kie3bas Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witam! Mam problem związany z suportem - Truvativ Howitzer XR. Teoretycznie jest on przystosowany do muf o rozmiarach 68/68e/73/73e. Mam ramę Leader Fox Cocaine (68 mm ma mufa). Jednakże wydaje mi się, że suport jest nieco za długi. Korba (Truvativ Hussefelt) nie jest styczna z suportem, jak teoretycznie powinna być. Czy jerst możliwe, że dostałem za długą oś, czy można po prostu podłożyć więcej podkładek, nakrętek? Z góry dziękuję za odpoiedzi...;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 A założyłeś podkładki przed wkręceniem? Pod prawą i lewą miską powinno być po 1 podkładce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kie3bas Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Założyłem obie, jak mówisz...;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Sry, ale według tego powinno być w jak HT2, czyli 1 podkładka po lewej i 2 po prawej. No i oczywiście jeżeli to XR, bo pozostałe modele Howitzera mają kosmiczne długości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kie3bas Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No tak myślałem, że brakuje przynajmniej jednej podkładki... można je po prostu dokupić, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.