goldbloom Napisano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Chyba miałeś na myśli, że wydłużyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Na przod przerzutce mozesz urwac i 100g DA 770 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 (edytowane) Chyba miałeś na myśli, że wydłużyło. Nie, KCNC skróciłoby, bo jarzemko w tej sztycy jest na rurce, a w WCS`ie jest wychylone do tyłu. PS: Przypomnę że po wymianie ramy pozycja mi się i tak skróciła! Edytowane 17 Stycznia 2010 przez rockrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 To znaczy, że WCS ma set back , a KCNC nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 (edytowane) Kurcze, może źle tłumacze/nazywam. Napisałem wyżej że w WCS jarzemko jest wychylone do tyłu, KCNC ma jarzemko na rurce - o to mi się rozchodzi Jeśli coś pomieszałem sorry Edytowane 17 Stycznia 2010 przez rockrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 (edytowane) Wybór sztyc na 31,6 przeogromny jest . . . mati199 Chyba 27,2. A między sztycą KCNC a WCS jest dosyć spora różnica cenowa. Za te pieniądze można zawsze kupić coś innego i zejść z wagi. Edytowane 17 Stycznia 2010 przez Wojtekmtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 W każdym razie, "set back" to właśnie przesunięcie jarzemka sztycy do tyłu względem rurki wchodzącej w ramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 W każdym razie, "set back" to właśnie przesunięcie jarzemka sztycy do tyłu względem rurki wchodzącej w ramę. W takim razie ja namieszałem - sorry, moja wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 mati199 Chyba 27,2. No to sorry, ale i tak jeden pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Hehe...właśnie był u mnie ksiądz po kolędzie i Corratec został poświęcony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 no a ile kosztuje wyświęcenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5Zeta Napisano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 no a ile kosztuje wyświęcenie? Co łaska, ale dają od 50 Zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Plus co niedzielę na tacę...haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 A jaki ksiądz Ci poświęcił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 A jaki ksiądz Ci poświęcił? To chyba nie ma nic wspólnego z rowerem? Macie komunikatory, pogadajcie, a nie spamujecie w temacie o rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Nie grzesz synu ! Hhaha.!~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Panowie skończcie z tym księdzem, to nie są gorzkie żale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolli Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Racja, poza tym na Gożkie Żale to jeszcze za wczesnie, ale od 17go lutego mozna zacząć śmiało śpiewać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 30 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 (edytowane) Dziś miałem okazje pierwszy raz przetestowac nowy sprzęt - poniżej relacje Jak wsiadłem to poczułem jak w mercedesie hehe, rama jak na pierwszy raz zdaje się bardzo sztywna, pozycję mam w sam raz także jestem w 100% zadowolony Jedynie muszę Rebe dopompowac bo jest za miękka i tyle...pozostaje czekac na pierwsze starty Edytowane 30 Stycznia 2010 przez rockrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 8 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Tak wstępnie to się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 8 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Nie no, wyszedl bardzo ladny rowerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 8 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 (edytowane) Wygląda strasznie fajnie:) A dałeś sie księdzu garnąć? Edytowane 8 Lutego 2010 przez Mendoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyasg Napisano 8 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Kozackie ścigadło! A do tego z tą ramą ma spory potencjał do odchudzania P.S. Naprawdę masz 175cm wzrostu?? Ten bajk to spora kobyła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 8 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 (edytowane) Dzięki za miłe słowa! Wygląda strasznie fajnie:) A dałeś sie księdzu garnąć? No niestety nie miał okazji pośmigac Kozackie ścigadło! A do tego z tą ramą ma spory potencjał do odchudzania P.S. Naprawdę masz 175cm wzrostu?? Ten bajk to spora kobyła! Tak, na 100% 175cm. Kobyła? Dlaczego, według mnie nie wygląda tak wielko. Edytowane 8 Lutego 2010 przez rockrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyasg Napisano 8 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 W takim razie pewnie masz długie nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi