Shelbyboy Napisano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Właśnie udało mi się kupić topowe manetki xt 3x8 tylko nie mają popychaczy. Czy to przeszkadza w pracy manetek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A co rozumiesz pod pojeciem popychacze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shelbyboy Napisano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Są to części z białego tworzywa, wyglądem przypominają pełną, bez otworu, śrubę z bolcem na obwodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spons92 Napisano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Wybacz, ale Twoje wyjaśnienia nic nie daje, przynajmniej mi. Napisz jakiego rodzaju, jakiej firmy, jakiego modelu są te manetki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 To akurat napisał, zwłaszcza, że manetki 3x8 na pewno nie są w DC. Mnie bardziej ciekawi jak wygląda bolec na obwodzie. A swoją drogą to zdobyć pojedynczą część z mocno rzadkich manetek... życzę szczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shelbyboy Napisano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Manetki to Shimano SL-M740 http://allegro.pl/item856685064.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Kupiłeś je za 150 zł? W sezonie ogórkowym?? Trochu przepłaciłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 No i gdzie ten popychacz? Bo ja widzę w miarę kompletne manetki. A tak swoją drogą to ten gość niezły kit wciska z tymi maszynami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 29 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 A tak swoją drogą to ten gość niezły kit wciska z tymi maszynami. Dobry bayer nie jest zły Co jak co ja tez widze kompletne manetki zakładać i jechać. Moze chodzi o coś w telewizorkach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shelbyboy Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ja tan się ciesze bo ciężko je dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Dołożysz 40 zł i kupisz nowe XT rocznik 2008 3x8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shelbyboy Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Jak się okaże że telewizorki nie będą działać to chyba tak zrobie Szkoda tylko że nie mają jak poprzedniczki napisu XT :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.