TocaS Napisano 28 Grudnia 2009 Napisano 28 Grudnia 2009 Wiem, że nie każdy będzie w stanie przyjechać bo jak wiadomo będzie to pierwszy dzień nowego roku zaraz po Sylvestra Nie mnie jednak zapraszam Więcej informacji na stronie kurek-rowery.pl
nota Napisano 1 Stycznia 2010 Napisano 1 Stycznia 2010 Pan Grobelnym był na tej imprezie i życzył nam więcej ścieżek rowerowych.
RafalB Napisano 3 Stycznia 2010 Napisano 3 Stycznia 2010 Gosc ma poczucie humoru, to trzeba mu oddac, wyszedl dobry zart prima aprilisowy ;D
maciej1986 Napisano 3 Stycznia 2010 Napisano 3 Stycznia 2010 Wielce żałuje, że nie mogłem tam być.... a ludzie ogólnie go wyśmiali czy nie??
TocaS Napisano 28 Grudnia 2010 Autor Napisano 28 Grudnia 2010 Jeszcze trochę i przywitamy 2011 rok, co wiąże się z kolejnym tj. piętnastym noworocznym spotkaniu cyklistów i miłośników dwóch kółek na poznańskim jeziorem Rusałka; start godzina 13. Na stronie kurek-rowery można również przeczytać, o tym, że przygotowano upominki, które będą losowane wśród tych, którzy zjawią się nad Rusałką na rowerach i objadą jezioro dookoła. Zapraszam wszystkich i postaram się również być.
Mod Team michuuu Napisano 29 Grudnia 2010 Mod Team Napisano 29 Grudnia 2010 Mam nadzieję że grzane co nieco u p.Halinki jak zwykle będzie (może być z sokiem).
TocaS Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Napisano 1 Stycznia 2011 Niestety ale o 13 przewracałem się na drugi bok. Za długo siedziałem, ale potem pokręciłem i tak swoje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.