gf Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 chlopaki to od kad wy jezdzicie ?? niezle niezle MIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 hamulce mi sie zapowietrzyly fcuk fcuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 masz pecha papanf! a za bluzgi następne ostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malcik_Ente Napisano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Witam wszystkich Rybaków po pzrebudzeniu z letargu zimowego (chociaz kilka zimowych przejazdzek i gleb na sniegu sie zdazylo ) Ze stronka GF sie troche sprawa odwlekla bo mialem strasznie duzo pracy i jakos tak to zeszlo na 2 albo 3 albo nawet na 23 plan (za co wszystkich Rybaków przepraszam) ale teraz przez swieta sie za to wezme i najpozniej w lany poniedzialek cos juz będzie wisiało Logo jest świetne, naprawde dobra robota Popieram tez zrobienie koszulek w sumie nie wymaga to jakichs specjalnych wydatków jedną juz prawie mam zrobiona:) koszulka czarna chińska za 5 zł i na niej wlasnorecznie drukniete (papier ok 1 zł kartka) i naprasowane logo:) (tylko jeszcze musze naprasować Pozdrawiam jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 dziś na TVP3 o 22:15 w każdy czwartek puszczają ,,Niezłą Jazde'' niemusze mówić oczym będzie więc warto poświęcić te 15min na obejrzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malcik_Ente Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 dziś na TVP3 o 22:15 w każdy czwartek puszczają ,,Niezłą Jazde'' niemusze mówić oczym będzie więc warto poświęcić te 15min na obejrzenie. Thx za cynk chetnie obejrze, a apropos fajnych programow to na extrem w zeszlym tygodniu w niedziele ok 14-15 byl program o trans rockies (dla ciekawych http://www.transrockies.com/ ) kuuurcze to jest czad ponad 700 km po górach w 7 dni i startuje w nim wbrew pozorom wielu amatorow. A juz na maxa rozzbroil mnie koles który ma tylko 1 noge i przejechał juz 2 takie maratony jak czlowiek widzi cos takiego to odrazu mu motywacja wzrasta...ehhh zeby tak kiedys skoczyc do Kanady i... Jako się żekło obiecałem stronkę więc pozbierałem stare prace, zarwałem nockę i... http://pcservices.d6.pl/gary takie cuś mi wyjszło Prosze o sugestie i przede wszystkim wasze artukuly, opisy rowerkow, doswiadczenia zwiazane z GFami i linki do fotek na imageshacku zeby do galerii powrzucac (na stronce w dziale kontakt jest mail do mnie ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 No bardzo ladna wyszla ta stronka. Malcik Ente specyfikacje naszych rowerow mamy ci na maila przesylac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Stronka fajna, a ja przegapiłem właśnie Niezła Jazde...;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 EDIT Dopisuje dane wagowe na temat "kokpitu" zwayzlem wszystko ostatni Kierownica: Bontrager Crowbar 5 Degre - 348g z korkami Manetki: Shimano Deore - 264g Chwyty: Bontrager - 84g Rogi: Smica - 60g z dlugimi korkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Dzieki za uznanie co do specyfikacji to na maila bedzie najlepiej no i oczywiscie linki do zdjec bikow czy inne artykuly , opisy, testy itd i jeszcze raz przypominam ze wszelkiego typu sugestie odnosnie dzialow na stronce, wygladu stronki itd są mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Stronka fajna, a ja przegapiłem właśnie Niezła Jazde...;/ Nic straconego , te transmisje za winternecie...poszukaj googlem albo na http://www.itvp.pl/ bo nie pamietam dokladnie linku;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malcik_Ente Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 emmm kurcze to wyzej to moje bylo :/ niedawno wrocilem z pracy i zasypiam poprostu :/ to zeby nie pisac bezproduktywnego posta przypomne jeszcze raz piszcie i wysylajcie jak najwiecej artykulow, opisow, testow linkow itd bo bez tego stronka umrze smiercia naturalna a szkoda by bylo bo z tego co pobierznie zerkalem na necie to rowerki Garego nie mają nawet swojej stronki polskiej :/ więc fajnie było by jak by ta nasza stronka była takim pionierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Blue, o tym że na itvp.pl można obejrzeć to wiem ale na razie nie ma ...a jakby nie było to 2 odcinek przegapiłem ALe co tam.. A co do specyfikacji to postaram się spisać wszystko i wysłać z paroma fotkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzema Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Stronka fajna. Jak zrobie jakieś świeże fotki to na pewno prześle je ze specyfikacjami. Nie podoba mi się zbytnio logo, dlatego jutro wieczorkiem (dziś już jestem zbyt śpiący) postaram się coś zrobić i wrzuce na forum. Pozatym te rowerki umieszczone w menu mi nie pasują, ale rozumiem, że to pierwsza wersja. Ogólnie b.dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 a ja oglądałem i sie zawiodłem zanudziłem się na śmierć naprawde nic specjalnego , mówili o trasporcie roweru w samolocie i rowerem po tunezji . W sumie nic ciekawego się niedowiedziałem a mówili że następny odcinek będzie na saharze i też myśle że nic specjalnego tam niema dla rowerów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mi sie ten problem wogole za bardzo nie podoba, ten prowadzacy jakis taki ni z pietruchy, jezdzi bez kasku [w jednym odcinku "chwalił się" że nie tylko on jest tutaj rowerzystą bez kasku...brzmialo to tak jakby byl z tego dumny]... malo interesujace tresci , raczej gadanie o niczym... raz gosc uczyl rozkuwac lancuch to mozna by bylo zrobic kompilacje na 5-10 sec, ale nie gosc sobie cos tam krecil[wogole nie bylo widac prawie co robi] i przez 2-3 minuity gadal o niczym ten program naprawde nie zachwyca, juz duzolepsza jest rowermania na TVN turbo;]. Chociaz tez czesto przynudnawa... no i w niej wnerwia mnie ze giant sponsorem to tylko o roweruch gianta mowa czasem pol programu o jakims 1 modelu czysta reklama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 juz duzolepsza jest rowermania na TVN turbo;] jest jeszcze ten program?? ostatnio widzialem go w tamtym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 teraz zrobili zimowa przerwe. rowermania na tvn turbo bedzie z powrotem latem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malcik_Ente Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Mam takie lamerskie pytanie odnosnie spd... bo ostatnio tak sie zastanawiam nad zakupem M520 i powiedzcie dobrzy ludzie jak to jest z butami ??? (limituje mnie cena) bo jak patrze np na http://arnik.freshsite.pl/product_info.php...roducts_id=1442 to one tak w sumie niczym sie nie roznia od moich salomonow i sie zastanawiam czy jak sie kupi pedaly spd to czy nie mozna by jakos zaadaptowac do nich jakichs zwyklych butow ?? nie znam sie totalnie na tym wiec pytam bo cena peadalow jeszcze nie zabija ale jak sie doda do tego butki np takie http://arnik.freshsite.pl/product_info.php...roducts_id=1446 to sie ro i prawie 300 zl :/ chyba ze nie ma sensu sie bawic w takie kombinowanie z domowymi butami i lepiej wydac juz na te SH-M072 bo przyznam ze bardzo mi sie podobaja jak myslicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzema Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Jak obiecalem, tak też zrobiłem i powstało nowe logo. Proszę oceniać. Jak się spodoba to moge zrobić kilka wersji w dowolnych rozmiarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malcik_Ente Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Hmm wg mnie tamto poprzednie jest ladniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Poprzednie ladniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gf Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ŚWIĄT WAM I WASZYM...ROWERKOM pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malcik_Ente Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Heh dolaczam sie do zyczen wesołego suportu i mocnej korby no i żeby v-ki sie wam nie ślizgały w lany poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malcik_Ente Napisano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Hm hm hm Panowie (i Panie chociaz nie wiem czy mamy jakas pania ktora pomyka na GF ?? mam nadzieje ze tak a więc Panowie i Panie wiem ze swieta, lenistwo, itd ale... artykuly i opisy rowerkow na stronke piszcie bo inicjatywa jest spoko mamy stronke klubu moze w przyszłości jakis zlot sie zrobi (moze polaczony z jakimis amatorskimi zawodami ? więc nie dajmy temu umrzeć trzeba ozywiacstronkę j a zrobilem opis mojego advanca http://pcservices.d6.pl/gary/index.php?opt...id=17&Itemid=16 jak ktos opisał swoje cudo to niech podsyła mailem to wrzuce na stronke Pozdrawiam (i do roboty ludzie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.