Rzadzu Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Od jakiegoś czasu (2-3 miesiące - wydaję mi się, że od zmiany layoutu) po kliknięciu na "Oznacz forum jako przeczytane" pojawia mi się ten błąd: "[#20312] Nie posiadasz uprawnień do korzystania z tej funkcji. Jeśli nie jesteś zalogowany, możesz użyć poniższego formularza." Z formularza skorzystałem - odpowiedzi nie dostałem. Najśmieszniejsze jest to, że gdy ten błąd się pojawi i kliknę raz jeszcze na "Oznacz forum jako przeczytane" - zadziała. Błąd ten nie pojawia się za każdym razem - nie mam pojęcia od czego to zależy. Korzystam z FF w wersji 3.5.6, Win XP Pro SP3 ze wszystkimi łatami. Co więcej - na Ubuntu błąd chyba nie występuje (na pewno znacznie rzadziej niż na XP). Jakiś pomysł jak to rozwiązać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 29 Grudnia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 odśwież, lub wstecz i odśwież i jeszcze raz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzadzu Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Jak "oznaczyć forum jako przeczytane" to wiem. Pytanie: dlaczego pojawia się ten błąd i jak się go pozbyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 29 Grudnia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 no to ci napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzadzu Napisano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Nie rozumiemy się chyba. Rozwiązanie z odświeżaniem jest krótkotrwałe (tak samo jak uwzględnione w moim pierwszym poście ponowne kliknięcie na "Oznacz forum jako przeczytane") - błąd będzie się dalej pojawiał co jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 30 Grudnia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 no ale skoro rozwiązanie działa, a problem pojawia się u Ciebie tylko, także problem można uznać za rozwiązany. Jakby to było masowo, wtedy można by się zastanowić nad błędem skryptu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Mi też się czasami tak zdarza. Jak klikam "=1"]Wyświetl nową zawartość" i pokazuje mi posty, i kliknę "Oznacz forum jako przeczytane" to jest OK. Jak na przykład dam kilka stron "nowej zawartosci" to już się pojawia ten problem. Fakt, faktem, mi to specjalnie nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Mnie sie wyswietla non stop blad #20310 podczas pisania postow, a druga sprawa to taka ze nie moge jakos edytowac swoich postow, od dzisiaj. Co jest grane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 1 Lutego 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 przeczyść ciastka, wyloguj i zaloguj się ponownie, lub wróć i odśwież. Jest wyżej napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.