marioktm Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witam serdecznie. Abyśmy wiedzieli o czym mówimy odsyłam do: http://www.carolina.pl/article.php?id=116 Wizyta u lekarza i diagnoza:przeciążenie więzadła rzepki ("kolano skoczka"). Leczenie (rehabilitacja):jontoforeza,krioterapia. Zabiegi zaczynam od 04.01. Dolegliwości zaczęły się pod koniec października. A więc klasyczny czas dla przeciążeń,końcówka sezonu. Czy mieliście do czynienia z tą kontuzją? Jak przebiegało leczenie? Jak długo trzeba się zmagać z tą dolegliwością? Mariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Pomóc Ci może nie pomogę, ale mam pytanie. Jak i czym jeździsz? Skaczesz czy normalna jazda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioktm Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Pomóc Ci może nie pomogę, ale mam pytanie. Jak i czym jeździsz? Skaczesz czy normalna jazda? Jeżdżę maratony,xc. W sezonie 8-tys.km. Rower: szosa i góral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldem Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Znajomy mial podobny problem, pamietam ze to byla skomplikowana sprawa, leczyl się w centrum rehabilitacji funkcjonalnej w gdansku, troche to trwalo, ale w tym sezonie już wsiedliśmy na rower! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Z ciekawosci jestes typem ktory kreci szybko czy raczej zwolenikiem wyciskania i niskiej kadencji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.