rockrider Napisano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Panowie pancerze mam tylko przy kierownicy i ok.10cm z tyłu przy przerzutce - jest tego mało i dlatego jest lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Tu jest prowadzenie linek dołem, może mniej pancerza potrzeba? To chyba jedyne wytłumaczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Są fotki które obiecałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Fajniutka maszynka, no i super się prezentuje... powiem ci że widziałbym go jeszcze z białym SLR-em na sztycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Może i biały SRL ładnie by tu wyglądał, ale nie przepadam za siodełkami tego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 21 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam Do roweru doszło kilka nowych rzeczy, a mianowicie: -nowy łańcuch XTR -nowa kaseta XT -opony Race Kingi(wpadły mi w ręce prawie darmo) -tarcze Ashima Airotor 160mm Rozpiskę wrzucę w wolnej chwili. Aktualna waga:10905g W rowerze na tą chwilę są też zamontowane rogi Boplighta, nie licze ich do projektu, ponieważ będą zakładane na poszczególne wyścigi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Opony zwijane? Wrzuć aktualne zdjęcie roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Zdjęcie zrobię w wolnej chwili i wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 (edytowane) Tak wygląda na dzień dzisiejszy Edytowane 26 Kwietnia 2010 przez rockrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Czemu nie podetniesz rury, bo widzę że masz ringów nawrzucane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Czemu nie podetniesz rury, bo widzę że masz ringów nawrzucane... Bo potem ludzie nie chcą kupować amortyzatorów które mają rurę krótką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Rafał jest dokładnie tak jak pisze Wax - z krótką rurą jest ciężko sprzedać. Opony - napiszę coś więcej o nich w tygodniu, bo teraz miałem jeszcze Explorery na wyścig i na Race Kingach nie zdążyłem się najeździć. Są trochę balonowate i rower wygląda na żywo jak 29er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Ja miałem Rebę która miała rurę 16,9cm. Facet kupił, po czym się potem dowiedziałem od ludzi, że okazała się za krótka (mimo że zarzekał się, że będzie pasowała). Musiał ponownie ją wystawić na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszmtb Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 ja u siebie tez mam 2x10mm 1x5mm co daje nam 2,5 cm dłuższa rurę sterowa:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Dzięki za info, jak zwykle powiem: fajna maszynka:) Już widzę że moja geometria:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 jak odczucia po zmianie opon? Dziś miałem pierwszą okazję przetestować oponki. Powiem tak, nie oszczędzałem siebie i Race Kingów także przeżyły piekło Jeździłem w lesie po trasie XC, na podjazdach stromych i mniej stromych trzyma bardzo dobrze, zjazdy - trzymanie jest również dobre(jeden zjazd po liściach ok.80 metrów długości i trzymały elegancko), na zakrętach nie ucieka, korzenie przejeżdża bez ślizgania się na nich. Ogólnie jestem zadowolony Nie wiem jeszcze tylko jak w mokrych warunkach, ale najprawdopodobniej będzie się zapychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Mała zmiana w rowerze. Od sponsora klubowego dostałem opony WTB WxiWolf 1.95. Aktualna waga to: 10771g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucios92 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Jak zawsze lśniący rower ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Do roweru doszły nowe gripy Bontrager X-Lite oraz nowy koszyk na bidon Specialized Rip Cage MTB. Aktualna waga to: 10750,5g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 (edytowane) A nie mógł Ci sponsor RoRo kupić? Coś za czysty ten rower jest Podejrzana sprawa Edytowane 16 Sierpnia 2010 przez Artro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 No niestety nie mógł, bo sponsorem jest firma WTB, a nie Schwalbe. Rower zawsze jest czysty - po każdej jeździe go pucuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszmtb Napisano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 chyba jak każdy haha:) tylko ze ja nie jeżdżę moim na co dzień tylko na zawodach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szklarz00 Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Witam Widzę że jesteś użytkownikiem tarcz Ashima Airotor jak się spisują te tarcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 8 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Zacny rower, jakoś nigdy obojętnie nie moge przejść obok corrateca. Szkoda że ich tak mało się na co dzień widuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi