Skocz do zawartości

[film] Pasmo Góry Królewskiej - okolice Krosna

sheva87

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Sorry ze tak późno pisze :) ale tak jakoś wyszło.... :P

@Lukasz71 .... no bo, jak każdy z nas od czegoś czegoś zaczynał tak tutaj dopiero proces uświadamiania mojego znajomego, że kask jest ważny itp. dopiero był w zarodku... nie każdy od razu się przekonał, że to jest tak istotny element podczas jazdy... no ale mam nadzieje że w końcu da się na skorupę namówić :wub:

@robercik1904 ... nie mogę się z Tobą nie zgodzić, szkoda tylko, że nie było okazji żeby więcej tych scen pokręcić, bo i aparat nie za dobry, a karta pamięci mała... Jednak może coś w tym roku się uda. :) Tereny są naprawdę super do jazdy, dużo ciekawych miejsc do jazdy, ładne widoczki itp. :P Takie małe Bieszczady :D

Szkoda tylko, że filmik nie oddaje dynamiki jazdy w niektórych miejscach i trudności podłoża, ale jak na pierwszy mój twór nie wyszedł źle a to co maiło być pokazane, czyli okolica jest dobrze widoczne :)

@mik555, muszę poszukać jakąś mapę to zaznaczę, ale jest to głównie szlak niebieski od zamku odrzykońskiego w stronę Rzepnika, jeżeli jakaś mapą dysponujesz :)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...