TocaS Napisano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Wiem, że nie każdy będzie w stanie przyjechać bo jak wiadomo będzie to pierwszy dzień nowego roku zaraz po Sylvestra Nie mnie jednak zapraszam Więcej informacji na stronie kurek-rowery.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nota Napisano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Pan Grobelnym był na tej imprezie i życzył nam więcej ścieżek rowerowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Gosc ma poczucie humoru, to trzeba mu oddac, wyszedl dobry zart prima aprilisowy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1986 Napisano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Wielce żałuje, że nie mogłem tam być.... a ludzie ogólnie go wyśmiali czy nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Jeszcze trochę i przywitamy 2011 rok, co wiąże się z kolejnym tj. piętnastym noworocznym spotkaniu cyklistów i miłośników dwóch kółek na poznańskim jeziorem Rusałka; start godzina 13. Na stronie kurek-rowery można również przeczytać, o tym, że przygotowano upominki, które będą losowane wśród tych, którzy zjawią się nad Rusałką na rowerach i objadą jezioro dookoła. Zapraszam wszystkich i postaram się również być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 29 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Mam nadzieję że grzane co nieco u p.Halinki jak zwykle będzie (może być z sokiem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Niestety ale o 13 przewracałem się na drugi bok. Za długo siedziałem, ale potem pokręciłem i tak swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.