kllnTToOn Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Żeby były wytrzymałe te kółka. Rocky się boi obręczy poniżej 400g A arch jest wg mnie bardzo wytrzymały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Jak rockrider wazy 90-100kg to rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 (edytowane) Żeby były wytrzymałe te kółka. Rocky się boi obręczy poniżej 400g A arch jest wg mnie bardzo wytrzymały Co Ty wygadujesz że się boję? Posty nabijasz? A ważę około 60kg Może się kiedyś zdecyduję na składane koła. Edytowane 2 Stycznia 2010 przez rockrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 (edytowane) a może takie koła jak Reynolds MTN T http://www.reynoldscycling.com/index.php?p_resource=items_accessories_item&p_itm_pk=73 to są dopiero super koła Edytowane 2 Stycznia 2010 przez DAMIAN24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 I znowu się zaczyna z postami... Rocky waży w granicach 60-65kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Ja juz myslalem ze kllnTToOn jest twoim agentem... dobra ja juz sie zamykam bo jeszcze mnie posadza o nabijanie postow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 a może takie koła jak Reynolds MTN T http://www.reynoldscycling.com/index.php?p_resource=items_accessories_item&p_itm_pk=73 to są dopiero super koła Hmmmm... 1415chris spokojnie, spokojnie o nic Cię nie posądzę A Klinton zawsze swoje...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 hmmmm... ? rozmyślasz czy raczej cię nie interesują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Pewnie ze rozmyślam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 (edytowane) Jak dla mnie to Fulcrum Red Metal 1 Ale nie ma co pisac o kolach tylko wymieniac inne części. Edytowane 2 Stycznia 2010 przez Wojtekmtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Nie, nie jestem jego agentem xd Czyli SLR to syf tak ? Fulcrumy wyglądałyby najładniej ze wszystkich opcji Może jednak pokusisz się na złożenie kół... będzie taniej, sztywniej, i lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Klinton daj se już spokój z tymi kołami. na razie Mateusz ma inne wydatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 W grę wchodzą SLR, Red Metal 1 lub Reynolds Ale koła pozostawmy w spokoju na kolejny sezon Rzeczami które wymienię jako pierwsze będą opony i hamulce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Rower poskładałem już do kupy cały, tylko jeszcze czekam na ta sztyce(środa, czwartek ma byc). Pancerze po skracałem i kilka gram w dół Teraz waży:11397g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 no ładnie ładnie a do jakiej wagi zamierzasz zejść ostatecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 wypowiem się za niego.... około 10kg> Chociaż to tylko plany może być mniej jak i więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 (edytowane) "Waga się nie liczy, tylko moc w nogach" - Rockrider, przypominasz sobie kto to pisał kiedyś oburzony ? A tu kilka gram na pancerzach ? - nie poznaję kolegi. Dziękuje, dobranoc ;D Edytowane 5 Stycznia 2010 przez Wax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 (edytowane) xd H@H@H@H@H@ wkręciło Goo W sumie to przeze mnie Edytowane 5 Stycznia 2010 przez kllnTToOn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 (edytowane) no ładnie ładnie a do jakiej wagi zamierzasz zejść ostatecznie? Zobaczymy jak się uda, ale do tego 10kg bym chciał, a może mniej wypowiem się za niego.... około 10kg> Chociaż to tylko plany może być mniej jak i więcej Kolego Klinton ja jeszcze potrafię się sam wypowiadac, wiec nie musisz pisac za mnie - Adwokata nie potrzebuję! "Waga się nie liczy, tylko moc w nogach" - Rockrider, przypominasz sobie kto to pisał kiedyś oburzony ? A tu kilka gram na pancerzach ? - nie poznaję kolegi. Dziękuje, dobranoc ;D Tak przypominam, pewnie. Ale taka jest prawda, bo jeśli się nie ma w nogach to waga nie pomoże A z wagi schodzę ponieważ postanowiłem zrobic coś lżejszego, aby nie tłuc się klockiem A i również zaraziłem się togo od kilku osób... Tak, kilka gram na pancerzach, ale to nie celowo tylko tak musiałem zrobic, bo w tej ramie one nie były potrzebne, ponieważ tu jest ciąg dolny. Dziękuję, dobranoc Edytowane 5 Stycznia 2010 przez rockrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ładny, podoba mi się Teraz to dopiero będziesz odchodził;] BM w przyszłym roku jeździsz czy na XC się przerzucasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Ładny, podoba mi się Teraz to dopiero będziesz odchodził;] BM w przyszłym roku jeździsz czy na XC się przerzucasz? Teraz to już na XC, ale jak nie będzie wyścigu to pojadę na maraton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5Zeta Napisano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Kiedy rower będzie skonczony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Kiedy rower będzie skonczony?? Jeśli chodzi o grubsze zmiany to jeszcze trochę czasu upłynie, a jeśli chodzi o zakończenie żeby jeździc teraz to czekam dalej na sztycę Tak długo to trwa, ponieważ z informacji z których się dowiedziałem w sklepie powodów opóźnienia jest kilka, min: -inwentaryzacje(dawno są już chyba ukończone) -atak zimy -duża ilośc zamówień Wszystko mogę zrozumiec, ale bez przesady - jutro będę się dowiadywał co dalej z tą rurką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Dla mnie to dziwne zakupy robisz. 190 gramowego Srama na przód ? Toż tu bez problemu można było 60 g lub 40 urwać na rzecz XTR nawet używanego. Dalej . . . WCS ? Tu też dało się lżej, w podobnej, albo delikatnie droższej cenie. Wybór sztyc na 31,6 przeogromny jest . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Dlaczego dziwne, każdy kupuje to mu się podoba Fakt, na przednim Sramie można by jeszcze urwac kilka gramów no ale to może kiedyś...(stara Shimanowska ważyła 148gram, lecz nie ta średnica) A co do sztycy to WCS mi się upodobał mogło byc lżej - wiem, np. KCNC itp. ale sztyce tego typu są "set back" i skróciło by mi to pozycję, którą po wymianie ramy mam już i tak skróconą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi