marioktm Napisano 29 Grudnia 2009 Napisano 29 Grudnia 2009 Witam serdecznie. Abyśmy wiedzieli o czym mówimy odsyłam do: http://www.carolina.pl/article.php?id=116 Wizyta u lekarza i diagnoza:przeciążenie więzadła rzepki ("kolano skoczka"). Leczenie (rehabilitacja):jontoforeza,krioterapia. Zabiegi zaczynam od 04.01. Dolegliwości zaczęły się pod koniec października. A więc klasyczny czas dla przeciążeń,końcówka sezonu. Czy mieliście do czynienia z tą kontuzją? Jak przebiegało leczenie? Jak długo trzeba się zmagać z tą dolegliwością? Mariusz.
Crazyk Napisano 29 Grudnia 2009 Napisano 29 Grudnia 2009 Pomóc Ci może nie pomogę, ale mam pytanie. Jak i czym jeździsz? Skaczesz czy normalna jazda?
marioktm Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Napisano 29 Grudnia 2009 Pomóc Ci może nie pomogę, ale mam pytanie. Jak i czym jeździsz? Skaczesz czy normalna jazda? Jeżdżę maratony,xc. W sezonie 8-tys.km. Rower: szosa i góral.
Waldem Napisano 31 Marca 2011 Napisano 31 Marca 2011 Znajomy mial podobny problem, pamietam ze to byla skomplikowana sprawa, leczyl się w centrum rehabilitacji funkcjonalnej w gdansku, troche to trwalo, ale w tym sezonie już wsiedliśmy na rower!
Pulse Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 Z ciekawosci jestes typem ktory kreci szybko czy raczej zwolenikiem wyciskania i niskiej kadencji?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.