adamm84 Napisano 5 Października 2006 Napisano 5 Października 2006 http://www.forumrowerowe.org/hamulce-tassa...y-7-t21817.html pomocy, o co chodzi ?
kiedyś ksywa gary Napisano 5 Października 2006 Napisano 5 Października 2006 Z tego co piszesz wynika,że wpasowujesz adapter z avida bezpośrednio do otworów w ramie. Rama z 2003 roku niemiała zintegrowanego adaptera do hamulców (chyba że to jakaś extra wersja) Czy masz w tej ramie dokupywany oddzielnie-KONIECZNY adapter umożliwiający zamontowanie jakiegokolwiek hamulac tarczowego z tyłu ??--(specjalny szpej produkowany przez garego i treka dla ram do 2004 r włącznie i starszych ) PS: na zdjęciach twojego bika jednoznacznie niemożna dojrzeć czy tą część posiadasz PS2: ja sam też niemam takiego adaptera w swojej ramie(rocznik 2004) pozdrawiam
adamm84 Napisano 5 Października 2006 Napisano 5 Października 2006 dzięki bardzo mozna to dostać ? ile to moze kosztować ?
kiedyś ksywa gary Napisano 5 Października 2006 Napisano 5 Października 2006 wygląda to tak http://domeq.net/images/plans/disc_adapter.jpg na forum były już kiedyś wątki o tej specyficznej części cena cos około 40 do 60zł ( pytaj w skiteamie i u dystrybutorów treka) pozdrawiam
papanf Napisano 6 Października 2006 Napisano 6 Października 2006 Ha a widzieliscie nowe rowerki Garego ? sa na ich oficjalnej stronie. Swoja droga- paskudne malowanie w tassajarze na ten rok
Lapa Napisano 7 Października 2006 Napisano 7 Października 2006 Witam szczęśliwych posiadaczy Fisher'ów :wink: Dołączam się do klubu ze swoim tarponem (może i nie z najwyższej półki, ale do tej pory mnie nie zawiód)
Biera Napisano 7 Października 2006 Napisano 7 Października 2006 kazior jaki styl jazdy uprawiasz na tym Opie?
jurekrybak Napisano 15 Października 2006 Napisano 15 Października 2006 witam witam i ja również dołączam do rybaków..wraz z moim GF opie;]..po coraz większym tuningu..na street`ówko-dirtówke;p;] fotki wrzuce jak zmienie tylne koło ...oczywiście na 24`;]
tomo72 Napisano 18 Października 2006 Napisano 18 Października 2006 Witam, od 10 dni jestem szczęśliwym posiadaczem GF piranha 21" (jestem duży). Świetna pozycja na rowerze, większa radość z jazdy. Dobrze zachowuje się na podjazdach, trochę kiera niespokojna, ale przy tym dobra sterowność (lepsza znacznie niż w poprzednim rowerku). Całkiem znośny zestaw osprzętu. Póki co zachwycony użytkownik. Czas na pierwszy przegląd. Pozdr.
sn3jk Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 Witam, jeśli można dołqaczam się do klubu z nowym GF Wahoo 06 -> rama 19" przy wzroście 186 Jak na razie bez przeróbek dopiero co 25 km mam, jedynie sobie mostek obniżyłem o tą jedną grubą podkładkę , w przyszłości mam zamiar zmienić ten mostek i kiere . A właśnie, jak będe mieć przegląd garancyjny, to obniżenie mostka podchodzi pod : "01) Samowolna naprawa bądź przeróbka roweru" ?? Bo nie chce tracić gwarancji z takiej pierdoły
General Napisano 26 Października 2006 Napisano 26 Października 2006 Witam Od dzisiaj pomykam na GF Wahoo Mam nadzieje że nowy rower da mi power Po przesiadce z makrokesza jestem w szoku przecież to samo jedzie a ja tylko lekko macham nogami Pozdrawiam
gf Napisano 1 Listopada 2006 Napisano 1 Listopada 2006 Witam Ostatnio (w sobotę) zaliczyłęm niezły lot i późniejszy niestety spowodowany owym upadkiem pobyt w szpitalu (na szczęście wczoraj już wypis ) w każdym razie z tego co się zorientowałem póki co Gary w pełni sprawny pozdrawiam
majster Napisano 4 Listopada 2006 Napisano 4 Listopada 2006 w jednym z fisherowskich FS na 2007 jest geometria genesis2 G2. ciekawe co Jurek znowu wymyślił tass 07 faktycznie paskudny a wczoraj kupiłem naftę, zobaczymy jak sie sprawdzi w czyszczeniu łańcucha.
Pacmen_89 Napisano 4 Listopada 2006 Napisano 4 Listopada 2006 Genesis 2.0 już wchodzi w rowery w sprzedaży a czytałem gdzieś że nawet już 3.0 jest W necie gdzieś widziałem artykuł który opisywał zmiany Genesis 2.0 do pierwszej wersji
Krzema Napisano 4 Listopada 2006 Napisano 4 Listopada 2006 http://www.rower.com/archiwum.php?art=2871
gf Napisano 9 Listopada 2006 Napisano 9 Listopada 2006 Nareszcie udało mi się odzyskać rower po "nieszczęśliwym splocie nieoczekiwanych następst zamyślenia się na zjeździe" okazuje się że tylko 8 na kołach także zaczynam znowu śmigać. Tym razem ZAWSZE W KASKU !
majster Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 z tego co zrozumiałem (niewiele ) G2 polega na rowerze z amorkiem bardziej wysuniętym do przodu?
lobom Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 witam ostatnio pisalem ale forum sie wysypalo i wywalilo moja wiadomosc wiec pisze jeszcze raz . Mam problem z doborem suportu do Marlina. Kupilem 73/113 ktory okazal sie za krotki (korba FC-M540), ktos pisal ze jezdzi na takiej korbie i ma 121, ale z moich pomiarow odleglosci korby od ramy i specyfikacji shimano wychodzi ze jednak to ma byc 118. Moze ktos jeszcze ma jakies doswiadczenia z taka korba??
pwe Napisano 7 Kwietnia 2007 Napisano 7 Kwietnia 2007 hej stery w GF to zintegrowane czy standardowe? ogólnie to mały ruch w GF widze :gwizd: kiedyś było lepiej
muzycom Napisano 15 Kwietnia 2007 Napisano 15 Kwietnia 2007 Co ja będę dużo pisał :frown: Panowie najlepiej ponad 11 cm sztycy w ramie i pamiętajcie, ze te zakichane Bontragery nie są dobrze spasowane
MIC Napisano 16 Kwietnia 2007 Napisano 16 Kwietnia 2007 Fishery ponoc tak maja :/ Szkoda ramki :/ Ja juz sie wypuisuje z klubu bo sprzedalem swojego Garego
Arkadius88 Napisano 16 Kwietnia 2007 Napisano 16 Kwietnia 2007 Po prostu z wrażenia poleciałem do piwnicy obniżyć nieco siodełko... Chyba zainwestuję w dłuższą sztycę.
Krzema Napisano 16 Kwietnia 2007 Napisano 16 Kwietnia 2007 spoko, Muzycom dostaniesz nową ramke w ramach gwarancji jak będziesz reklamował to napisz czy Ci wymienili... pozdo 600
Arkadius88 Napisano 16 Kwietnia 2007 Napisano 16 Kwietnia 2007 Właśnie nie wiem jak to jest z wymianą... niby GF ma wieczystą gwarę na ramę ale swoją drogą... jak udowodnisz że sztyca nie była za mocno wysunięta??? Ja mam wysuniętą tak, żeby ten punkt granicznego wysunięcia był schowany. Myślę że to bezpieczne
Krzema Napisano 16 Kwietnia 2007 Napisano 16 Kwietnia 2007 te ramy często pękają w tym miejscu. dowód? prosze bardzo: http://lukes.neostrada.pl/zlamas/ podobno w skiteamie wymieniają bez problemów, więc myśle że w innych sklepach również powinni, bo oni wysyłają te ramki do skiteamu. ja bym nie chciał żeby mi pękła bo kasy pewnie nie oddają a nowe ramy mają brzydkie malowania :/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.