewnie hamują, gorzej ze zużyciem klocków hamulcowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adish Napisano 21 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Dzieki Arroyo, bedę szukać Tarcze? Większych problemów nie mam, żeby rower zatrzymać a swoje ważę A "zjadanie" klocków określiłbym jako w normie. Nie sa może jakoś strasznie oszczędne, ale też nie w drugą stronę. Miałem kiedyś tutaj tarcze RT-62 jak dobrze pamietam i było podobnie. W kilometrach nie odpowiem, bo raz, że nie wiem. A dwa, to zależy także od warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Ładnie odchudzony Krossik. Ja mam A8 z rocznik 2008, ale póki co przez 2 lata od kupna wymieniałem w nim tylko mostek, który się złamał, pedały na SPD i przerzutkę z przodu mi w sklepie jeszcze wymienili na XT. Reszta katalogowe części, chociaż trochę ma już zjeżdżone po terenie i asfalcie więc niedługo pewnie trzeba będzie wymienić coś więcej to może się odchudzi też trochę. Tak czy siak, temat do obserwowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adish Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam, Szykują się niestety zmiany. Padła mi tylna piasta, czyli to czego się obawiałem. I nie chodzi o łożyska. W sumie już dawno się to stało, ale teraz już nie da się jeździć za bardzo. Poluje na coś w miarę taniego i porządnego - w głowie mam dt370. W związku z tym wymienione będą też szprychy i nyple. Pewnie jednak zawita to samo, czyli sapim race, albo d-light, zobaczymy. Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez Adish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adish Napisano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2013 No i przyszły zmiany. Równo +120g niestety. Z drugiej strony spodziewałem się większego przybrania na masie... Wheel Rear: (Koło tylne) 1100Hub: (Piasta) DT 370Rim: (Obręcz) Remerx FastdiscSpokes: (Szprychy) Mach1 2.0-1.8-2.0Nipples: (Nyple) Mosiężne czarneRim tape: (Opaska) Taśma izo Total: 10856g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi