Zwirek Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Hej! Mam pytanie: słyszeliście kiedykolwiek o takiej "marce" rowerów jak krapf? W moje posiadanie dobre kilka lat temu wpadło jedno takie cacko, ale nigdzie nie mogę się niczego o nim konkretnego dowiedzieć. Google praktycznie milczą, jedyne co to znalazłem stronkę po niemiecku: http://www.krapfradsport.ch/ ale z tego co widzę, teraz już nie sygnują rowerów swoim logo.. Wogóle co sądzicie o tym rowerze, na ile byście go wycenili?(Pytanie z czystej ciekawości raczej nie przymierzam się do sprzedaży, prędzej użyję go jako bazy pod OK) Ramka 54cm na rurkach columbus(chyba Aelle, ale naklejka jest tak zdarta, że ciężko o pewność) łączonych mufami manetki sh 600, tylna przerzutka shimano 600 sis(1986 - 1988), korba Shimano FC-A300(1990 - 1999)Group:Exage 300EX, przednia przerzutka to będzie chyba Shimano FD-6207, 600EX, klamki Shimano BL-1055, 105SC(1990 - Late 1990's), hamulce Shimano BR-6208 600EX(Late 1980's), obręcz przód Mavic MA2 (Early 1970's), obręcz tył Vuelta Stylus(zmieniona już przeze mnie) mostek 3ttt z napiem Fredi Hager(ktoś wie kto to?) kierownica Mavic, ale nie ma dokładnego oznaczenia Jak widać części już w większości o zacnym wieku :-P Napiszczie jakąś opinię, albo może jakieś dodatkowe info.. ;-) Pozdrower! A tak rower wyglądał jak go wyjąłem po 2 latach stania w piwnicy, szkoda że póki co świeższego zdjęcia nie mam, ale może podepnę za 2 dni: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Ten krapf to jakaś nieznana marka, na ale masz rury columbusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.