Skocz do zawartości

Gary Fisher MTB Club !!!

Gość BikerFG

Rekomendowane odpowiedzi

Gość BikerFG
Napisano
Niektóre z osiągnięć: 4 Miejsce w III Edycji Maratonu Gryfa Pomorskiego, LBM Przesieka 143, Sulechów XC 3 Miejsce, Krosno 1 Miejsce. itd.

zartowalem z tymi pucharami, ale szacunek normalnie.

Gość BikerFG
Napisano

Ej wszyscy klubowiecze prozę zapisywać się i swoje Garki Fishery do Oficjalnej listy uzytkowników garego. !!!

TUTAJ JEST LISTA

Gość BikerFG
Napisano

Jesteś z okolicy, czy na gryfa przyjechałeś "z daleka" ? :)

no kawalek mial na pewno...

Napisano

No wiem, ze ta sama, ale przy zakupie się własnie na czarną napaliłem w Wahoo. Ale jak spojżałem na Marlinka to stwierdziłem, ze go za nic nie wymienie ;).

Napisano

A czy ktoś już zna albo ma jakieś informacje na temat ceny nowego Marlin Diska 2006, lub roweru podobnego bo slyszlalem gdzie tutaj w temacie ze Marlin Disk ma mieć inną nazwę albo jeszcze lepiej ceny nowych modeli 2006.

Gość BikerFG
Napisano

Właśnie kupiłem rame Marlina '05 i będe przekładał bebechy od starego SUPERIORA:)

super wybor :D jakie malowanie ? srebrno-nieb. czy zielone ??

Napisano

malowanie zielone:) ladniejsze moim zdaniem

rama 15,5", a moj wzrost to 164 cm

poprzednia rama jaka mialem to 19" i byla wiele za duza:)

Napisano

Nie to był Marlin caluśki na XTR pięknie to wyglądalo tak szczerze to W Garym jest to coś co mi się podoba tak samo jak w ramach CUBE malinka te dwie marki WYMIATAJĄ Pozdro dla Użytkowników Garych Fischerów Aha ma ktoś tu Marlina to proszę o fotki jak by ktoś mógł i miał chwilę czasu ????? Sorry za OT

Napisano

Od pewnego czasu ciągle po głowie chodzi mi rama Marlina 05 i jeszcze troche a może ją kupie na allegro, tylko powiedzćie mi czy dobry by był rozmiar ramy 17,5 dla mnie czyli ok 178 cm ?

Bo jakby była by za duża/mała to troche źle bo innych nie ma , a i jednocześnie jak można się spytać, czy da się jakoś osobno kupic ramy Garego w sklepie czy tylko się je znajdze na allegro zdjęte z nowych rowerów i w sklepie razem z bikem.. ?

Z góry dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...