Skocz do zawartości

[Blad #20312 - Brak Uprawnień] Po kliknięciu "Oznacz forum jako przeczytane"

Rzadzu

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegoś czasu (2-3 miesiące - wydaję mi się, że od zmiany layoutu) po kliknięciu na "Oznacz forum jako przeczytane" pojawia mi się ten błąd: "[#20312] Nie posiadasz uprawnień do korzystania z tej funkcji. Jeśli nie jesteś zalogowany, możesz użyć poniższego formularza." Z formularza skorzystałem - odpowiedzi nie dostałem. Najśmieszniejsze jest to, że gdy ten błąd się pojawi i kliknę raz jeszcze na "Oznacz forum jako przeczytane" - zadziała. Błąd ten nie pojawia się za każdym razem - nie mam pojęcia od czego to zależy. Korzystam z FF w wersji 3.5.6, Win XP Pro SP3 ze wszystkimi łatami. Co więcej - na Ubuntu błąd chyba nie występuje (na pewno znacznie rzadziej niż na XP). Jakiś pomysł jak to rozwiązać?

Nie rozumiemy się chyba. Rozwiązanie z odświeżaniem jest krótkotrwałe (tak samo jak uwzględnione w moim pierwszym poście ponowne kliknięcie na "Oznacz forum jako przeczytane") - błąd będzie się dalej pojawiał co jakiś czas.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...