sheva87 Napisano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Takie tam bujanie po lesie na Pogórzu Strzyżowsko-Dynowskim w okolicach miasta Krosna moze komus sie spodoba. http://www.youtube.c...h?v=j0-Db_cRJOw Ogladac w HQ, najlepiej nie rozciagajac okna PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz71 Napisano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Czemu jeden jeździec bez kasku ? Zdrowie mu niemiłe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercik1904 Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 No tereny macie eleganckie Gdyby ja takie miał , ale niestety Mazowsze jest płaskie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mik555 Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Witam! sheva87 mam pytanie masz może zaznaczoną ta trasę z filmiku na jakiejś mapie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iknowwho Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Zapraszam do 3City Szlaki zadziwiająco przypominają Trójmiejskie lasy. Może zamiast "otoczaków" ciut więcej korzeni wystaje. Fajny filmik, aż się chce wskoczyć na rower Pozdrowienia znad morza!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sheva87 Napisano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Sorry ze tak późno pisze ale tak jakoś wyszło.... @Lukasz71 .... no bo, jak każdy z nas od czegoś czegoś zaczynał tak tutaj dopiero proces uświadamiania mojego znajomego, że kask jest ważny itp. dopiero był w zarodku... nie każdy od razu się przekonał, że to jest tak istotny element podczas jazdy... no ale mam nadzieje że w końcu da się na skorupę namówić @robercik1904 ... nie mogę się z Tobą nie zgodzić, szkoda tylko, że nie było okazji żeby więcej tych scen pokręcić, bo i aparat nie za dobry, a karta pamięci mała... Jednak może coś w tym roku się uda. Tereny są naprawdę super do jazdy, dużo ciekawych miejsc do jazdy, ładne widoczki itp. Takie małe Bieszczady Szkoda tylko, że filmik nie oddaje dynamiki jazdy w niektórych miejscach i trudności podłoża, ale jak na pierwszy mój twór nie wyszedł źle a to co maiło być pokazane, czyli okolica jest dobrze widoczne @mik555, muszę poszukać jakąś mapę to zaznaczę, ale jest to głównie szlak niebieski od zamku odrzykońskiego w stronę Rzepnika, jeżeli jakaś mapą dysponujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaler Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Filmik juz nieaktualny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.